Home/Zonnebrillen/Saint Laurent
Grid banner
Filteren en sorteren

Saint Laurent Zonnebrillen

448
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 448 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Saint Laurent
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Paars
Rood
Zilver
Zwart
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
46 mm69 mm
Prijs
€196€692

Saint Laurent Zonnebrillen

Saint Laurent zonnebrillen zijn een voornaam merk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1960. Saint Laurent werd in 1961 opgericht door Yves Saint Laurent en Pierre Bergé en werd een van de meest invloedrijke namen in de modewereld, die opvalt door haar vleugje klasse. Het merk biedt een collectie tijdloze zonnebrillen van hoge kwaliteit voor dames en heren die passen bij verschillende smaken. 

Wie maakt Saint Laurent zonnebrillen ?

Saint Laurent zonnebrillen worden ontworpen en geproduceerd door Kering, een Franse holding van luxegoederen die voorheen bekend stond als PPR. Elke zonnebril wordt gemaakt van de beste materialen en ontworpen met nauwgezette aandacht voor detail. Het resultaat is een product van hoge kwaliteit dat jarenlang meegaat en dat je elke dag met plezier zal dragen. 

 

Het merk biedt een verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen, waaronder goud en zilver en een lijst met verschillende montuurvormen om mooi bij elke gezichtsvorm te passen. De rode Saint Laurent cat eye zonnebril is een geweldige keuze als je een statement wilt maken met je outfit. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een klassiek en trendy ontwerp, mis dan de zwarte ovale zonnebril van het merk niet, een tijdloos mode accessoire. 

Zijn Saint Laurent zonnebrillen gepolariseerd?

Het antwoord is ja. Zonnebrillen van Saint Laurent hebben gepolariseerde glazen die superieure UV-bescherming bieden tegen fel zonlicht en schittering verminderen. De polarisatie van de glazen beschermt je ogen en vermindert de hoeveelheid licht die door de glazen naar binnen valt, waardoor je zonnebril comfortabeler is om te dragen. 

 

Je kunt ook het materiaal van je Saint Laurent montuur personaliseren door te kiezen uit verschillende soorten materialen, waaronder acetaat, metaal en kunststof. Met hun superieure technologie bieden zonnebrillen van Saint Laurent ongeëvenaarde zicht helderheid en comfort, terwijl ze toch modieus blijven. Waar wacht je nog op? Koop je favoriete zonnebril vandaag nog bij SmartBuyGlasses