Grid banner
Filteren en sorteren

Celine Zonnebrillen

3
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Celine
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Transparant
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
M
L
51 mm54 mm
Prijs
€164€331

Celine Zonnebrillen

Celine zonnebrillen zijn een uitbreiding van de toch al fantastische reputatie van het bedrijf binnen de mode-industrie. Celine is een Frans confectie- en luxe lederwaren merk dat sinds 1996 eigendom is van LVMH.

 

Celine werd in 1945 opgericht door haar naamgenoot Céline Vipiana en ze opende haar eerste boetiek in 52 rue Malte in de iconische straten van Parijs. Als een van de eerste in zijn soort opereerde Celine als een schoenenzaak op maat voor kinderen. Toen ze enige bekendheid begonnen te verwerven, werd het merk erkend vanwege het originele logo dat bestond uit een rode olifant en werd gemaakt door Raymond Peynet.

 

Celine kwam echt tot zijn recht in de jaren '60, nog een tijdje verwijderd van het produceren van brillen, maar desalniettemin een voorbode van een volledige ontwikkeling tot een merk dat zich zou bezighouden met alle facetten van luxe mode, inclusief accessoires. Ze besloten zich te richten op sportkleding voor vrouwen en begonnen te experimenteren met tassen, loafers, handschoenen en andere kleding.

 

De oprichter, Céline, behield haar positie als hoofdontwerper tot 1997. Voordat haar tijd om was, spreidde het bedrijf zijn vleugels over de hele wereld en in 1973 opende het boetieks in Monte Carlo, Genève, Hong Kong, Lausanne , Toronto en Beverly Hills. Dit heeft het huis ongetwijfeld geholpen om wereldwijd bekender te worden en zich te ontwikkelen tot de sterke producent van luxegoederen die we vandaag de dag zien. Sindsdien is Celine uitgegroeid tot een leidende kracht als het gaat om Parijse chique stijl, of het nu gaat om lederwaren, zonnebrillen of zelfs geuren

 

Waar worden Celine zonnebrillen gemaakt?

Celine zonnebrillen en brillen zijn ontworpen en vervaardigd door Thélios in opdracht van de LVMH-groep. Ze bevinden zich aan de voet van de prachtige Dolomieten van Italië en worden beschouwd als experts op het gebied van het produceren van brillen. Hun expertise wordt vertrouwd door andere topmerken die u op onze website vindt en die eigendom zijn van LVMH, waaronder Kenzo en Loewe. Thélios combineert het mode-erfgoed van het Franse merk met het bewonderenswaardige ambachtelijke Italiaanse vakmanschap waarin ze gespecialiseerd zijn.

 

Deze prachtige harmonie van twee van Europa's meest opvallende beroepen zorgt voor artistieke en creatieve visies, omgezet in tastbare producten waar het bedrijf meer dan trots op is om hun naam op te zetten. Het geeft ze de allure van een vintage paar Celine-tinten en implementeren de up-to-date en geavanceerde technieken die worden gebruikt in de hedendaagse productie van brillen. Een van de meest teleurstellende aspecten van vooruitgang binnen uw favoriete merk kan het streven naar een hoge productiesnelheid zijn met afnemende prioriteit voor kwaliteit. Celine zonnebrillen bieden beide en hebben zichzelf, in samenwerking met Thélios, zo opgezet dat ze een geweldige kans krijgen om nooit concessies te doen aan het een of het ander.

 

Wie verkoopt Celine zonnebrillen?

Bij SmartBuyGlasses UK proberen we niet alleen klanten de beste selectie van high-end designer zonnebrillenmerken te bieden, maar we zorgen ervoor dat onze selectie binnen die merken voldoende is zodat u niet teleurgesteld zult zijn. Je kunt kiezen uit al je favoriete kleuren en montuurvormen, inclusief Celine cat-eye zonnebrillen die een uitgesproken gewaagde look geven en een extra felheid aan je outfit toevoegen. Je kunt alles kiezen, gebruik gewoon onze filters aan de zijkant van de pagina om je voorkeuren te selecteren en precies te vinden wat je zoekt, of het nu een Celine oversized zonnebril is, een meer minimalistische look, of een aantal van hun opvallende montuur ontwerpen met prachtige patronen .

 

Wanneer u online bij ons koopt, kunt u optimaal profiteren van de behulpzame hulp die we hebben toegevoegd aan het koopproces om de ervaring zo veel gemakkelijker en stressvrij te maken. Niemand wil enthousiast zijn over hun zonnebril, maar ze arriveren en besluiten dat ze niets voor jou zijn. Zorg ervoor dat u onze gezichtsvorm gids bekijkt om beter te begrijpen welke vorm monturen uw natuurlijke look zullen aanvullen en uw gelaatstrekken het beste naar voren zullen brengen. Als je eenmaal je gezichtsvorm hebt bepaald en je zoekopdracht kunt verfijnen, kun je onze nieuwste brillentrends raadplegen om bij de tijd te blijven en de nieuwste bewegingen te volgen. Heb je je favoriete paar gevonden, maar kun je niet kiezen tussen twee of drie? Of wil je er gewoon zeker van zijn dat je absolute favorieten je net zo goed zullen staan als je hoopt? Elimineer alle twijfel door gebruik te maken van onze uitzonderlijke virtual try-on-tool waarmee u uzelf kunt zien in elke bril die u op onze site kunt vinden.

 

Hoeveel kosten Celine zonnebrillen?

Wanneer u op zoek bent naar designermerken zoals Celine-zonnebrillen, wilt u ervoor zorgen dat u niet te veel geld uitgeeft en meer betaalt dan nodig is. Op onze website vindt u een scala aan prijzen die passen in verschillende budgetten zodat er voor ieder wat wils is. Afgezien daarvan kunt u genieten van de erkenning dat de prijs die u bij ons krijgt niet te kloppen is! Dankzij onze beste prijsgarantie kun je ons laten weten of je na je aankoop een betere prijs voor hetzelfde product tegenkomt en wij betalen je het verschil terug zodat de beste prijs altijd bij ons is! Bovendien kun je Celine zonnebrillen flash uitverkoop en opruimingsartikelen in de gaten houden om de beste deals op onze site te bemachtigen!