Home/Zonnebrillen/Victoria Beckham
Grid banner
Filteren en sorteren

Victoria Beckham Zonnebrillen

320
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 320 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Victoria Beckham
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Paars
Rood
Transparant
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
M
L
XL
49 mm65 mm
Prijs
€124€528

Victoria Beckham Zonnebrillen

Victoria Beckham staat bekend om haar moeiteloos chique stijl en haar designer merk wijkt niet af van dit imago. De zonnebrillen van Victoria Beckham staan bekend om hun strakke uiterlijk, ingetogen details en subtiele afwerking en stralen luxe en elegantie uit. Victoria staat bekend om het dragen van oversized zonnebrillen en ontwerpt grote zonnebrillen die spelen met proporties. Als je op zoek bent naar een geraffineerde zonnebril om het ultieme fashion statement te maken, kijk dan eens naar de zonnebrillencollectie van Victoria Beckham.

 

Wie maakt de zonnebrillen van Victoria Beckham?

Victoria Beckham zonnebrillen worden ontworpen door Victoria Beckham en gemaakt door Luxottica. Victoria Beckham is een wereldberoemde modeontwerpster en haar zonnebrillen staan bekend om hun stijlvolle ontwerpen en vakmanschap van hoge kwaliteit.

 

Victoria Beckham was al een begrip voordat ze haar modemerk lanceerde in 2008. Ze heeft een aparte, moderne stijl ontwikkeld die te zien is in haar hele collectie, inclusief de Victoria Beckham zonnebrillen collectie. De zonnebrillen van Victoria Beckham zijn ontwikkeld in Londen en met de hand gemaakt in Italië met ongelooflijk vakmanschap, waarbij minimalistisch design gecombineerd wordt met prestaties en bescherming.

 

Welke zonnebrillen draagt Victoria Beckham?

Victoria Beckham staat bekend om haar oversized zwarte zonnebrillen die ze altijd draagt. Een oversized zonnebril van Victoria Beckham hoort thuis in de garderobe van elke fashionista. Haar zonnebrillencollectie bestaat uit vele stijlen, waaronder de Victoria Beckham roze zonnebril, cat eye zonnebrillen, Victoria Beckham zwarte zonnebrillen en nog veel meer. 

 

Met gouden en zilveren tinten en het Victoria Beckham logo V op de uiteinden, is de VB-lijn ontworpen om een gevoel van zelfvertrouwen uit te stralen. Het assortiment omvat zonnebrillen op sterkte en heren monturen. Bekijk de collectie online bij SmartBuyGlasses voor een vleugje extravagantie in combinatie met een minimalistische look.


Waar wacht je nog op? Ga vandaag nog online shoppen voor je nieuwe Victoria Beckham zonnebril en vergeet niet om onze Virtual Try-On tool te gebruiken om te zien hoe je eruit ziet!