Grid banner
Filteren en sorteren

Sinner Zonnebrillen

297
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 297 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Sinner
Alle Merken
Sport
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Zilver
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Prijs
€29€134

Sinner Zonnebrillen

Sinds 1996 vertegenwoordigt SINNER moderniteit en innovatie in de stijlwereld. Als brillenbedrijf met sportzonnebrillen zijn SINNER zonnebrillen uitgerust met de beste technologie en ontworpen in samenwerking met atleten van wereldklasse en prominente kunstenaars. SINNER gepolariseerde zonnebrillen komen voor in veel modellen, zoals de SINNER grenen goggles, ontworpen voor sneeuwsporten.

 

Zijn SINNER zonnebrillen gepolariseerd?

Als het om zonnebrillen gaat, is polarisatie een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Gepolariseerde lenzen helpen verblinding te verminderen door de horizontale uv straling te blokkeren die weerkaatsen op oppervlakken zoals water, sneeuw of bestrating. SINNER biedt een verscheidenheid aan zonnebrillen, waarvan sommige met gepolariseerde lenzen. Controleer de productbeschrijving voordat u koopt als u op zoek bent naar vermindering van schittering en hoogwaardige UV bescherming. Of het nu gaat om een nieuwe zonnebril voor autorijden, vissen of dagelijks gebruik, SINNER NL heeft een breed assortiment brillen die bij je passen.

 

Zijn SINNER zonnebrillen goed?

SINNER zonnebrillen staan bekend om hun stijlvolle uiterlijk en hoogwaardige materialen en zijn voor velen een favoriete keuze geworden. Maar zijn ze echt goed? Het antwoord is ja! Ze zijn ontworpen om de ultieme UV bescherming voor uw ogen te bieden. Met een breed scala aan stijlen, kleuren en ontwerpen kun je het perfecte paar vinden dat bij je persoonlijkheid en levensstijl past. Dus, als je op zoek bent naar een goede zonnebril, overweeg dan SINNER.

 

SmartBuyGlasses biedt het breedste assortiment SINNER zonnebrillen in Nederland en goggles tegen onverslaanbare prijzen. Je kunt een reeks SINNER zonnebrillen voor dames en heren vinden. Onze collectie ziet er niet alleen cool uit, maar heeft ook de beste lenstechnologie om je ogen te beschermen. En als je niet zeker weet welke zonnebril je moet kiezen, gebruik dan onze Virtual Try-On tool. Met deze tool kunt u de zonnebril op uw gezicht zien, zodat u hem kunt proberen voordat u hem koopt!