Grid banner
Filteren en sorteren

Chloé Zonnebrillen

318
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 318 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Chloé
Alle Merken
Sport
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Paars
Rood
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Prijs
€76€507

Chloé Zonnebrillen

Chloe is een Frans modehuis dat in 1952 werd opgericht door Gaby Aghion. De collecties van het merk bestaan voornamelijk uit confectiekleding en accessoires voor dames, maar Chloe produceert ook geuren, sieraden en zonnebrillen. De zonnebrillen van Chloe zijn vrouwelijk en chique, met een reeks modellen die bij elke outfit passen. Van de klassieke piloot tot de modernere cat eye, Chloe heeft een zonnebril naar ieders smaak. Een zonnebril van Chloe is het perfecte accessoire om je look naar een hoger niveau te tillen.

Zijn de zonnebrillen van Chloe goed?

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en praktische zonnebril, dan is Chloe het merk voor jou. De zonnebrillen van Chloe bieden 100% UV-bescherming, dus je kunt er zeker van zijn dat je ogen beschermd zijn tegen de schadelijke zonnestralen. De zonnebrillen van Chloe zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren glazen, zodat je de perfecte zonnebril kunt vinden die bij jouw stijl past. Of je nu op zoek bent naar een zonnebril om elke dag te dragen of een bijzondere zonnebril voor een speciale gelegenheid, bij Chloe zit je goed.

 

Als je op zoek bent naar een luxe en stijlvol merk zonnebril, dan is Chloe de perfecte keuze voor jou. Met een reeks modieuze en praktische stijlen heeft Chloe voor ieder wat wils. Dus waarom trakteer je jezelf vandaag niet op een zonnebril van Chloe? Je zult zeker opvallen waar je ook heen gaat.

Waar kan ik een zonnebril van Chloe kopen?

De beste plek om een zonnebril van Chloe te kopen is online bij SmartBuyGlasses! We hebben ronde Chloé zonnebrillen, oversized Chloé zonnebrillen en alles daartussenin! We bieden niet alleen een fantastische selectie, maar je krijgt ook alle voordelen die we onze klanten bieden. Ten eerste garandeert onze beste prijsgarantie dat je nergens anders online een betere prijs krijgt. Als dat wel het geval is, betalen we je het verschil terug, simpel! Voordat u tot aankoop overgaat, kunt u zien hoe geweldig u eruit ziet met een Chloe zonnebril door gebruik te maken van onze virtual try on!