Grid banner
Filteren en sorteren

Zonnebrillen

36
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%
1-36 van 36 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • LMNT
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Grijs
Rood
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
48 mm62 mm
Prijs
€16€55

Zonnebrillen

We zijn gemaakt voor de stijlvolle, de jonge, de creatieve en de vrije.  LMNT vertegenwoordigt het onafhankelijke, felle en trendsettende moderne individu.  Verbluffend spiegelglazen, strakke metalen monturen en dramatische, gedurfde vormen hebben ervoor gezorgd dat de LMNT-collectie een lijn creëerde die eigentijds en betaalbaar is.

LMNT is voor de dappere, vrolijke, avonturiers, en is hard op weg het populaire merk te worden voor de modieuze. Van zonsopgang tot zonsondergang zullen festivalliefhebbers, digitale nomaden, muzikanten en modeliefhebbers hun passie in stijl volgen.

Onze LMNT-zonnebrillen zijn geïnspireerd op de meest trendy stijlen, van klassieke favorieten zoals kattenoog -monturen tot meer geweldige ontwerpen.  Onze collectie is echt moeiteloos, maar nooit ingetogen.  Vind hier online goedkope zonnebrillen, die het perfecte hoogtepunt bieden van stijl, moderniteit en betaalbaarheid.

 

Aanbevelingen voor stijlvolle zonnebrillen online

We willen je niet hoog en droog achterlaten!  We hebben een aantal leuke suggesties van onze topverkopers en personeel favorieten om je op de goede weg te helpen bij het vinden van het perfecte paar zonnebrillen.  Weet u niet zeker welke stijl u het beste staat?  Probeer onze gezichtsvorm gids om te bepalen welke vormen passen bij wat je van natura hebt.  Filter dan op vorm terwijl je winkelt!

 LMNT Slade C3 STY6911KN - Tortoiseshell is een klassieke kleur, perfect als je een breed montuur wilt dat perfect kan worden gecombineerd met nude- of natuurlijke tinten.  Dit paar heeft een unieke kattenoog vorm, perfect als je een zonnebril op sterkte online  wilt kopen.  De lenzen zijn prachtig bruin en kunnen gemakkelijk worden gepersonaliseerd met uw recept.  Het montuur is gemaakt van duurzaam acetaat materiaal, het is een luxe optie als je de voorkeur geeft aan de plastic stijl.  Neem deze monturen overal en altijd mee vanwege de veelzijdigheid van de stijl.  Val op en maak indruk!

 LMNT Shayz C2 STY11258U - Een moderne geometrische stijl nodig?  Met deze stijl zie je eruit alsof je uit de toekomst komt.  De witte full-rim plastiek monturen zijn ontworpen met een geometrische kattenoog vorm.  Dit is een variant op de meeste monturen, neem dit montuur mee naar elk festival, avondje uit of combineer het met een moderne pasvorm.  Dit montuur is hier om wat betekenis toe te voegen.

LMNT Callie HP18265A-3 - We houden van dit moderne ontwerp, het omvat perfect moderne vormen met klassieke patronen. De vorm kan alleen worden gedefinieerd als een geometrisch ovaal, het heeft scherpe hoeken die bijdragen aan het drama van het stuk. Het patroon op dit paar is een grijs-tortoise  marmering die ze een zware, steenachtige uitstraling geeft. De lenzen zijn een gradiënt met een grijze toon, wat ze wat contrasterende lichtheid geeft, dat hard nodig is omdat de slapen dik en gestileerd zijn. Dit is een modern montuur waarmee u zich zeker stijlvol zult voelen.

LMNT Charile C7 STY97540DY - Dit is een leuke paar zonnebril die u moet overwegen als u wilt opvallen. Het Charile montuur heeft een halve cirkelvorm met een platte voorhoofdslijn. Dit paar, in het bijzonder, is een transparante oranje kleur, echter, als je opgewonden wordt door deze vorm kunt u andere kleurstellingen beschikbaar vinden. De lens is een rijk bruin dat de lichte, transparante oranje tint complimenteert. Draag deze naar een festival of buitenevenement, want je zult er niet in gemist worden. Het zijn echt een paar aandachttrekkers.

 

Virtueel passen terwijl je winkelt 

Winkelen voor zonnebrillen is niet altijd eenvoudig met zo'n grote verscheidenheid om door te kijken en de onmogelijkheid om uw nieuwe monturen te passen voordat u een zonnebril online koopt. Wij zijn hier om u te helpen de zonnebril online bestellen met gemak te vinden. Wij bieden eenvoudige filter opties om u te helpen ontdekken wat voor u het meest relevant is, plus bekijk onze virtuele probeer-optie! Hiermee kunt u honderden monturen kopen die beschikbaar zijn op onze site, inclusief de LMNT-collectie. Krijg een beter idee van hoe uw favoriete stijlen eruit zullen zien en passen. De optie biedt een oor-tot-oor uitzicht. Het is gemakkelijk om te beginnen, neem gewoon een selfie van vijf seconden van uzelf op en u bent klaar om te beginnen! De opname toont u een 180-graden beeld van elk van de monturen. Het is ideaal als je zenuwachtig bent over hoe de stijl je zal staan voordat je bestelt. 

 

Winkelen bij SmartBuyGlasses

Zodra u uw favoriete montuur heeft uitgezocht, is het tijd om uw zonnebril online te bestellen. U kunt een zonnebril op sterkte online bestellen door simpelweg uw recept gegevens toe te voegen bij het afrekenen. Mocht u deze niet bij de hand hebben, geen zorgen! Stuur ons een e-mail wanneer het u uitkomt. Vergeet niet om uw lenzen en lens extra toevoegingen uit te kiezen. Wij bieden een grote selectie van lens toevoegingen voor zonnebrillen, voeg anti-glare, gespiegelde en gepolariseerde toe,  die perfect zijn om je ogen te beschermen tegen de zon. Als u tijdens het proces vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want ons klantenservice team staat klaar om u te helpen precies datgene te vinden wat u nodig hebt!

We vertellen al onze klanten graag dat elk montuur op onze site wordt geleverd met een vierentwintig maanden garantie en 100 Dagen Retour. Dat betekent dat als u niet helemaal weg bent van uw nieuwe montuur, u ruim de tijd heeft om ze probleemloos naar ons terug te sturen. 

En mis onze Blog niet! Daar houden wij u op de hoogte van de laatste trends, helpen wij u met onze winkel gidsen en inspireren wij u met onze productpromoties. In ons Optiekcentrum houden we u op de hoogte van alles wat met oog-gezondheid en -zorg te maken heeft. Daar richten we ons graag op het technische om uw oog gezond te houden. Zo zijn wij er voor u!