Home/Brillen/Marc By Marc Jacobs
Grid banner
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Marc By Marc Jacobs
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
M
L
50 mm55 mm
Prijs
€41€76

Marc By Marc Jacobs Brillen

Marc Jacobs is zo groot in de wereld van de mode dat hij meerdere designer merken heeft. Het Marc Jacobs merk is de high-fashion kant van de meesterontwerper. Een andere tak is het Franse modehuis Louis Vuitton waarvan Marc Jacobs artistiek directeur is geworden. Marc by Marc Jacobs staat voor draagbare mode in het dagelijks leven en is met inbegrip van de brillenlijn, het meer betaalbare merk. Met dit merk is het mogelijk om voor een paar verschillende stijlen te kiezen, voor elke gelegenheid één. Het ontwerp van de secundaire lijn, Marc by Marc Jacobs, debuteerde in 2001 met Splash-geuren voor lichaamsverzorging.

De Marc by Marc Jacobs brillenlijn is gericht op betaalbare goede kwaliteitsmode voor alledag. Marc combineert mode met functionaliteit. De Marc by Marc Jacobs zonnebrillen horen bij de populairste modellen. Of u nu op zoek bent naar een retro ronde zonnebril, een sexy vliegeniers model of een artistieke cat-eye zonnebril, Marc by Marc Jacobs heeft een stijl die perfect bij u past. De Marc by Marc Jacobs 287 neemt je mee naar vroeger tijden toen het leven simpeler was en het enige waar men aan dacht, was om aan het einde van de lange week de nieuwste film te zien.

De zonnebrillen zijn voorzien van strakke lijnen, eenvoudig dessin en leuke 3D-achtige glazen. Een soortgelijke stijl, zichtbaar in de straten van steden over de hele wereld, heeft de Marc by Marc Jacobs 096. Deze geeft in eerste instantie een serieuze en bij nader inzien een intrigerende blik. De voorzijden van de zwarte monturen zijn voorzien van witte lijnen die doorlopen tot in de pootjes of de voorzijde is ultramodern wit met zwarte strepen.

Bij SmartBuyGlasses begrijpen we dat u keuze wilt hebben voordat u een zonnebril koopt. Marc by Marc Jacobs zonnebrillen zijn nu beter betaalbaar dan ooit. Misschien kunt u een tweede paar kopen om de andere helft van uw garderobe aan te vullen. Voor elke bril die u koopt, doneren we een bril aan het goede doel, zodat we iemand in nood kunnen helpen om ook goed te zien.