Home/Zonnebrillen/Michael Kors
Grid banner
Filteren en sorteren

Michael Kors Zonnebrillen

285
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 285 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Michael Kors
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
M
L
XL
50 mm69 mm
Prijs
€72€232

Michael Kors Zonnebrillen

Met Michael Kors zonnebrillen kom je nooit stijl tekort. Michael Kors zonnebrillen hebben uitgebreide versieringen, perfect voor diegenen die echt een statement willen maken met hun brillen. Elk Michael Kors montuur is gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en functionaliteit. Michael Kors is een wereldberoemd modemerk dat werd opgericht in 1981. De brillen van Michael Kors werden in 2015 gelanceerd door Luxottica. De Michael Kors zonnebrillen collectie is glamoureus en moeiteloos geraffineerd. Elk seizoen maken Michael Kors zonnebrillen een naadloze overgang van catwalk naar winkelstraat, met hun combinatie van luxe en alledaags raffinement. Michael Kors zonnebrillen hebben nooit gefaald in het leveren van een onberispelijk gevoel voor stijl. Bovendien zijn de monturen van Michael Kors gemaakt van kunststof en metaal voor een prachtige afwerking.

 

Michael Kors zonnebrillen collecties

De collectie bestaat uit Michael Kors zonnebril monturen voor zowel mannen als vrouwen en biedt een grote verscheidenheid aan kleuren, waaronder de Michael Kors rosé gouden zonnebril. De Michael Kors roze zonnebril kan ook een goede keuze zijn als je een meisjesachtige look wilt hebben. Micheal Kors zonnebrillen voor vrouwen hebben een heel vrouwelijk tintje.

 

De meest prominente ontwerpen van het merk zijn de klassieke Michael Kors cat-eye zonnebrillen en oversized glazen. Enkele van de populairste modellen in de collectie brillen op sterkte zijn de Michael Kors Chelsea zonnebril en de Michael Kors Adrianna zonnebril. Jennifer Lopez, Catherine Zeta-Jones en Michelle Obama zijn een paar van de vele beroemdheden die deze uitstekende brillen op sterkte dragen.

 

Met Michael Kors zit je nooit zonder stijl. De Michael Kors zonnebrillen hebben uitgebreide versieringen, perfect voor diegenen die echt een statement willen maken met hun zonnebril. Voeg wat luxe toe aan je look met een Michael Kors zonnebril en laat je inspireren door de laatste trends en populairste stijlen, want Michael Kors zonnebrillen zijn een geweldige aanvulling op elke garderobe.