Grid banner
Filteren en sorteren

Carrera Zonnebrillen

527
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 527 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Carrera
Alle Merken
Sport
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Transparant
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
47 mm69 mm
Prijs
€48€290

Carrera Zonnebrillen

Carrera zonnebrillen staan bekend om hun klassieke stijl en tijdloze elegantie. Het iconische merk ontstond in de jaren 80 toen het zijn eerste zonnebril met een uniek design lanceerde. Sindsdien is Carrera een van 's werelds toonaangevende merken voor designerbrillen geworden, met modieuze, verfijnde monturen voor iedereen, van sporters tot filmsterren.

 

Zijn Carrera zonnebrillen gepolariseerd?

Carrera zonnebrillen hebben ook speciale kenmerken, zoals gepolariseerde lenzen die verblinding tegengaan, UV-bescherming om uw ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en krasbestendige coatings die ervoor zorgen dat uw bril er ook na veelvuldig gebruik goed uitziet. Bovendien hebben ze een breed scala aan stijlen om uit te kiezen, zodat je er een kunt vinden die perfect bij je gezichtsvorm en stijl past.

 

Carrera zonnebrillen zijn een populaire keuze voor modebewuste individuen. Ze zijn niet alleen verkrijgbaar in stijlvolle montuur kleuren, maar hun lens opties bieden ook extra voordelen om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet en je goed voelt wanneer je ze draagt. Ze zijn verkrijgbaar in tal van kleurkeuzes, zoals grijs, bruin en groen, dus wat je stijl ook is, er is een Carrera-paar dat er perfect bij past! Raadpleeg bovendien onze lensgids om erachter te komen welk lenstype voor u geschikt is.

 

Zijn Carrera zonnebrillen een goed merk?

Carrera is een uitstekend merk voor zonnebrillen, met een breed scala aan stijlen en ontwerpen. De zonnebril met veerscharnier is bijzonder populair dankzij het innovatieve ontwerp en het lichte montuur, terwijl de sportzonnebril een onverslaanbare bescherming biedt tegen de harde zonnestralen en verblinding.

 

Met al deze kenmerken gecombineerd, zijn Carrera zonnebrillen een uitstekende keuze als je het perfecte paar voor je actieve levensstijl wilt vinden. De monturen zijn ook gemaakt van duurzame materialen zoals lichtgewicht titanium, acetaat en metaal voor een comfortabele pasvorm die lang meegaat. Aarzel niet langer en koop vandaag nog uw favoriete paar bij SmartBuyGlasses NL!