Grid banner
Filteren en sorteren

Polaroid Zonnebrillen

1,381
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 1381 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Polaroid
Alle Merken
Sport
Collectie
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Transparant
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Prijs
€35€111

Polaroid Zonnebrillen

Polaroid zonnebrillen bestaan al sinds de jaren 1930 toen Edwin H. Land Polaroid Corporation oprichtte en de eerste instant camera ontwikkelde. Het bedrijf begon toen met het produceren van gepolariseerde glazen om schittering te verminderen, wat leidde tot de iconische Polaroid zonnebrillen die we nu kennen en waar we van houden. De klassieke ontwerpen van Polaroid zijn door de decennia heen populair gebleven en het merk blijft moderne stijlen produceren die up-to-date blijven met de huidige trends.

 

Zijn Polaroid zonnebrillen goed?

Ja, Polaroid zonnebrillen zijn goed! Hier zijn de redenen waarom. Ten eerste zorgt de krasbestendige coating ervoor dat deze tinten bestand zijn tegen zelfs de meest actieve levensstijlen. Ten tweede een Polaroid zonnebril is lichtgewicht en comfortabel, gemaakt van acetaat, metaal, plastic en milieuvriendelijke materialen. Of het nu gaat om golfen, vissen, hardlopen of wandelen, met een Polaroid-zonnebril zit je goed! Ten slotte zijn de Polaroid zonnebrillen verkrijgbaar in verschillende stijlvolle designs, zodat je een look kunt vinden die perfect bij je past. Er zijn Polaroid zonnebrillen voor dames en heren met of zonder verstelbare neuspads.

 

Zijn alle Polaroid zonnebrillen gepolariseerd?

De meeste Polaroid zonnebrillen zijn gepolariseerd. Degenen die dat wel zijn, hebben een superieure kwaliteit UV-bescherming en vermindering van schittering. Polarisatie Technologie vermindert de schittering van oppervlakken zoals water, sneeuw en trottoirs, zodat uw ogen minder vermoeid raken bij fel licht. Dit betekent dat ze je ogen de hele dag optimale beschermen kunnen bieden tegen vermoeidheid, perfect voor lange zomerdagen buiten! Dus als je overweegt te investeren in een Polaroid zonnebril, raden we je aan om voor een gepolariseerde zonnebril te gaan.

 

Als je je afvraagt waar je de beste deals voor Polaroid zonnebrillen kunt kopen, dan is dat bij SmartBuyGlasses. We hebben een uitgebreide selectie van het merk en u kunt de zonnebril virtueel passen voordat u ze koopt om er zeker van te zijn dat ze passen bij uw gezichtsvorm en stijl. Shop je favoriete monturen voor de laagste prijsgarantie en geniet van 2 jaar garantie en gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 45. Koop je nieuwe zonnebril online bij SmartBuyGlasses!