Grid banner
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 1541 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Ray-Ban
Alle Merken
Sport
Collectie
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Paars
Rood
Transparant
Zilver
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Prijs
€52€494

Ray-Ban zonnebrillen

Ray-Ban is een brillenfabrikant opgericht in 1936 door het bedrijf Bausch & Lomb. De bekende merkreputatie van Ray-Ban zonnebrillen gaat terug tot de jaren '30, toen het merk zijn iconische Ray Ban Aviator-lijn lanceerde. Door de jaren heen heeft het merk altijd voorop gelopen op het gebied van brillen technologie.

 

Het Ray-Ban Aviator-model was bedoeld om te voorzien in de behoeften van piloten die tijdens het vliegen bescherming nodig hadden tegen licht op grote hoogte en hoge intensiteit. Hierdoor konden piloten worden beschermd tegen UV-stralen zonder hun zichtbaarheid in gevaar te brengen. Tegenwoordig is het model bekend, populair en geschikt voor alle gezichtsvormen. Je vindt dit model in een enorm scala aan verschillende materialen, vormen en kleuren - met Ray-Ban-zonnebrillen is er voor elk wat wils.

 

Omdat Ray-Ban-zonnebrillen steeds populairder worden, blijft het merk innoveren met zijn materialen en ontwerpen. Ze introduceren voortdurend nieuwe modellen en frames die verder gaan dan hun iconische modellen en ze vooruithelpen. Hierdoor heeft Ray-Ban zich door de jaren heen kunnen ontwikkelen en hun status als favoriet bij fans over de hele wereld behouden. Alle Ray-Bans vertonen verschillende kenmerken die het merk zo populair maken - niet alleen vanwege hun geweldige ontwerp, maar ook vanwege hun legendarische duurzaamheid, veelzijdigheid en kwaliteit.

 

Ray-Ban zonnebrillen zijn wereldberoemd vanwege hun tijdloosheid. Het zijn tenslotte hun meest klassieke, iconische ontwerpen die wereldwijd lof oogsten. Een groot deel van hun reputatie werd opgedaan in de jaren 50, toen veel Hollywood-acteurs Ray-Ban-zonnebrillen begonnen te dragen.

 

Met het brede scala aan modellen die Ray-Ban aanbiedt, is er zeker een Ray-Ban zonnebril voor ieders smaak! Met SmartBuyGlasses zul je zeker je volgende Ray-Bans vinden, terwijl je de golf berijdt met zonnebrillen voor dames, ray ban zonnebrillen heren en ray ban zonnebrillen kinderen.

 

Wie maakt Ray-Ban zonnebrillen?

Hoewel Ray-Ban een Amerikaans bedrijf is, worden Ray-Ban zonnebrillen al jaren vervaardigd en geproduceerd door het Italiaanse merk Luxottica.

 

Luxottica is het grootste toonaangevende merk in de brillenindustrie, gevestigd in de fascinerende metropool Milaan. Een merk dat exponentieel is gegroeid en nu iconische brillen merken zoals Persol, Oakley, Versace en Tiffany & Co. produceert, produceert en distribueert.

 

Ray-Ban-brillen werden in 1999 door Luxottica geproduceerd, voornamelijk in Italië. Naarmate Luxottica groeide, begon de brillenfabrikant zijn fabrieken buiten Italië uit te breiden. Momenteel heeft Luxottica fabrieken in Italië en China waar Ray-Ban zonnebrillen worden gemaakt. Alle fabrieken gebruiken dezelfde machines en materialen om wereldwijd hoogwaardige brillen te leveren.

 

Luxottica distribueert Ray-Ban-zonnebrillen via erkende brillenwinkels en derden, zoals warenhuizen.

 

Hoe vind je originele Ray-Ban zonnebrillen?

Er zijn 2 hoofdstappen die u moet nemen als u originele Ray-Ban-zonnebrillen wilt vinden en wilt voorkomen dat u een bril koopt die niet authentiek is:

 

  1. Koop Ray-Ban zonnebrillen bij een erkende winkel of online winkel zoals SmartBuyGlasses. Op de website zou je moeten kijken of er aanwijzingen zijn dat de winkelier een gecertificeerde wederverkoper is van Ray-Ban-brillen (meestal onderaan)
  2. U kunt originele Ray-Ban-zonnebrillen kopen op de officiële Ray-Ban-site

 

Naast deze stappen kunt u uw Ray-Ban-zonnebril ook verifiëren door:

 

  1. Zorg ervoor dat de verpakking compleet is en dat het officiële logo op de doos staat
  2. Het productlabel moet overeenkomen met de details van het product
  3. Het frame moet aan één kant het model en de kleur aangeven
  4. Aan de andere kant van het frame moet 'Made in Italy' of 'Made in China' of het CE-certificaat worden vermeld

 

Deze kenmerken zijn ook van toepassing op Ray-Ban-zonnebrillen op sterkte, of het nu een enkelvoudige zonnebril of een multifocale bril is.

Welke Ray-Ban zonnebrillen zijn het populairst?

De klassieke Ray-Ban-zonnebrillen domineren al vele jaren de scene en iedereen heeft minstens één keer in zijn leven een paar gedragen. Heb je dat niet? Lees verder en ontdek enkele van de meest populaire Ray-Ban-frames die je kunt bezitten, zelfs virtueel met de virtuele try-on-tool.

 

De eerste runner-up is de Ray-Ban aviator zonnebril, een klassieke aviator biedt dit! Hoewel ze aanvankelijk werden gemaakt om piloten te helpen zien, terwijl ze door de lucht vlogen, zijn pilotenframes zelfs populair bij gewone mensen met hun voeten op de grond. Ray-Ban piloten zijn stijlvol en passen bij elke outfit, van casual tot formeel. Het metalen montuur is licht en zit comfortabel, een geweldige zonnebril die bij vrijwel elke gezichtsvorm past.

 

Dan hebben we het Ray-Ban wayfarer montuur of de nieuwe wayfarer zonnebril die vandaag de dag nog steeds populair is. Je kunt deze zonnebril rocken op het strand of op een bruiloft, geweldig om de tranen van vreugde te verbergen. Als je op zoek bent naar die klassieke modellen en eenvoudige look met een vleugje mysterie, dan heb je het gevonden bij Ray-Ban wayfarers, een Hollywood-klassieker sinds hun oprichting.

 

Ray-Ban Clubmasters zijn een andere favoriet, met het semi-randloze frame kan iedereen de Clubmaster-zonnebril op elk moment van het jaar rocken. Je vindt Clubmasters in klassiek zwart of bruin met gouden trendy monturen rond de lenzen.

 

Van deze tijdloze trendy monturen die we noemden, heeft Ray-Ban zijn touch uitgebreid naar vele andere stijlen zodat je de juiste look kunt vinden. De lenstechnologie heeft ook de trends bijgehouden om elke dag van het jaar de volgende visuele ervaring te bieden. Ray-Ban gepolariseerde zonnebrillen helpen schittering te verminderen die wordt weerkaatst door vlakke oppervlakken, zoals water, sneeuw of asfalt. Je kunt er cool uitzien met verschillende gekleurde gepolariseerde zonnebrillen terwijl je je ogen beschermt voor een verbeterd visueel avontuur.

 

Hoe combineren trendy en klassieke zonnebrillen stijl en functionaliteit?

Trendy monturen zijn altijd in de mode, maar soms zijn klassieke modellen zoals de tijdloze aviator zonnebril gewoon onverslaanbaar. Deze klassieke aviator stijl heeft zijn stempel gedrukt sinds hij voor het eerst op de markt kwam en blijft populair vanwege zijn tijdloze aantrekkingskracht en veelzijdigheid. Naast de stijlvolle uitstraling bieden deze klassieke modellen optimaal zicht en comfort, wat essentieel is bij zonnige buitenactiviteiten of gewoon voor dagelijks gebruik. Het is deze perfecte combinatie van trendy monturen en klassieke ontwerpen die ervoor zorgt dat mensen blijven teruggrijpen naar deze iconische stijlen om er zowel modieus uit te zien als te genieten van helder zicht, ongeacht de gelegenheid.