Home/Brillen/Silhouette
Grid banner
Filteren en sorteren

Silhouette Brillen

590
1-59 van 590 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Silhouette
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
46 mm59 mm
Prijs
€173€635

Silhouette Brillen

Het Oostenrijkse brillenbedrijf Silhouette, opgericht in 1964, heeft een betrouwbare reputatie opgebouwd dankzij hun unieke en innovatieve benadering van het produceren van hun brillen. Silhouette brillen bestaan in verschillende vormen en stijlen, zowel oud als nieuw, zodat u een dynamisch statement kan maken met het iconische ontwerp en vakmanschap van de Silhouette brillen. Ze bieden volledige rand, semi-randloze brillen en volledig randloze brillen aan, waardoor u een uitgebreide keuze heeft.

 

Hoeveel kosten Silhouette brillen?

Silhouette brillen in het Verenigd Koninkrijk zijn verkrijgbaar binnen een breed prijsbereik, of u nu liever iets minder wil uitgeven of toch voor enkele van hun nieuwste en meest geavanceerde modellen wil gaan. Wanneer u een Silhouette bril koopt, profiteert u niet alleen van uw nieuwe specificaties, maar profiteert u ook van een product dat de afgelopen decennia uit de vlammen van passie, toewijding en non-stop ontwikkeling is gesmeed. U zal ook het vakmanschap zien waar de Silhouette monturen bekend om staan als u ze eenmaal in handen heeft en de kwaliteit voelt van de constructie en hoe ze in elkaar zitten.

 

Als u Silhouette brillen bij ons koopt, weet u zeker dat, net zoals bij ons volledige assortiment brillen, u volgens ons retourbeleid ongebruikte brillen in de originele verpakking binnen 100 dagen gratis kan retourneren. En dat geldt ook voor glazen op sterkte! Bovendien willen we dat het plezier blijft duren dat u voelt met uw nieuwe bril. Daarom bieden we 24 maanden garantie, zodat u zeker weet dat u waar voor uw geld krijgt. Onze beste prijsgarantie betekent dat u kan profiteren van deze geweldige extra's, terwijl u verzekerd bent van de beste prijs. Als u online een andere prijs vindt die ons overtreft, passen we de prijs zelfs voor u aan.

 

Zijn Silhouette brillen goede brillen?

Niet alleen vinden wij de Silhouette brillen goed, maar u kan ook zelf inzicht krijgen in hun kwaliteit door simpelweg te kijken naar hun samenwerkingen door de jaren heen. Niemand minder dan NASA heeft de Silhouette bril in vertrouwen genomen en er voor gekozen om deze bril te laten dragen door leden van hun shuttle bemanning. Hun Titan Minimal Art brillen en zonnebrillen stegen triomfantelijk naar de top bij veel concurrenten die ongetwijfeld net zo wanhopig op zoek waren naar goedkeuring door NASA. Ze zijn serieus op de proef gesteld en ze hebben aangetoond dat ze vrijwel onaangetast zijn door de extreme momentum verschuivingen en G-kracht die onvermijdelijk deel uitmaken van NASA's ruimteverkenningen. Echt niet van deze wereld!

 

Als u wat dieper in de technologie duikt achter de prachtige monturen die door Silhouette brillen worden gebruikt, is het begrijpelijk hoe ze in deze positie zijn beland. Hun modellen worden wereldwijd gezien als 's werelds vederlichte brillen en staan bekend als duurzaam, een kenmerk dat niet vaak wordt genoemd in dezelfde context als minimalistische monturen. Voor heel het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten bieden de brillen van Silhouette een ongeëvenaarde kans om uw luchtige benadering van het leven af te stemmen op een even gewichtloze bril, die zelfs zo ver gaat dat schroeven in het ontwerp vermeden worden.

 

Waar worden Silhouette brillen gemaakt?

Silhouette brillen kijkt naar zijn thuis, Oostenrijk, voor al zijn behoeften om de wereld te voorzien van de opmerkelijke brillen waar ze bekend om zijn geworden. De lenzen en monturen worden allemaal op dezelfde locatie ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd en dat al sinds de opkomst van het bedrijf in de wereld. Ze zijn in staat om u een dergelijk, gepolijst product te bieden door extreem hoge vakmanschap normen te implementeren en de meest geavanceerde productietechnieken te gebruiken.

 

De Silhouette  monturen zijn gemaakt van materialen van optimale kwaliteit waarmee ze de grenzen van lichtgewicht brillen kunnen verleggen. De frames maken gebruik van geavanceerd titanium dat hypoallergeen is en zorgt voor de grootste balans tussen flexibiliteit en kracht. Ze gebruiken ook hun SPX®+, vergelijkbaar met plastic, dat is gemaakt met behulp van spuitgieten en vanwege het gemak van het aanpassen van de kleur van het materiaal, waardoor ze een overvloed aan kleuren kunnen bieden. Het materiaal is slagvast, hypoallergeen en twee keer zo resistent als acetaat en is ook bestand tegen blootstelling aan oplosmiddelen. Het speciale SPX®+-materiaal betekent ook dat ze een meer gepolijste afwerking kunnen bereiken, wat een schitterende glans geeft. Het zijn deze kleine extra's die deze tijdloze bril tot een must-have maken tussen de andere lichtgewicht merken.

 

Wie verkoopt Silhouette brillen bij mij in de buurt?

Één van de grootste problemen bij het vinden van uw perfecte bril online, is de vraag of ze er op uw gezicht hetzelfde uit zullen zien als op het model op de website. Dat kan ervoor zorgen dat u in al uw dichtstbijzijnde winkelstraten en winkelcentra moet zoeken naar de speld in de hooiberg dieuw favoriete bril is. Met SmartBuyGlasses NL kan u uw Silhouette monturen  in het hele Verenigd Koninkrijk laten bezorgen. Het is niet nodig om elke winkelier te vragen of ze dit exacte bril model hebben, want u kan onze virtuele try-on tool gebruiken om uw droom bril vanuit elke hoek te bekijken en een gepaste beslissing te nemen.