Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Merk
 • Versace
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
L
XL
46 mm69 mm
Prijs
€82€226

Versace Zonnebrillen

Durf anders te zijn met een zonnebril van Gianni Versace. Je zult niemand in steen veranderen, maar je zult zeker het publiek bekoren met een gedurfde, stijlvolle Medusa ingebedde vintage Versace zonnebrillen.

 

Ervaar de voortreffelijke stijlen door een rijk erfgoed van onverschrokken en gedurfde ontwerpen. Een luxe merk dat alle prachtige esthetiek van een fascinerende cultuur rechtstreeks uit de warme en adembenemende regio van Zuid-Italië tot leven brengt.

 

Laat je ogen kijken door tijdloze designs met klassieke kleuren zwart, wit en goud of Versace zonnebrillen met moderne designs zoals de elegante vlinder monturen.

 

Bemachtig een paar Versace zonnebrillen en wees een wandelend eerbetoon aan de modeindustrie dat brillencollecties ter wereld bracht die je naar het volgende niveau van een mysterieuze en opvallende look zullen tillen.

 

Hoe herken je neppe Versace zonnebrillen?

Hoewel sommigen veel designer zonnebrillen proberen te vervalsen, verzekert Versace altijd de authenticiteit ervan in elke zonnebril die ze leveren. Zo kun je echte Versace zonnebrillen herkennen en het publiek betoveren.

 

 1. Versace heeft een verificatiesysteem ingeschakeld voor wanneer je je zonnebril in de winkel of online koopt. U kunt dit doen door een QR-code te scannen die op het productetiket is afgedrukt. Als het product een CLG-code heeft, kunt u zich rechtstreeks op hun website registreren en de authenticiteit controleren.
 2. Alle Versace zonnebrillen zijn verpakt in een merkdoos. Het logo en lettertype moeten overeenkomen met die van het merk.
 3. Op de doos moet informatie over de fabrikant en een streepjescode staan. Deze details moeten overeenkomen met die op je zonnebril.
 4. In de doos zit een Versace zonnebril met een garantiekaart met details over het product en de verkoper. Er is ook een informatieboekje.
 5. Zowel de stofdoek als de draagtas moeten voorzien zijn van het officiële logo.
 6. Op de pootjes van de zonnebril moet de naam Versace staan, gevolgd door 'Made in Italy'. Veel nieuwe modellen hebben ook CE, wat bevestigt dat de productie is gevolgd volgens de EU-wetten en -vereisten.
 7. Op de andere brilpoot moet de zonnebril ook de afmetingen van het montuur, de kleur en de lens hebben. Deze moeten allemaal overeenkomen met de details op het productetiket.
 8. Controleer of het serienummer in de lens is aangebracht.

 

Versace zonnebrillen worden alleen verkocht in officiële Versace-winkels, op hun officiële webpagina en bij erkende retailers, zoals SmartBuyGlasses.

 

Zijn Versace zonnebrillen gepolariseerd?

Versace zonnebrillen kunnen worden uitgerust met verschillende soorten lenzen om bij je dodelijk mooie look te passen. Versteen omstanders met een paar gespiegelde Versace zonnebrillen, de ontwerpen en stijlen zijn uniek en chic.

 

Of misschien vind je het heerlijk om er op je best uit te zien, zelfs op een bad hair day, met een Versace gepolariseerde zonnebril. Met gepolariseerde lenzen kun je verblinding tegengaan en zonnestralen verminderen die je zicht op een zonnige dagen kunnen vertroebelen. Gepolariseerde zonnebrillen helpen de visuele helderheid te vergroten en het contrast te verbeteren, waardoor de wereld om je heen een beetje levendiger wordt.

 

Gepolariseerde zonnebrillen van Versace passen perfect bij mensen die graag buiten zijn, of je nu als een muze aan het strand ligt of je een weg baant door met sneeuw bedekte berghellingen. De schittering die van het vlakke oppervlak weerkaatst, wordt geblokkeerd door de gepolariseerde coating, alleen de menigte wordt verbluft en verblind door uw aanwezigheid.

 

Hoe maak je Versace zonnebrillen schoon?

Net als bij elke andere zonnebril is het essentieel om je bril schoon te houden om die langdurige nieuwe look te willen.

 

Gebruik geen oplossingen die niet specifiek voor brillen zijn gemaakt en zorg ervoor dat u niet de neiging krijgt om uw lenzen af te vegen met uw T-shirt.

 

 • Gebruik bij het afspoelen van uw zonnebril lauw water in plaats van gloeiend heet water.
 • Afwasmiddel zonder lotions of een reinigingsspray (speciaal voor brillen) is een veilige gok en gebruik een microvezeldoek om het oppervlak schoon te maken.
 • Vergeet niet zowel je lenzen als het montuur schoon te maken, vuil verbergt zich overal.
 • Daarna kun je je zonnebril weer afspoelen met lauwwarm water en afdrogen met een microvezeldoekje.
 • Vermijd agressieve zeep of oplossingen bij het schoonmaken van uw zonnebril.

 

Als het gaat om gepolariseerde lenzen, hebben sommige fabrikanten specifieke aanbevelingen die te vinden zijn op de website van het merk. De algemene stappen voor het reinigen van uw zonnebril zijn echter universeel, maar als u nog steeds twijfelt, kunt u ons Optisch Centrum raadplegen voor meer informatie over uw bril en zicht.