• GRATIS VERZENDING
  • - Snelle verzending in binnen- en buitenland*
  • - Online uw bestelling volgen & verzending met DHL of UPS
  • - GRATIS VERZENDING voor bestellingen over €59
  • Meer info >
 • 100 DAGEN RETOURRECHT
  • - 100 dagen retourrecht of omruiling
  • - 2 jaar garantie op alle (zonne)brillen
  • - 2 jaar garantie op alle (zonne)brillen op sterkte
  • - 3 maanden garantie op alle contactlenzen
  • Meer info >
 • BESTE PRIJSGARANTIE
 • GRATIS GLAZEN
  • Wij bieden gratis lenzen op alle brillen op sterkte. Ook bieden wij mogelijkheden om te upgraden en functies toe te voegen tijdens het afrekenen. Wij maken het online winkelen voor uw bril eenvoudig, efficiënt en veilig.

Opticien in de buurt?' Er is een maar een klik verijdert

U hoeft niet langer te zoeken naar een ""opticien bij mij in de buurt"". Stel gewoon een vraag aan onze gecertificeerde online oogzorgprofessional en krijg alle hulp die u nodig heeft zonder zelfs maar het huis te verlaten. 

 

Met trots stellen wij u voor aan onze nieuwe online opticien. Zij zijn volledig gekwalificeerd om u te helpen met alle soorten oogzorgvragen, en zijn zeer vriendelijk & professioneel! Onze gratis online opticien biedt de perfecte oplossing voor al uw oogzorgbehoeften, zelfs in het weekend wanneer andere opticiens gesloten zijn. U heeft nu direct toegang tot online optische ondersteuning. Hij is zelfs online beschikbaar voor oogzorg voor kinderen om al uw vragen over het kopen van een bril voor uw kleintjes te beantwoorden. Het enige wat u hoeft te doen is uw vraag aan onze opticien te stellen, samen met uw contactgegevens, en zij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een antwoord!

 

Een andere bonus is dat u goedkope opticiens kunt vergeten, want onze online oogzorgprofessional biedt een briljante service die helemaal gratis is!

 

 

 

 

Opticien Caitlyn

 

Caitlyn brengt zowel optische als audio-expertise met een BA graad in audio engineering en een dispenserende opticien licentie via de Association of British Dispensing Opticians. Met meer dan 9 jaar ervaring in zowel optiek als audiologie voor toonaangevende retailers op het gebied van oog- en oorgezondheid, zal Caitlyn klanten direct helpen met vragen over hun recepten en online aankopen. Ze is super enthousiast om real-time deskundig advies te bieden op een veilige en gemakkelijke manier

 
 

Caitlyn is een ongelooflijk vriendelijke oogzorg professional. U kunt er zeker van zijn dat u de best denkbare klantenservice krijgt, en u kunt erop vertrouwen dat het advies dat zij u geeft accuraat is. Zij is de perfecte persoon om naartoe te gaan als u een vraag hebt en niet weet of u professionele hulp moet zoeken of niet. Als zij u advies of een oplossing kan bieden, zal zij dat doen. Als je een oogtest of specifieke of spoedeisende zorg nodig hebt, zal ze je doorverwijzen naar een arts."

 
 

 

Hoe uw online opticien bij u in de buurt kan helpen:

 

✅ Als u symptomen ontwikkelt en geen oplossing kunt vinden in ons Optisch centrum, vraag het dan aan de opticien! Zij zullen u van nauwkeurig en betrouwbaar advies kunnen voorzien.

 

✅ Als u vragen heeft over contactlenzen, Caitlyn heeft zeker de antwoorden.

 

✅ Als u problemen hebt met zien, of moeite hebt om zo scherp te zien als normaal, geen paniek! De online opticiens zijn er om u te helpen.

 

✅ Als u niet zeker weet hoe u een bril online moet bestellen, is onze opticien er om u te helpen. Caitlyn heeft veel handige tips en zal u zorgvuldig door het proces kunnen loodsen. U kunt hier ook alles vinden wat u moet weten over het online kopen van brillen.

 
 

Wat je niet kan vragen aan de online opticien:

 

❌ Voor specifiek medisch advies, raadpleeg een arts

 

❌ Als het een dringend probleem is, ga dan naar een spoedopticien bij u in de buurt of ga naar het ziekenhuis

 

❌ Heeft u een online oogmeting nodig? We werken nog aan de technologie die nodig is om een betrouwbare opticientest online aan te bieden. Dus ga in de tussentijd naar een opticien

 

 

 

Oogverzorgingsproducten van hoge kwaliteit van SmartBuyGlasses

 

Elk item van oogzorg en brillen verkocht bij SmartBuyGlasses is van de hoogste kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat onze monturen en lenzen worden gemaakt van de beste materialen. Voor contactlenzen zorgt dit voor topkwaliteit zicht, minimale irritatie en maximale hydratatie. Voor brillen zijn helderheid van het zicht en comfort onze topprioriteiten. 

 

Het materiaal van het brillenglas dat u kiest is hiervoor ongelooflijk belangrijk, dus u hebt de keuze tussen kunststof, polycarbonaat en glas. Er zijn ook hoge index en trivex glazen opties. Als u twijfelt over wat voor u het beste is, aarzel dan niet om het aan onze opticiens te vragen. 

 

Het type contactlens dat u kiest, is misschien nog wel belangrijker. Hij zit immers in uw oog! En hiervoor schiet SmartBuyGlasses niet tekort. Wij bieden een reeks van hoge kwaliteit contactlenzen, gemaakt van een verscheidenheid aan materialen. Echter, wat u moet weten is welke het beste werkt voor u. Er zijn verschillende opties, zoals dagelijkse of maandelijkse contactlenzen, die zijn samengesteld uit verschillende technologieën om aan de eisen van de drager te voldoen. In onze artikelen zoals ""Alles wat u moet weten over Silicone Hydrogel Lenzen"" geven wij u vele tips om uit te vinden wat voor u de juiste is. Het kan echter ook een kwestie van vallen en opstaan zijn om uit te vinden aan welke contactlenzen u de voorkeur geeft. Voor meer gedetailleerde informatie hierover kunt u hier contact opnemen met onze online opticien bij u in de buurt. 

 

Wij bieden ook gratis lenscoatings aan op al onze producten. Een daarvan is ontspiegeld, een ander is kraswerend, en een derde is mistwerend. Daarnaast zijn er UV-bescherming, gepolariseerde en blauw licht blokkerende coatings beschikbaar. De laatste is briljant voor degenen die de hele dag achter de computer zitten, omdat het uw ogen beschermt tegen blauw licht.

 

Vergeet niet dat wanneer u bij SmartBuyGlasses koopt, u ook extra voordelen krijgt. Wij bieden bijvoorbeeld een royaal retourbeleid van 100 dagen. Plus, alles wat u koopt valt onder onze prijsmatchgarantie, dus u zult het nergens anders goedkoper vinden! En alsof dat nog niet genoeg is, wordt uw gloednieuwe bril geleverd met 24 maanden garantie. Veel plezier met winkelen!

 

 

 

Vaak gestelde vragen

 

Om zo snel mogelijk het antwoord op uw vraag over oogzorg te vinden, kunt u een kijkje nemen in onze artikelen over het Optisch centrum. Het Optisch Centrum biedt een overvloed aan informatie over alles wat met oogzorg te maken heeft. In de rubriek FAQ bekijken we voortdurend de meest dringende vragen in de oogverzorgingswereld, om ervoor te zorgen dat we alle antwoorden op uw vragen hebben. Alle artikelen zijn uitgebreid onderzocht en bieden accuraat advies. Van computerbrillen tot astigmatisme, van gepolariseerde zonnebrillen tot varifocale contactlenzen. Er zijn zelfs tips over oogverzorgingsoefeningen om uw ogen zo gezond mogelijk te houden. Eerlijk is eerlijk, het Optisch Centrum heeft het allemaal. Doorzoek de beschikbare artikelen om te zien of uw vraag naar voren komt, en zo niet, dan kunt u ook de meest gestelde vragen bekijken die door onze online opticien zijn beantwoord. De online opticien is zo bij u in de buurt, het is alsof u een opticien in uw broekzak heeft!

 
 

Verzekering

SmartBuyGlasses is de beste plaats online om een bril te kopen zonder oogverzekering. Het is mogelijk om goedkope oogtesten te vinden bij lokale opticiens. Wanneer u uw ogen laat onderzoeken, vraag dan zeker naar de pupilafstand. Zodra u uw voorschrift weet, kunt u op onze website de bril kopen die u mooi vindt en uw voorschriftgegevens invullen. Voor informatie over hoe u uw voorschrift vindt, zie onze gids hier. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de kosten van een bril met SmartBuyGlasses, aangezien onze monturen beginnen vanaf zes pond per paar. U kunt ook kijken op onze aanbiedingen pagina om designer lenzen te vinden tegen gereduceerde prijzen. Plus, volg onze social media pagina's zoals Facebook en Instagram om als eerste te horen over onze geweldige aanbiedingen

 
 

 

Meld u aan voor een gratis lidmaatschap

Register
OR
Sign in with Facebook

Exclusive Features

 • Order Tracking
 • Easy Re-Order
 • Saved Prescriptions
 • Express Checkout
 • Exclusive Discounts and Sales
By joining SmartBuyGlasses you agree to the Terms & Conditions

Meld u aan voor een gratis lidmaatschap

What is your gender?

When is your Birthday?

Meld u aan voor een gratis lidmaatschap

What is your gender?

When is your Birthday?

Subscribe to our Newsletter
By joining SmartBuyGlasses you agree to the Terms & Conditions

Dank u,

U bent klaar!
Naar uw lidmaatschap

Forgot Password

Please enter your email below. We'll send you a link to reset your password.
Send E-Mail

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

Forgot Password

We've sent an email with instructions on how to reset your password.

If you don't receive instructions within a few minutes, check your email's spam and junk filters.

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

Reset Password

Password must be at least 8 characters.
Save and Sign In

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

STIJL ZOEKER

Doe inspiratie op met onze stijl zoeker om uw perfecte paar te vinden.

Bent u een…

Dames

Heren