Home/Brillen/Swarovski
Grid banner
Filteren en sorteren

Swarovski Brillen

567
1-59 van 567 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Swarovski
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
M
L
49 mm57 mm
Prijs
€49€231

Swarovski Brillen

De Swarovski-brillen zijn gecombineerd met kristallen details en zijn gemaakt voor liefhebbers van een beetje glamour, dit zijn hele populaire brilmonturen. Onze Swarovski-brilmonturen hebben unieke vormen die het kunstenaarschap van het bedrijf weerspiegelen. Als je op zoek bent naar een luxe uitstraling, dan zijn de Swarovski-brillen iets voor jou. Of je nu op zoek bent naar klassieke monturen in tijdloos zwart, bril met helder montuur of betaalbare montuurloze brillen, er is voor ieder wat wils in deze geweldige collectie betaalbare brillen. Wilt u graag een nieuwe multifocale bril kopen? Met zeer populaire merken zoals Ray-Ban , Oakley , Calvin Klein , Persol , VersaceTommy Hilfiger en een Cartier bril bijvoorbeeld, kan het gemakkelijk zijn om een merk te vinden dat bij je budget en je levensstijl past. Goede glazen gecombineerd met hele goede brilmonturen!

Swarovski-brillen zijn gemaakt voor liefhebbers van accessoires met een beetje bling. Swarovski-kristallen zijn al heel lang een ware rage. Deze nauwkeurig gesneden Swarovski-kristallen sieren sieraden, brillen, tassen, verlichting en interieurs - de mogelijkheden zijn eindeloos! Swarovski is het geesteskind van de Boheemse uitvinder en visionair Daniel Swarovski. Hij vond de machine uit die in 1895 kristallen voor sieraden snijdt en polijst, en vandaag de dag worden Swarovski-kristallen en -producten in meer dan 120 landen verkocht via meer dan 2200 verkooppunten. Naast het produceren en verkopen van kristalelementen aan verschillende industrieën, creëert Swarovski ook ongelooflijke ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar klassieke monturen in tijdloos zwart, bril met helder montuur of betaalbare montuurloze brillen, er is voor ieder wat wils in deze geweldige collectie betaalbare brillen. Wilt u graag een nieuwe multifocale bril kopen? Met zeer populaire merken zoals Ray-Ban , Oakley , Calvin Klein , Persol , VersaceTommy Hilfiger en een Cartier bril bijvoorbeeld, kan het gemakkelijk zijn om een merk te vinden dat bij je budget en je levensstijl past. 

Swarovski brillen online

Brilmonturen van Swarovski zijn het resultaat van intensief onderzoek, innovatie, creativiteit, passie en precisie. Swarovski heeft zijn kristalelementen op briljante wijze samengesmolten in zijn brillen om luxueuze optische monturen te creëren. Van gedurfd en gedurfd tot subtiel en verfijnd, er is een paar voor elke smaak.

Door ongelooflijk vakmanschap te combineren met de nieuwste fabricagetechnologieën, bieden Swarovski-brilmonturen oogverblindende kleuren en unieke vormen, waaronder vlinder, vierkant, rechthoekig, kattenoog en ovaal, in montuurloze, semi-randloze en volledige randstijlen. Swarovski-brillen zijn gemaakt van metaal en plastic en zijn lichtgewicht en zeer duurzaam.

Deze monturen ondersteunen hoogwaardige brillenglazen op sterkte met verschillende brekingsindexen van 1,50 tot 1,74. De lenzen op sterkte die verkrijgbaar zijn bij SmartBuyGlasses Nederland zijn 50% lichter, veiliger en 10 keer schokbestendiger dan gewone brillenglazen. UV- en antireflecterende coatings bieden u volledige bescherming tegen de zon. Of je nu op zoek bent naar klassieke monturen in tijdloos zwart, bril met helder montuur of betaalbare montuurloze brillen, er is voor ieder wat wils in deze geweldige collectie betaalbare brillen. Wilt u graag een nieuwe multifocale bril kopen? Met zeer populaire merken zoals Ray-Ban , Oakley , Calvin Klein , Persol , VersaceTommy Hilfiger en een Cartier bril bijvoorbeeld, kan het gemakkelijk zijn om een merk te vinden dat bij je budget en je levensstijl past. Bekijk de uitgebreide collectie Swarovski-brillen bij SmartBuyGlasses Nederland, de grootste online winkel voor designer brillen. Voor wie op zoek is naar een zonnebril met een blingfactor, bekijk de nieuwste collectie Swarovski zonnebrillen bij SmartBuyGlasses Nederland. Al onze producten zijn authentiek, worden geleverd met 24 maanden fabrieksgarantie en GRATIS thuisbezorgd wereldwijd.