Grid banner
Filteren en sorteren

Wiley X Zonnebrillen

87
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 87 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Merk
  • Wiley X
Alle Merken
Sport
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Goud
Grijs
Groen
Oranje
Zilver
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
M
L
XL
51 mm69 mm
Prijs
€56€260

Wiley X Zonnebrillen

Wiley X levert al 25 jaar zonnebrillen met de allerbeste prestaties aan het Amerikaanse leger en de politiekorpsen. Sinds 1987 is deze lijn zonnebrillen ook toegankelijk voor burgers. Dat betekent dat u niet in de fontlinies hoeft te staan om een zonnebril te dragen die u de beste bescherming biedt. De combinatie van technologie met innovatief design voor een betaalbare prijs maakt de Wiley X zonnebril zeer de moeite waard. Het onbreekbare, lichtgewicht montuur met duurzame polycarbonaat glazen kunnen alle elementen weerstaan. Of u nu gaat jagen, vissen of gewoon genieten van het buitenleven, de zwaar getinte glazen kunnen deze uitdagingen aan.

Het slimme wraparound ontwerp is strak en gemakkelijk draagbaar en sommige modellen hebben zelfs een riem om de bril op zijn plaats te houden. De bril, verkrijgbaar voor mannen en vrouwen, is klaar voor actie. De toonaangevende technologie biedt het allerbeste in zijn klasse als het gaat om zaken zoals automatische lichtaanpassing en top down ventilatie, zodat de bril niet beslaat. De neutrale kleuren zoals zwart en grijs met gekleurde gepolariseerde glazen geven een vleugje stijl, zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Omdat de brillen zijn gebruikt voor het leger, kunt u er zeker van zijn dat de Wiley X brillen robuust genoeg zijn om iedere situatie aan te kunnen. De glazen van de Wiley X zonnebrillen zijn gemaakt van een van 's werelds meest slagvaste materialen voor brillenglazen en de brillen blijven altijd goed zitten.

Kijk vandaag bij SmartBuyGlasses naar de selectie brillen van Wiley X, zoals de Amerikaanse politie draagt en andere merken goedkopere brillen.