Grid banner
Filteren en sorteren

Miu Miu® Zonnebrillen

203
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 203 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Miu Miu
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
XS
S
M
L
XL
39 mm69 mm
Prijs
€131€367

Miu Miu® Zonnebrillen

Miu Miu Eyewear valt onder de Prada-collectie en staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen. Onze Miu Miu zonnebrillen hebben onberispelijk vakmanschap en retro-geïnspireerde details voor een coole manier om je tijd in de zon door te brengen.

 

Als je het zat bent om steeds dezelfde stijlen te dragen, dan zit je met Miu Miu zonnebrillen helemaal goed. Bij Miu Miu zonnebrillen draait alles om flirterige, leuke mode die geen grenzen kent. Kijk maar eens naar de funky geometrische vormen! Miu Miu zonnebrillen zijn ontworpen voor mensen die graag vaak van stijl veranderen en voor mensen die graag de laatste trends volgen.

 

Wie zegt dat monturen rond, ovaal of vierkant moeten zijn? Miu Miu zonnebrillen hebben een flatterende vijfhoekige vorm! Met zachte neus- en oorstukjes is modieus zijn nog nooit zo comfortabel geweest. Miu Miu zonnebrillen zijn ook het product van innovatie op het gebied van semi-randloze cat eye monturen. Met dikke monturen aan de bovenkant en geen randen aan de onderkant, zul je je nooit vervelen met het mixen en matchen van deze zonnebril met je favoriete outfits. Miu Miu zonnebrillen hebben ook lenzen met kleurverloop met een twist dankzij hun levendige kleuren zoals groen en felroze.

 

Miu Miu zonnebrillen worden gemaakt met toewijding voor spannende trends en intrigerende ontwerpen. Net als kleding zijn brillen een symbool van je persoonlijkheid. Met elk accessoire dat je draagt, krijgt de wereld de kans om beter te begrijpen wie je bent. Het merk Miu Miu vertelt graag de verhalen van buitengewone vrouwen en stelt je in staat om je innerlijke zelf te laten zien.


Let dit seizoen op wie de Miu Miu MU06NS zonnebril draagt. De voorgevormde oorstukjes geven een extra flair aan de mysterieuze, oversized glazen die ervoor zorgen dat iedereen om je heen meer wil weten. De MU10NS zonnebrillen zijn een onconventionele manier om je innerlijke stijl uit te drukken. Deze monturen zijn verkrijgbaar in een aantal van de meest creatieve kleurontwerpen waaronder Yellow Havana, Pink Glitter en Spotted Beige Black. Deze twee stijlen behoren tot de meest trendy zonnebrillen die er zijn, dus koop je eigen zonnebril nu ze nog populair zijn. Probeer onze virtuele 3D Try On functie uit en SmartBuyGlasses verzendt je nieuwe Miu Miu zonnebril gratis naar je toe, overal ter wereld!