Grid banner
Filteren en sorteren

Electric Zonnebrillen

132
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 132 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Electric
Alle Merken
Sport
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
M
L
XL
49 mm69 mm
Prijs
€102€253

Electric Zonnebrillen

Electric is een premium, sport en lifestyle merk, geworteld in het zuiden van Californië's sport, muziek en kunst cultuur. Het merk staat bekend om zijn collectie van zonnebrillen, skibrillen, snowgoggles, rugzakken en accessoires. De Electric zonnebrillen collectie biedt uitmuntende oogbescherming, duurzaamheid en comfort en verliest daarbij zijn stoere, avontuurlijke karakter niet uit het oog. Electric is een favoriet indie-merk onder extreme sports beroemdheden zoals Axel Pauporte, Tanner Rainville en Ozzie Wright. Of het nu water of sneeuw is, Electric zonnebrillen zijn duurzaam, bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden door hun van acetaat vervaardigde monturen.

Elke Electric zonnebril is voorzien van het bekende Electric bliksemschicht logo dat subtiel doch duidelijk op de brillenpootjes wordt afgebeeld. De skibrillen en snowgoggles collectie van Electric zijn voorzien van een polycarbonaat glazen, 100% UV-bescherming, ergonomisch design en anti-condens en anti-kras coating voor optimale helderheid van het gezichtsvermogen. Bekijk de immer populaire Electric Knoxville zonnebril om een idee te krijgen wat u allemaal te wachten staat!

SmartBuyGlasses is dé online winkel voor Electric zonnebrillen en brillen. Kijk voor meer Electic brillen in onze skibrillen sectie. Bestellen bij ons is gemakkelijk, betrouwbaar en snel. Ook hanteren wij zeer aantrekkelijke voorwaarden zoals gratis verzending, niet goed - geld terug garantie of bezoek onze hulp pagina voor meer informatie.