Home/Zonnebrillen/Ray Ban Tech
Grid banner
Filteren en sorteren

Ray-Ban Tech® Zonnebrillen

    Filteren en sorteren
    Oeps sorry! We hebben geen resultaten voor u
    Maat

    Ray-Ban Tech® Zonnebrillen

    Meer dan zeventig jaar na de introductie van de eerste paar Anti-Glare zonnebrillen aan 's werelds beste piloten, blijft Ray-Ban® blijft haar missie van het ontwerpen van baanbrekende innovatieve zonnebrillen navolgen met de Ray-Ban Tech® zonnebrillen. Ontworpen met innovatieve materialen en technieken, reflecteren de zonnebrillen van Ray-Ban Tech de beroemde geschiedenis van Ray-Ban's van toonaangevende stijlen die naadloos gecombineerd zijn met de nieuwste technologieën. Met de Ray-Ban Tech collectie, introduceert Ray-Ban de Carbon Fibre en de CL • Carbon Lite lijn van producten; de meest geavanceerde Ray-Ban zonnebril tot op heden, met de meest recente technologische innovaties.

    De nieuwe Carbon Fibre producten zijn voorzien van koolstofvezel ofwel carbon die de brilmonturen licht, sterk en veerkrachtig mkaen. Net als een lichtgewichtbokser met een zwaargewicht kampioensriem, zijn de Carbon Fibre frames voorzien van een van de grootste kracht tot gewicht ratio's vergeleken met elk ander materiaal. Het water-gesneden carbon sheet in de dunne brillenpoten bestaat uit 7 verschillende lagen van koolstofvezels gemengd met hars. Dit maakt het montuur niet alleen licht en sterk, maar ook flexibel en duurzaam. De monoblock scharnieren zijn niet vastgelast, voorkomen vroegtijdige slijtage en gaan daarom levenslang mee. Sterkte en een hoge weerstand vormen de rode draad van Ray-Ban Tech. Alle zonlicht wordt geleid door brillenglazen die door middel van een geavanceerde chemische uitharding bestand zijn tegen de Drop Ball-test - waarbij een 5/8 inch stalen bal van een hoogte van 50 centimeter op het glas valt. Van het montuur tot de glazen; de Ray-Ban Carbon Fibre kan alle valpartijen, druk en slijtage weerstaan.

    De Carbon Fibre lijn is voorzien van P3 PLUS en P3 brillenglazen, die u voorzien van top notch gepolariseerde glazen met een hoge kleuren definitie en verbetering van het zicht, terwijl de anti-reflecterende coating storende schitteringen elimineert. De ogen worden 100% beschermd tegen alle schadelijke UV-stralen, terwijl de brillenglazen worden beschermd tegen valpartijen met de Hydro-oleofobe coating.

    Blijf comfortabel, zelfs wanneer je je zonnebril door de meest intensieve gebruikssituaties sleept. De eindstukken van de bril zijn met een rubberen laag beschermd, samen met een reliëf Ray-Ban logo aan de binnenkant, waardoor er een grip wordt gecreëerd die ervoor zorgt dat alleen het gedeelte van je zonnebril beweegt wanneer jij dat wilt. De neusbrug neemt de flexibele eigenschappen van de koolstofvezel over en past zich gemakkelijk aan voor een betere pasvorm op uw gezicht.

    Bekijk nu de nieuwste Ray-Ban Tech zonnebrillen collectie op SmartBuyGlasses. U kunt met een gerust hart bestellen vanwege onze gratis wereldwijde verzending, 2 jaar garantie en 14 dagen retourrecht. Lees meer over onze voorwaarden op onze retourbeleid pagina.