analyticsTags

Home/Brillen/Bvlgari

Grid banner

Geslacht

Merk

  • Bvlgari

Montuur Materiaal

Maat

Glasbreedte

Prijs

Bvlgari® Brillen

(327)

Sorteer:

1-59 van 327 Producten

Bvlgari® Brillen

Dit Italiaanse mode- en luxemerk uit Rome staat misschien het meest bekend om zijn extraverte stijl en gedurfd gebruik van sieraden. Toen Hollywood Italië 'ontdekte' als de perfecte set om romantische films te maken, floreerde Bvlgari onder de vrouwelijke sterren en nam het merk internationaal toe. Elizabeth Tylor was misschien de grootste bewonderaar van Bvlgari, en zei beroemd: "Grote meisjes hebben grote diamanten nodig". Zoals haar man Richard Burton zei: "Het enige woord dat Elizabeth in het Italiaans kent, is Bvlgari".

Later groeide Bvlgari uit tot een internationaal modemerk met een beetje aanwezigheid in brillen. Bvlgari-brillen hebben dezelfde glamour als de sieraden. Deze Bvlgari-brillen: Bvlgari BV266TK of Bvlgari BV3018 druk hier precies op! Kleed je om indruk te maken, wees niet verlegen!
Zoals altijd is smartbuyglasses de beste plaats online om modemerken te shoppen voor de laagste beschikbare prijs, dankzij onze beste prijsgarantie en gratis levering aan huis die overal ter wereld wordt geleverd. Neem een ​​kijkje in de Bvlgari-collectie om uw volgende perfecte designerbril te vinden!