Grid banner
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 969 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Gucci
Alle Merken
Collectie
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Paars
Rood
Transparant
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Prijs
€196€1126

Gucci Zonnebril

Met een van de meest iconische luxe merken aller tijden, zul je zeker een Gucci zonnebril vinden om je look af te maken. Als je graag de grenzen van designermode verlegt met gedurfde brillen accessoires, dan is een Gucci zonnebril iets voor jou.

 

Ongeacht de gelegenheid, wees voorbereid om de aandacht te trekken en een gevoel van opwinding toe te voegen aan elke sombere gelegenheid met je nieuwe opvallende zonnebril.

 

Gucci zonnebrillen behoren tot de meest luxueuze designer monturen die op de internationale markt verkrijgbaar zijn. Trakteer uzelf op hun wildste hedendaagse creaties, of pronk met hun meest stijlvolle modellen, die nooit uit de mode zullen raken.

 

Uitstekende smaak, gedurfde ontwerpen en klassieke elegantie zijn enkele van de eigenschappen die in je opkomen als de naam Gucci wordt genoemd. Elk van deze kenmerken komt aan bod in onze collectie Gucci zonnebrillen. Het is het meest bekende Italiaanse merk, dat over de hele wereld uitverkocht is. Het is gemakkelijk herkenbaar aan het iconische dubbele G-logo, dus waar ter wereld je ook bent, iedereen zal jaloers zijn op je bril!

 

De nieuwste creative director bij Gucci heeft de sterke relatie tussen het internationaal bestverkopende merk en zijn Italiaanse vakmanschap gekoesterd. Onder deze begeleiding is het merk trots om de meest exquise Italiaanse brillen aan te bieden. Sluit je aan bij Gucci in de wereld van high fashion met je Gucci zonnebril.

 

Zijn Gucci zonnebrillen unisex?

Hebben labels je ooit tegengehouden? Waarom dan nu beginnen. Zoals veel modeartikelen heeft de brillenindustrie brillen en zonnebrillen gemaakt voor zowel mannen als vrouwen. Sommige ontwerpen zijn met hun strakke lijnen specifiek gericht op elk geslacht en terecht.

 

Heb je ooit gemerkt dat je een parfum of een kledingstuk leuk vindt, maar om er dan achter te komen dat het voor het andere geslacht is geëtiketteerd? Bij Gucci zonnebrillen vind je luxe en elegante stijlen voor mannen en vrouwen, met ontwerpen die ook voor beide kunnen werken.

 

Stel je voor dat mode-iconen nooit de regels zouden overtreden en anders zouden durven zijn, we zouden allemaal een replica zijn van Mr. Bean. Of je nu een dame of een heer bent, Gucci biedt een breed scala aan fijne zonnebrillen waar je graag doorheen zult bladeren. Als je je zorgen maakt over hoe ze eruit kunnen zien, probeer ze dan uit met de virtual try-on-tool en waag je aan een leuke 'try-on' vanuit het comfort van je eigen huis.

 

Hoe ziet een Gucci zonnebril eruit op mijn gezicht?

Ongeacht je gevoel voor mode, je kunt de perfecte zonnebril vinden om je persoonlijkheid te benadrukken.

 

Gucci zonnebrillen worden gemaakt in elke frame stijl die je maar kunt bedenken. Van opvallende oversized monturen tot gemoderniseerde klassieke Gucci cat-eyed zonnebrillen. Dankzij deze veelzijdige collectie zonnebrillen van fijne stijlen kan iedereen de perfecte match vinden.

 

U moet eerst uw gezichtsvorm bepalen door uw gezicht in de spiegel te schetsen met een stuk zeep of lippenstift. Aan de hand van het overzicht krijgt u een duidelijk idee van uw gezichtsvorm en kunt u onze gids raadplegen voor meer informatie.

 

Oversized Gucci zonnebrillen zijn een musthave! Wat is een betere manier dan een gewaagde uitspraak te doen die niet ongehoord zal blijven. Je kunt je look vergroten met oversized monturen die bij veel gezichtsvormen passen. Vierkante gezichtsvormen zouden opvallen bij extra grote monturen die meer een rond of ovaal montuur hebben. Dit helpt om contrast en balans te creëren tussen de twee verschillende vormen. Er zijn veel oversized ronde Gucci zonnebrillen in gedurfde ontwerpen en kleuren, tenzij je de voorkeur geeft aan een klassiek zwart montuur met getinte glazen om een elegante maar mysterieuze look te accentueren.

 

Als je meer een rond of ovaal gezicht hebt en nog steeds dol bent op het grote en levendige oversized frame, zoek dan naar vierkante of rechthoekige frames. Meestal op ronde gezichten, hebben ovale of ronde glazen de neiging om je gelaatstrekken nog ronder te maken. Met hoekige frames doorbreek je alle rondheid.

 

Bepaalde gezichtsvormen, zoals hartvormige gezichten, kunnen ook stijlvolle Gucci zonnebrillen vinden om de look af te maken. De gelaatstrekken van het hart worden aangevuld met monturen met leuke bloemen- of klassieke schildpad patronen die je kunt combineren met een piloten montuur. Veel plezier met het experimenteren met Gucci piloten zonnebrillen die variëren in ontwerpen en kleuren, je kunt gaan voor een klassiek piloten-druppel frame of een opnieuw gemoderniseerd piloten frame dat alleen maar roept: kijk naar mij!

 

Hoe onderscheiden deze brillen zich van andere merken?

Italiaans vakmanschap in brillen staat synoniem voor verfijning en elegantie, gekenmerkt door strakke lijnen en tijdloze ontwerpen. Deze brillen belichamen de kunst van precisie, waarbij elk detail met zorg en aandacht wordt vervaardigd. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de nadruk op vakmanschap resulteren in monturen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en comfortabel om te dragen. Of je nu kiest voor een klassiek ontwerp of een eigentijdse interpretatie van strakke lijnen, Italiaanse brillen beloven een ongeëvenaarde combinatie van stijl en kwaliteit. Ze zijn een symbool van tijdloze klasse en een uitdrukking van jouw persoonlijke smaak, terwijl ze je een duidelijk zicht bieden met een vleugje Italiaanse flair.

 

Waar zijn Gucci zonnebrillen van gemaakt?

Bij SmartBuyGlasses vind je hoogwaardige montuur materialen die de gewaagde en glamoureuze Gucci zonnebrillen van alle stijlen samenstellen en ontwerpen.

 

Gucci zonnebrillen van acetaat zijn fijne en elegante paren van groot vakmanschap met een glanzende look. Acetaat is afkomstig van cellulose en wordt vaak gebruikt in plaats van zijde of rayon. Acetaat is door mensen gemaakt en kan met andere materialen worden gemengd, gehard en in verschillende vormen worden gegoten. Dankzij zijn eigenschappen is acetaat een geweldig materiaal geweest om te gebruiken voor diverse accessoires, waaronder brillen. Acetaat Brillen zijn populair omdat het een goed alternatief is voor de meeste plastics en milieuvriendelijk is.

 

Bovendien is acetaat hypoallergeen en lichtgewicht, stevig en mooi om je die glans te geven met een Gucci zonnebril.

 

Metalen Gucci zonnebrillen zijn een andere goede keuze als je op zoek bent naar glamour met een dun gouden montuur. Een zonnebril met een metalen montuur is een geweldige pasvorm als u uw elegante Gucci zonnebril steeds opnieuw wilt gebruiken. Metaal is duurzaam, lichtgewicht en flexibel en met bepaalde metalen zoals titanium is je zonnebril ook bestand tegen corrosie.

 

Combineer met een gedurfde Gucci zonnebril, laat iedereen weten dat je er bent en behoud altijd en overal een boeiende look.