Grid banner
Filteren en sorteren

Burberry® Zonnebrillen

409
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 409 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Burberry
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Paars
Rood
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
XS
S
M
L
XL
40 mm69 mm
Prijs
€75€510

Burberry® Zonnebrillen

Het wereldberoemde Britse luxemerk Burberry is een van de oudste en meest gevorderde modehuizen ter wereld. Beginnend met hun bekende trenchcoats in het midden van de 19e eeuw, creëerden ze misschien wel het meest iconische, op patronen gebaseerde handelsmerk ter wereld. Ze hebben hun portfolio verder ontwikkeld om alles van schoenen tot eyewear te houden.

De Burberry zonnebril voor vrouwen en mannen houdt nog steeds een aantal van de oude iconische stijlen, maar terwijl ze tegelijkertijd trouw blijven aan hun roots, bieden ze een frisse visie op de moderne mode. Als het gaat om luxe brillen, past de Burberry zonnebril zeker bij de beschrijving. Vergeet niet om altijd te kijken naar Burberry's nieuwste collectie als je op zoek bent naar brillen, want ze brengen altijd iconische looks! Bekend om zijn iconische handelsmerk patroon en elegante ontwerpen, stellen de brillen niet teleur. De Burberry zonnebril laat je er scherp, geraffineerd en stijlvol uitzien.

Bij Smartbuyglasses garanderen we altijd de beste prijzen op de markt en leveren we waar en wanneer u maar wilt, met 's werelds grootste Burberry zonnebril winkel online. Deze Burberry BE3072 zijn een paar geweldige retro-aviators, met metalen frames en gemaakt van duurzaam en hoogwaardig polycarbonaat.

Burberry Zonnebril Heren

Een Burberry zonnebril voor heren is perfect voor mannen van alle leeftijden, die een klassieke look met een moderne twist willen. Een paar populaire opties voor Burberry heren brillen zijn de Burberry BE2199 en Burberry BE2108.

Burberry Zonnebril Dames

De Burberry dames zonnebril is er in verschillende vormen en kleuren. Een populaire dames Burberry zonnebril is de Burberry BE2172, maar ook de BE2073 Burberry zonnebril doet het uitstekend. Beide zijn een geweldige aanvulling op elke outfit.

Koop uw Burberry zonnebril bij SmartBuyGlasses en schitter met uw nieuwe accessoire. Wij bieden u de laagste prijzen op de markt van alle topmerken, 24 maanden bedrijfsgarantie en 100 dagen retourgarantie. Zeker niet te vergeten, onze gratis verzending.