Home/Brillen/Versace
Grid banner
Filteren en sorteren

Versace® Versace Bril

268
1-59 van 268 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Versace
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
45 mm59 mm
Prijs
€66€243

Versace® Versace Bril

Als je een statement wilt maken met je brillen, is er geen betere manier dan met een bril van Versace. Het merk werd in 1978 opgericht door Italiaanse modehuis van Gianni Versace en heeft sinds de oprichting een ongelooflijke reis doorgemaakt. Versace was een van de eerste luxe modemerken die brillen op sterkte op de catwalk bracht in de mode industrie. In 1989 bracht het zijn eerste collectie monturen uit en sindsdien heeft het voor veel opschudding gezorgd. 

 

Zijn Versace brillen goed?

Als het gaat om luxe brillen, behoren de glazen van Versace tot de beste op de markt. Ze zien er niet alleen stijlvol en verfijnd uit, maar ze bieden ook een constructie van superieure kwaliteit. Je kunt een breed Versace-assortiment met gedurfde vormen en het iconische Medusa-logo online vinden bij SmartBuyGlasses. Blader door Versace brillen voor mannen en vrouwen, Versace leesbrillen of Versace brillen op sterkte, we hebben ze allemaal!

 

Hoe weet je of een Versace bril echt is?

  1. Kijk naar de vorm en grootte van het logo: echte Versace brillen hebben een goed gedefinieerd logo dat niet te klein of te groot is in verhouding tot het montuur. Als het logo vervormd of uitgerekt lijkt, dan is het waarschijnlijk geen origineel stuk.
  1. Controleer op echtheidslabels: authentieke Versace-monturen worden geleverd met twee labels op de neus, één met het merklogo en één met "Made in Italy". 
  1. Bestudeer de hardware: Versace brilmonturen hebben hoogwaardige metalen hardware, waaronder schroeven, scharnieren en neuspads. Als je tekenen van roest of goedkope materialen ziet, dan zijn ze waarschijnlijk nep.
  1. Kijk naar de verpakking: Versace brillen worden geleverd in een stevige kartonnen doos met een soort holografisch symbool erop. De binnenvoering moet ook hetzelfde soort ontwerpdetails en een echtheids sticker hebben.

 

Als je twijfelt over waar je een Versace bril kunt kopen, SmartBuyGlasses biedt honderden designerbrillen met gegarandeerde echtheid. Shop online bij SmartBuyGlasses voor gratis verzending en 2 jaar garantie op je nieuwe Versace bril!