Home/Zonnebrillen/Balenciaga
Grid banner
Filteren en sorteren

Balenciaga Zonnebrillen

252
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 252 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Balenciaga
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Paars
Rood
Zilver
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Prijs
€259€877

Balenciaga Zonnebrillen

Balenciaga brillen worden wereldwijd erkend en hebben een excentriek ontwerp voor mensen die anders durven zijn. De zonnebrillen van Balenciaga zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze sterk zijn en lang meegaan. Kies uit onze lijn Balenciaga monturen met een enorm aanbod aan stijlen en kleuren.

 

Het Huis Balenciaga werd decenia geleden opgericht door de Spaanse ontwerper Cristóbal Balenciaga en werd zeer gepatroneerd door de Spaanse kroon en de aristocraten. Tegenwoordig is het eigendom van Kering, de Franse multinational, en de Balenciaga producten omvatten designerkleding, op motorfietsen geïnspireerde lederwaren, schoenen, handtassen, geuren, sieraden, sjaals en andere modeaccessoires. Op het gebied van brillen is Balenciaga geliefd om zijn vintage geïnspireerde ontwerpen met een eigentijdse stijl die een verfijnde smaak aanspreken. Balenciaga producten zijn verkrijgbaar in hun exclusieve boetieks in de VS en op verschillende andere plaatsen in de wereld.

Balenciaga Zonnebrillen Online

 

De nieuwste 2014 collectie van Balenciaga monturen is echt geweldig. Ze bieden stijlen met een volle rand en halfronde stijlen; deze glazen zijn ook verkrijgbaar in klassieke ronde, piloten-, vierkante, oversized en andere trendy vormen. De hot picks van dit seizoen zijn achthoekige zonnebrillen met emaille en oversized monturen met een geometrisch motief. Deze monturen zijn gemaakt van premium kwaliteit metaal en acetaat en hebben polycarbonaat lenzen. De lenzen zijn speciaal behandeld om ze krasbestendig en anti reflecterend te maken en hebben een lange levensduur.

 

De Balenciaga lenzen zijn licht van gewicht en tien keer beter bestand tegen stoten dan de meeste andere lenzen en bieden 100 procent bescherming tegen de harde UV-stralen. Je kunt de nieuwe Balenciaga brillen collectie online bekijken bij SmartBuyGlasses USA, waar je verzekerd bent van een echt product dat wordt ondersteund door een fabrieksgarantie van 24 maanden en gratis thuisbezorging, overal ter wereld.

Koop 2019 Balenciaga Brillen


Naast mode zonnebrillen biedt het merk ook de grootste selectie Balenciaga brillen voor brildragers. De geweldige design monturen die verkrijgbaar zijn, maken monokleurige brilmonturen archaïsch. Je kunt nu kiezen uit hippe monturen met verbluffende kleurencombinaties. Dus waarom opgescheept zitten met de neutrale tinten - zwart, bruin en beige - in brilmonturen als je je handen kunt leggen op kleuren die trendy, elegant, cool en absoluut op het scherpst van de snede van de hedendaagse mode zijn!