Home/Brillen/Ray-Ban
Grid banner
1-59 van 1080 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Ray-Ban
Alle Merken
Collectie
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
45 mm62 mm
Prijs
€66€336

Ray-Ban Brillen

Een van de meest bewonderde designer-brillen merken die onder zoveel anderen oppermachtig is, is Ray-Ban brillen. Ze worden gerespecteerd vanwege hun duurzame vermogen om brillen van hoge kwaliteit te produceren die een statement maken, evenals zonnebrillen. Het bedrijf begon zijn wereldreis in 1936 in Rochester, New York en is nu eigendom van een van de wereldleiders in het produceren van premium brillen, Luxottica. Nu met het hoofdkantoor in Milaan, Italië, ook wel bekend als de modehoofdstad van de wereld, staan Ray-Ban brillen vooral bekend om hun Aviator- en Ray-Ban Wayfarer-brillen.

 

Ray-Ban brillen hebben een van de meest fascinerende oorsprongsverhalen van elk bedrijf binnen of buiten de wereld van designerbrillen. In 1929 werkte John A. Macready, een kolonel van het lucht korps van het Amerikaanse leger, samen met Bausch & Lomb, een fabrikant van medische apparatuur, om een zonnebril te maken die geschikt was voor de luchtvaart. Cruciaal was dat hij ze nodig had om de blauwe tinten van de lucht en schittering tijdens vluchten te verminderen, en om niet te beslaan, om de afleiding voor de piloten te verminderen. In 1936 werd de Aviator geboren, het eerste meesterwerk van Ray-Ban, met groen getinte glazen en een plastic montuur.

 

Hebben alle Ray-Ban brillen glazen lenzen?

Niet alle Ray-Ban brillen worden geleverd met glazen lenzen. Bij SmartBuyGlasses hebben we een fantastische reeks lenzen gemaakt van CR39 of plastic met een hoge index waaruit u kunt kiezen wanneer u uw nieuwe bril koopt. U kunt kiezen uit 8 verschillende opties, allemaal met belangrijke kenmerken, zodat er voor ieder wat wils is. We hebben hoogwaardige huismerk lenzen en de Arise HD-collectie.

 

Zijn plastic lenzen echt goed genoeg? In de ogen van veel mensen zijn ze zelfs superieur dankzij verschillende voordelen. Ten eerste zijn plastic lenzen veel lichter en zitten daarom comfortabeler op je gezicht. Zwaardere brillen hebben de neiging om naar beneden te glijden en van uw gezicht te vallen, waardoor uw kostbare bril beschadigd kan raken. Ze zijn ook veel duurzamer in de zin dat ze veel minder vaak barsten en breken. Dit is een grote overweging voor volwassenen en ideaal voor Ray-Ban brillen voor kinderen.

 

Omdat ze van nature minder reflecterend zijn dan glas, zijn plastic lenzen ook een geweldige strijder tegen de schittering waar veel dragers van glazen lenzen last van hebben. Bovendien maken ze een aanzienlijk grotere aanpasbaarheid mogelijk, omdat ze compatibel zijn met een breder scala aan monturen en gemakkelijker te kleuren zijn en speciale functies bevatten, zoals meekleurende lenzen. Een van de belangrijkste redenen waarom mensen voor glazen lenzen kunnen kiezen, is omdat plastic gemakkelijker kan worden bekrast dan glas. Tegenwoordig kan deze zorg echter worden weggenomen dankzij het aanbieden van specifieke, krasbestendige lens coatings die u tijdens het bestelproces bij onze lens keuzes kunt vinden.

 

Wat kosten Ray-Ban brillen?

Onze online Ray-Ban brillen op sterkte zijn verkrijgbaar in een breed scala aan prijzen, zodat u altijd het juiste paar kunt vinden, ongeacht of u onbeperkte bestedingsvrijheid heeft of niet. Zoals het geval is met veel van onze andere hoogwaardige designerbrillen zoals Tom Ford en Oakley, biedt onze diversiteit aan producten zelfs de meest kieskeurige shoppers de kans om te krijgen wat ze zoeken.

 

Een van de grootste dingen die een online retailer zijn potentiële klanten kan bieden, is gemoedsrust. Het is van onschatbare waarde. Ons streven om dat te presenteren, geeft ons retourbeleid een royale periode van 100 dagen om uw product terug te sturen als u er niet tevreden mee bent. En als je tevreden bent met het product, kun je nog steeds genieten van 24 maanden garantie. Het enige dat u nog kan verzekeren, is dat u de beste prijs krijgt, toch? Als u online een betere prijs vindt dan de onze, zullen we deze matchen met onze beste prijsgarantie, een fantastische manier om ervoor te zorgen dat u een eerlijke deal krijgt.

 

Zorg ervoor dat u profiteert van onze uitverkoop- en flash-uitverkoop artikelen om de beste deals voor Ray-Ban brillen te bemachtigen en de laagste prijzen te vinden van deze designermerken die u overal op onze website kunt vinden.

 

Waar kan ik Ray-Ban brillen passen?

Als u een smartphone of pc bij de hand heeft, kunt u onze brillen overal ter wereld passen! Waar je nu ook zit, staat of ligt, je kunt onze virtuele pastool gebruiken om de Ray-Ban brillen waarin je geïnteresseerd bent op je gezicht te zien. Het is super makkelijk om de stappen te volgen die onze website u doorloopt.

 

Voordat u uw keuze aan Ray-Ban brillen zelfs maar beperkt, kunt u onze gezichtsvorm gids lezen om beter te begrijpen welke montuurvormen bij uw gezichtsvorm passen en uw algehele look het beste complimenteren. Bekijk ook onze gids met brillentrends om de nieuwste mode-look te bereiken met begeleiding van experts.

 

Voel je niet hoe je eruitziet met Ray-Ban brillen? Maak je geen zorgen! U kunt onze virtuele proefversie gebruiken met elke bril die u op onze website vindt, dus probeer uw nieuwe essentiële winkeltool eens uit en experimenteer met nieuwe stijlen en merken.

 

Hoe kom je aan Ray-Ban brillen op sterkte?

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw Ray-Ban bril op sterkte online te bestellen. Kies gewoon uw nieuwe specificaties, voer uw sterktegegevens in tijdens het afrekenen, samen met het selecteren van uw favoriete lenzen en zo simpel is het! Misschien mist u informatie over uw pupilafstand? Ook daar hebben we een tool voor! Meet snel en effectief uw pupilafstand met onze online tool. Alles wat je nodig hebt is een camera en een creditcard van standaardformaat met een magneetstrip en je kunt aan de slag.

 

Als u uw informatie over uw voorschrift helemaal kwijt bent, zou u denken dat alle hoop verloren is om uw nieuwe Ray-Ban brillen gemakkelijk online te bestellen zonder naar de opticien te gaan. Nou, je zou verkeerd zijn om dat aan te nemen! Met dezelfde twee objecten die nodig zijn voor onze pupilafstand stool, plus een computer en een paar van uw huidige correctiebril, ontdekt u uw gegevens in minder dan 5 minuten. Bekijk hier meer informatie en download onze gratis Prescription Lens Scanner-app.

 

Hoe heeft Ray-Ban zijn positie als een toonaangevend merk in de wereld van brillen behouden? 

Ray-Ban is een naam die synoniem staat voor stijl en tijdloze elegantie, en met hun nieuwe Ray-Ban collectie blijven ze de normen van de modewereld bepalen. Iconische modellen zoals de Ray-Ban Round, Clubmaster en Wayfarer hebben de harten van velen veroverd en blijven favorieten van zowel fashionista's als liefhebbers van klassieke ontwerpen. Ray-Ban bestaat al decennialang en hun erfenis van hoogwaardige brillen is ongeëvenaard. Met elk nieuw Ray-Ban ontwerp blijven ze de grenzen van innovatie opzoeken, met inachtneming van hun tijdloze esthetiek. Een nieuwe Ray-Ban is niet zomaar een bril; het is een statement, een mode-uiting en een accessoire dat je look transformeert. Deze brillen zijn niet gebonden aan trends; ze zijn zelf een trend.

 

Of je nu kiest voor de vintage charme van de Round, de verfijning van de Clubmaster of de tijdloze aantrekkingskracht van de Wayfarer, een nieuwe Ray-Ban is altijd een verstandige keuze. Het is een investering in stijl en kwaliteit, en een manier om je persoonlijke smaak uit te drukken. Ray-Ban blijft de standaard zetten voor brillen die zowel de tand des tijds doorstaan als de harten van mensen veroveren, en hun nieuwe collectie is een voortzetting van die erfenis. Met een Ray-Ban op je neus, ben je klaar om de wereld te veroveren met tijdloze klasse en vertrouwen.