Grid banner
Filteren en sorteren

De meest luxueuze Prada zonnebrillen

423
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 423 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Merk
  • Prada
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
M
L
XL
49 mm69 mm
Prijs
€176€515

De meest luxueuze Prada zonnebrillen

Opgericht in de modestad Milaan in 1913 door Mario Prada. Ze specialiseerden zich eerst in leren handtassen, schoenen en modeaccessoires die vandaag de dag enorm beroemd waren en zijn vanwege hun hoogwaardige modestukken die de glamoureuze designer gevoelens weerspiegelen. Na verloop van tijd is Prada tot bloei gekomen in de mode-industrie en staan ze bekend om hun elegante kleding en accessoires van premium kwaliteit, zoals de Prada  statement zonnebril.

 

Tot op heden is Prada een van de bekendste en meest prestigieuze designermerken ter wereld. Als je op zoek bent naar een Prada zonnebril die klasse, rijkdom en luxe uitstraalt, dan is de gerenommeerde collectie Prada zonnebrillen voor mannen en vrouwen bij SmartBuyGlasses de plek om je zoektocht te beginnen!

Hoeveel kosten Prada zonnebrillen?

Bij SmartBuyGlasses vind je meer dan 500+ Prada zonnebrillen met elk seizoen ten minsteeen nieuwe prada zonnebril. Al deze zonnebrillen online variëren van £ 97 tot £ 407, dus je hebt de keuze om te winkelen en de exacte stijlen te filteren die je leuk vindt, evenals een reeks prijzen om uit te zoeken, zonder beperkingen. Bij SmartBuyGlasses krijgt iedereen gegarandeerd de beste prijs op alle brillen in vergelijking met andere retailers.

 

Als u van plan bent uw Prada-zonnebril online te kopen, heeft u vanwege de beperkte voorraad mogelijk minder kans om het exacte paar te vinden waar u van houdt. Hiermee kunt u ook hogere prijzen vinden voor designer zonnebrillen in vergelijking met online. Je zult ook meer kans hebben om onnodige add-ons te kopen vanwege de druk om in de winkel te zijn, maar ook omdat je in de rij moet wachten en beperkte informatie bij de hand hebt.

 

De wereld verandert, net als de manier waarop we consumeren en winkelen. Met meer onderzoek en ervaring zijn er veel voordelen aan online winkelen, vooral met een ervaren en gerenommeerde e-commerce winkel. Bij SmartBuyGlasses vind je alle informatie die je nodig hebt binnen handbereik, met de beste prijsgarantie, 100 dagen retourbeleid en zelfs een virtuele try-on-tool, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

 

Hoe weet je of Prada zonnebrillen echt zijn?

Omdat Prada een van 's werelds toonaangevende merken voor designerbrillen is, is het onvermijdelijk dat er namaak zonnebrillen van Prada online worden gevonden. We zullen nu enkele tips en trucs delen over hoe u kunt voorkomen dat u een nagemaakte Prada zonnebrillen koopt, en wat enkele van de meest voorkomende rode vlaggen kunnen zijn.

 

  1. De formulering en spelling van de merknaam. Omdat de bedrijfsnaam kort en krachtig is, kunnen eventuele fouten onmiddellijk worden herkend. Zorg er echter voor dat u goed kijkt en het Prada-logo op elke locatie van de zonnebril controleert, om er zeker van te zijn dat er geen onjuiste spellingen zijn. Onjuiste spelling is een van de grootste tekenen van valse zonnebrillen.
  2. Binnen rechterarm. Aan de binnenkant van de rechterarm (tempels) van de Prada zonnebrillen moet het Prada-logo staan en de locatie waar ze zijn gemaakt (Italië). Dit moet worden gevolgd door een 'CE'-logo, wat staat voor 'Conformité Européenne', ook bekend als "Europese conformiteit". Het ontbreken van het CE-logo op de Prada-zonnebril is ook een grote indicatie dat de zonnebril mogelijk een vervalst paar is.
  3. Binnen linkerarm. Aan de binnenkant van de linkerarm (tempels) van de Prada-zonnebril moet het modelnummer staan. Dit nummer moet worden gevolgd door de initialen 'PR' die staan voor Prada, gevolgd door 2-3 cijfers of letters. De linkerarm moet ook de afmetingen van de armen en de lengte van de neusbrug hebben, evenals de verschillende kleuren. Dit wordt gemeten in ‘mm’. Je kunt deze zelf meten en controleren of ze kloppen met wat het montuur zegt, aangezien de meeste namaak zonnebrillen 'willekeurige' meet nummers geven.
  4. Linkerlens. Heel vaag kun je het Prada-logo zien dat in de rechterbovenhoek van de lens is geëtst. Dit is vaag en sierlijk, dus bekijk het van binnen van dichtbij.
  5. Rechter lens. Als u goed oplet, zou u het serienummer van het product in de bovenhoek van de rechterlens moeten kunnen vinden. De meeste merkzonnebrillen hebben dit niet.
  6. Neuskussentjes. Een grondige blik en een goede blik op de fijne details van je Prada zonnebril is altijd een goed idee. De neuspads op de Prada zonnebrillen hebben het Prada-logo aan de binnenkant van de neuspads.

Er zijn nog een aantal andere factoren waar u op moet letten als u uw Prada-zonnebril hebt gekocht, zoals de verpakking en de brillenkoker die erbij wordt geleverd. Als je een nagemaakte Prada-zonnebril hebt, kunnen sommige tekens ook heel duidelijk zijn als het gaat om de verpakking en details van de behuizing, zoals nogmaals, onjuiste spelling en geen product boekje of details erin. Controleer alles grondig en zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt bij het bedrijf waar u heeft gekocht. Het is altijd het beste om te winkelen bij gerenommeerde merken, waar u online informatie over het bedrijf kunt vinden, zoals hun e-mail, telefoonnummer, contact met de klantenservice, winkel en bedrijfslocaties.

 

 Bij SmartBuyGlasses kun je aanvullende informatie vinden, zoals wie het bedrijf is, wat ze doen, hoe ze iets teruggeven aan de gemeenschap, en een authenticiteit pagina met alle benodigde informatie die je over het bedrijf moet weten!

 

Waar Prada zonnebrillen kopen

Er zijn veel plaatsen om te zoeken naar Prada zonnebrillen voor mannen en vrouwen, maar wie is het meest betrouwbaar en wie is de beste? Je kunt Prada zonnebrillen online of in de winkel kopen. Tegenwoordig is het echter veel gemakkelijker om online te winkelen en heb je eindeloze opties om uit te kiezen. Mensen voor geruststelling geven er soms de voorkeur aan om in de winkel te winkelen, maar u bent beperkt tot het product, het wachten is meestal veel langer, vooral als u persoonlijke voorschriften toevoegt. De prijzen van winkelen in de winkel zijn meestal hoger, en u kunt de extra druk voelen om onnodige add-ons te kopen, terwijl deze factoren online geen probleem zouden zijn.

 

Bij SmartBuyGlasses kun je winkelen voor de meest gevraagde Prada zonnebrillen, zoals de premium Prada cat-eye-zonnebrillen, de opvallende oversized zonnebrillen en de gewaagde, unieke Prada-piloten zonnebrillen. Hiermee kun je zoveel mogelijk frames online proberen met de geavanceerde virtuele try-on-tool, zonder wachtrijen, geen gedoe en geen druk. Wanneer je je droom Prada-paar vindt, krijg je GRATIS verzending aangeboden en kun je je persoonlijke recept toevoegen bij het afrekenen. Welk Prada-paar kies jij? Veel winkelplezier!