Home/Brillen/Blauw Licht Bril
Grid banner
Filteren en sorteren

Blauw Licht Blokkerende Bril

887
  • Blauw Licht Bril
  • Progressief
  • Budget collectie
  • Nieuwe modellen
  • Virtual Try On
  • Transparante monturen
1-59 van 887 Producten
Filteren en sorteren
  • Blauw Licht Bril
Sorteer
Populaire Aanraders
Budget collectie
Nieuwe modellen
Op Voorraad
Virtual Try On
Geslacht
Dames
Heren
Kinderen
Acties
Outlet
Uitverkoop
Merk
Topmerken
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Blauw
Bordeaux
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Gunmetal
Oranje
Paars
Patroon
Rood
Roze goud
Tortoise
Transparant
Tweekleurig
Wit
Zilver
Zwart
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Prijs
€23€479

Blauw Licht Blokkerende Bril

De computerbril is dé oplossing voor vermoeide ogen! Heeft u het idee dat uw zicht wazig is tijdens het werken achter uw bureau? Leidt het u af van uw werkzaamheden? Als dit inderdaad het geval is, dan is het tijd om een computerbril te overwegen.


Wat is een computerbril vs. beeldschermbril? Computerbrillen zijn hetzelfde als beeldschermbrillen en zijn ideaal als u last heeft van zichtproblemen op gemiddelde afstanden. De meeste brillen corrigeren bijziendheid of verziendheid, maar niet de gemiddelde afstand. Een computerbril verscherpt en verheldert het zicht specifiek op deze afstand. De computerbril is speciaal voor de afstand tussen uw ogen en uw beeldscherm, zo ongeveer 50 tot 65 centimeter. Wilt u dus graag een nieuwe, voordelige, multifocale bril kopen? Kijk dan snel op onze website! Ook voor een computerbril natuurlijk!


De 20-20-20 Regel


De 20-20-20 regel is een makkelijke manier om uw ogen te kalmeren wanneer ze vermoeid zijn door het kijken naar een beeldscherm. Benieuwd wat de 20-20-20 regel inhoudt?


20 minuten


Geef uw ogen elke 20 minuten een pauze waarin u de volgende oefeningen doet.


20 seconden


Kijk weg van uw beeldscherm voor 20 seconden. Knipper een paar keer en hou uw ogen zelfs gesloten. Op deze manier bevochtigt u uw ogen en frist u ze op.


20 voet (6 meter)


Sta op en kijk naar iets wat op ongeveer 6 meter afstand staat. Op deze manier kunnen uw ogen opnieuw focussen op objecten die verder weg zijn, in plaats van voor een lange tijd op dezelfde afstand te kijken.


Schaf vandaag nog een computerbril aan! Wilt u graag een nieuwe, voordelige, multifocale bril kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast het feit om een multifocale bril te kopen, hebben we nog veel meer opties! Zoals een computerbril natuurlijk!