Home/Brillen/Tom Ford
Grid banner
1-59 van 590 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Tom Ford
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
45 mm61 mm
Prijs
€61€1324

Tom Ford Brillen

Tom Ford brillen zijn de ultieme keuze voor diegenen die luxe, elegantie en ongeëvenaarde stijl willen toevoegen aan hun garderobe. Met eenvoudige, maar prachtige monturen voor zowel mannen als vrouwen, voel je je meteen een boost in zelfvertrouwen zodra je de bril opzet. Het merk geeft je extra lef om een kamer binnen te stappen en je opgemerkt te voelen, zowel als professional als als mode-icoon. Trendy Tom Ford brillen geven je echt een gevoel zoals geen ander merk dat kan.

 

Wie maakt Tom Ford brillen?

Tom Ford is een Amerikaanse modeontwerper die de afgelopen decennia zijn sporen heeft verdiend in de branche. Hij is geen onbekende onder de luxe modehuizen en heeft succesvolle ervaringen opgedaan in de voorhoede van Gucci en Saint Laurent.

 

In 2005 besloot hij zijn eigen merk te lanceren dat zijn hoogontwikkelde expertise combineert met zijn diverse stijl. Zijn collecties brengen glamour naar een geheel nieuw niveau, en de Tom Ford bril ontwerpen die hij produceert zijn ronduit strak, verbluffend en innovatief.

 

Met behulp van superieur vakmanschap en hoogwaardige materialen heeft Tom Ford brillen gemaakt in bijna elke montuur stijl met een gevarieerde selectie opvallende en neutrale kleuren. Met stijlen die beschikbaar zijn voor zowel dames als heren, heeft Tom Ford een serieuze impact gemaakt in de brillenindustrie.

 

Tom Ford brillen voor dames

Elke professionele, glamoureuze vrouw die er zo goed uit wil zien als ze zich voelt, verdient een Tom Ford bril. Met een verfijnd, elegant ontwerp geven ze vrouwen de kracht om een kamer te domineren en intense golven van zelfvertrouwen te voelen.

 

De trendy Tom Ford brillen voor dames omvatten een reeks monturen van metaal, plastic en acetaat, evenals een selectie van zowel neutrale als gedurfde kleuren. De unieke, vrouwelijke monturen passen bij ieders stijl, ongeacht de gelegenheid.

 

Tom Ford cat eye-brillen kunnen een subtiel flirterig gevoel toevoegen aan je outfit, terwijl vierkante glazen je helpen om je bij elke gelegenheid op je best te voelen. Er zijn ook ronde en piloten stijlen die je klassieke look net dat beetje extra kunnen geven. Kies voor een licht roze montuur om een kleurrijk accent aan je garderobe toe te voegen, of ga voor een elegante goudkleurige metalen stijl om elke look van casual tot high-fashion te maken.

 

Welke stijl en kleurencombinatie je ook kiest, Tom Ford brillen voor dames zullen indruk maken en je helpen je ware potentieel te ontketenen.

 

Tom Ford brillen voor heren

Tom Ford brillen voor heren zijn een van de meest geavanceerde merken voor herenbrillen op de markt. De klassieke stijlen zijn geschikt voor elk evenement en ze geven je het gevoel dat je elke dag je best kunt doen.

 

De sleutel tot succes is misschien wel een nieuwe Tom Ford bril. Wanneer u een stijlvol Tom Ford bril montuur opzet, voelt u zich niet alleen klaar om prestaties te leveren tijdens uw dagelijkse activiteiten, maar ziet u er ook succesvol uit voor iedereen om u heen.

 

Gederfde, zwarte, rechthoekige frames geven aan dat u klaar bent voor zaken en zorgen ervoor dat u zich voorbereid voelt om elke taak aan te pakken. Tom Ford maakt ook brillen in verschillende leuke kleuren, wat een creatieve draai geeft aan enkele van de meer traditionele ontwerpen. Kies blauw voor een speelse, unieke look, helder voor een subtieler gevoel, of ga voor gedurfd met een rood frame dat zeker indruk maakt.

 

Het is duidelijk door de Tom Ford herenbrillen collectie dat de ontwerper zijn brede scala aan ervaring gebruikt om modellen te creëren die echt uniek zijn. Wanneer u het paar kiest dat perfect bij u past, weet u dat u opvalt in de massa en een blijvende indruk achterlaat op de wereld om u heen.

 

Hoeveel kosten Tom Ford brillen?

Tom Ford brillen gebruiken materialen van superieure kwaliteit en precieze creatieve processen om brillen te produceren die de luxemarkt van vandaag verovert. De prijs is een weerspiegeling van het harde werk en de toewijding van het merk om brillen te maken die high-fashion en extravagant zijn en toch functioneel voor het dagelijks leven. Wanneer je een Tom Ford bril of Tom Ford zonnebril koopt, weet je dat je een product hebt dat jarenlang meegaat en altijd in stijl is.

 

Bij SmartBuyGlasses begrijpen we dat om ford bril kopen een grote beslissing is. Daarom doen we er alles aan om u de best mogelijke winkelervaring te bieden. Met onze beste prijs garantie kunt u er zeker van zijn dat u Tom Ford brillen voor de laagste prijs op internet vindt.

 

Waar Tom Ford brillen te kopen?

De beste plaats om Tom Ford brillen te kopen is bij SmartBuyGlasses! We bieden een grote selectie Tom Ford brillen voor heren en dames, dus je zult zeker een stijl vinden die perfect bij je past.

 

Als u niet zeker weet welke stijl het beste bij u past, kunt u onze gezichtsvorm gids gebruiken om meer te weten te komen over de monturen die het beste bij u passen. Bovendien stelt onze Virtual Try-On-technologie u in staat om te zien hoe veel van de Tom Ford monturen eruit zullen zien op uw gezicht, direct online en in het comfort van uw eigen huis!

 

Bij SmartBuyGlasses kun je ook een blauw licht blokker toevoegen aan veel van de Tom Ford brillen die we aanbieden, wat je extra bescherming geeft en vermoeide ogen vermindert tijdens het gebruik van technologie. Met ons 100 dagen retourbeleid, 2 jaar garantie, gratis verzending en een onverslaanbare klantenservice is winkelen bij ons zowel leuk als gemakkelijk.