Zonnebrillen op sterkte (alles wat u moet weten)

Ask the Optician

ASK NOW

Hebt u wel eens dat vreselijke gevoel in uw achterhoofd wanneer u weet dat u naar het strand gaat en dat u uw zonnebril zonder sterkte op moet houden? Alleen maar om je ogen te beschermen tegen de zon en om je gespannen ogen te verbergen voor je vrienden. Geloof het of niet, maar de meeste dragers van een zonnebril op sterkte hebben dit gevoel elke zomer of wanneer ze in de zon zijn. De ergernis van het overstappen van een zonnebril naar een bril op sterkte is echt, en de meeste mensen lijden in stilte!

Uw jarenlange probleem zal eindelijk voorbij zijn met een zonnebril op sterkte! Ontdek waarom u baat zult hebben bij een zonnebril op sterkte, hoe u een zonnebril op sterkte kunt laten maken en waar en hoe u een zonnebril kunt kopen die klaar is voor de zon. Lees verder om alles te weten te komen wat u moet weten!

Wat zijn zonnebrillen op sterkte?

Zonnebrillen op sterkte zijn letterlijk uw gewone glazen op sterkte in een zonnebril. Ja, u kunt uw oogrecept toevoegen aan een zonnebril! Zonnebrillen op sterkte zijn een uitstekende optie voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontvangen van uitstekende optica, evenals de hele dag UV-bescherming. Niet alleen zijn ze praktisch en betaalbaar, maar ze zijn ook zeer handig om bij de hand te hebben.

We zouden niet elke dag rondlopen zonder onze bril op sterkte, dus waarom doen we dat wel met onze zonnebril?! Bent u het beu om uw ogen te belasten achter een zonnebril en in stilte te lijden zonder uw bril op sterkte? Zijn contactlenzen niets voor u? Zou u een zonnebril meer ‘voor u’ vinden dan clip-on zonnebrilglazen?

Als één van deze zaken je aan het denken heeft gezet, zou het wel eens tijd kunnen zijn om een splinternieuwe zonnebril op sterkte uit te proberen! 

Geloof het of niet, maar mensen met een zwakkere sterkte kunnen hun ogen verbergen achter een zonnebril zonder sterkte, maar kunnen last krijgen van vermoeide ogen, hoofdpijn, wazig zicht en nog veel meer door het niet dragen van hun glazen op sterkte. Deze irriterende symptomen, in combinatie met zon, zee, zand en zonnecrème, zijn een no-go! Degenen met sterke brilrecepten zouden gewoon niet zonder een zonnebril op sterkte kunnen, omdat ze er net zo afhankelijk van zijn als van hun dagelijkse bril op sterkte.

Met een zonnebril op sterkte kunt u naar buiten gaan en van de zon genieten terwijl u uw gewone bril thuis laat! Zonnebrillen op sterkte corrigeren uw zicht namelijk op dezelfde manier als uw gewone bril of contactlenzen dat zouden doen, met het extra voordeel van UV-bescherming en het afschermen van intens en fel licht.

Hoe een Recept aan zonnebrillen toe te voegen

Wilt u een zonnebril op sterkte? Als u een zonnebril op sterkte hebt, dan zult u blij zijn te weten dat dat kan! U kunt uw sterkte automatisch toevoegen bij het online afrekenen wanneer u een zonnebril op sterkte koopt. Bijvoorbeeld, bij SmartBuyGlasses, alles wat u hoeft te doen is:

1. Selecteer eenzonnebrildie u wilt kopen

2. Voeg toe aan uw winkelmandje – selecteer ‘kopen op recept 

3. U wordt doorverwezen om uw recept toe te voegen bij het afrekenen

4. U hebt de mogelijkheid om uw voorschrift handmatig of later via e-mail aan het Optical Center toe te voegen

U zult ook de optie hebben om het type lenzen te selecteren dat u aan uw zonnebril op sterkte wilt toevoegen, zoals antireflecterende lenzen die hydrofoob zijn en UV400 bescherming bieden. U zult deze pakketten kunnen zien bij het afrekenen, evenals de optie hebben om Transitions® licht intelligente lenzen, de populaire gespiegelde zonnebrillen op sterkte, of polarisatie aan uw zonnebril toe te voegen. Later in het artikel zullen we de rest van de geavanceerde lens opties doornemen om U te helpen de perfecte zonnebril op sterkte te vinden.

Is het de moeite waard een zonnebril op sterkte te kopen?

Neem even de tijd om je deze scenario’s voor te stellen…

• Genieten van een dagje strand zonder uw contactlenzen te irriteren aan de gevreesde ‘drie Z-en’: zonnebrandcrème, zand of zeewater

• U hoeft uw ogen niet te verrekken en samen te knijpen in de zon, want u hebt uw zonnebril op sterkte!

• Geniet van een ontspannen autorit door uw gebruikelijke bril af te zetten en een chique zonnebril op te zetten die u dezelfde geweldige zichtcorrectie geeft als uw brillen glazen op sterkte, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de zon in uw ogen

• Uw favoriete buitensporten kunnen beoefenen – of zelfs gewoon gaan hardlopen – zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw clip-on lenzen afvallen of breken

Uw dagelijkse levensstijl in de zon zal zeker veranderen zodra u investeert in een zonnebril op sterkte, zoals vermeld door tevreden klanten bij SmartBuyGlasses. Zodra u besluit een zonnebril op sterkte te gebruiken, zult u nooit meer teruggaan naar een gewone zonnebril!

Waar koop ik een zonnebril op sterkte?

Het zou geen uitdaging moeten zijn om aan een zonnebril op sterkte te komen. U kunt online of bij uw opticien een zonnebril op sterkte kopen. Afhankelijk van waar u winkelt, kunnen de kosten echter van plaats tot plaats verschillen.

Zoals u misschien zelf heeft gemerkt, is winkelen in de winkel of bij uw opticien meestal iets duurder dan online winkelen voor een zonnebril op sterkte. U bent ook gebonden om uw zonnebril op sterkte binnen een sneller tijdsbestek te ontvangen dan wanneer u in de winkel of bij een opticien winkelt.

De echte vraag is, wie biedt u de beste prijzen met meer voordelen? Bij SmartBuyGlasses, kunt u winkelen voor een zonnebril op sterkte met de beste prijsgarantie, waarover u kunt lezen op onze website, evenals met GRATIS verzending en een 100 dagen retourbeleid. U zult ook in staat zijn om alles te vinden wat u moet weten over ons bedrijf op onze pagina, die informatie bevat over wie we zijn, waar we voor staan, operationele locaties en contactinformatie. 

Zijn zonnebrillen op sterkte duurder?

Om voor de hand liggende redenen zijn zonnebrillen op sterkte duurder dan zonnebrillen zonder sterkte. Voor diegenen met een meer gedetailleerd voorschrift, zoals progressieve, kan het een beetje meer kosten, maar over het algemeen is het echt de moeite waard. Zoals eerder vermeld, kunt u vinden dat het toevoegen van uw voorschrift in de winkel of bij een opticien duurder is dan online winkelen. 

Waarom zou het meer kosten om te maken? 

De wetenschap achter de manier waarop polarisatie aan lenzen wordt toegevoegd is behoorlijk interessant, en daarom wordt er een extra vergoeding voor gevraagd. Of ze nu gepolariseerd zijn of getint, de productie van zonnebrilglazen vergt meer tijd en middelen.

Een technicus zal beginnen met het maken van uw zonnebril op sterkte met een blanco glas. De technicus zal er dan voor zorgen dat de unieke lenskromming overeenkomt met het voorschrift van de klant. Dit gebeurt met de hand en met geavanceerde machines, met veel aandacht voor detail en strikte richtlijnen die te allen tijde moeten worden gevolgd. 

Het kiezen van een zonnebril op sterkte

Heb je al een favoriete zonnebril in gedachten? Nou, dan heeft u geluk. Ongeacht het merk of model, vrijwel elke zonnebril kan worden voorzien van glazen op sterkte. Bovendien kunnen zonnebrillen op sterkte worden aangepast aan elk brilvoorschrift, inclusief bifocale en progressieve lenzen voor aandoeningen zoals presbyopie. Ze zijn ook zeer nuttig voor het lezen buitenshuis als u over het algemeen een leesbril draagt.

Zonnebrillen op sterkte kunnen worden gemaakt met een grote verscheidenheid aan lensmaterialen, inclusief hoge-index lenzen, polycarbonaat lenzen, CR-39 kunststof lenzen, Trivex lenzen, en zelfs glazen lenzen (hoewel het moet worden opgemerkt dat hoewel glazen lenzen de beste optiek bieden, ze zwaarder en breekbaarder zijn dan kunststof lenzen. Als u op zoek bent naar een zonnebril voor buiten, raden wij u aan het bij lichtere kunststoffen te houden).

Wanneer u brillen glazen op sterkte voor uw zonnebril kiest, kunt u ook overwegen om uw brillenglazen een fotochromische tint te geven of de kleur ervan aan te passen.

Fotochromische lenzen

Een fotochrome tint geeft uw brillenglazen een overgangseffect – wat betekent dat ze zich automatisch aanpassen aan veranderingen in de omgevingslichtomstandigheden (d.w.z. ze worden donkerder in de zon en worden helderder binnenshuis).

Het overgangseffect van fotochrome brillenglazen wordt alleen geactiveerd bij direct contact met de UV-stralen van de zon, wat betekent dat ze niet donkerder worden in de auto – moderne voorruiten en ramen houden een aanzienlijk deel van het UV-licht tegen (met uitzondering van Transitions® XTRActive® brillenglazen).

Arise HD Lensen op sterkte

SmartBuyGlasses bieden baanbrekende duurzaamheid, ongerepte helderheid en perfect zicht – allemaal in dezelfde glazen. Arise HD Clarity Lenzen op sterkte zijn gemaakt voor de alledaagse drager en bieden ook geavanceerde bescherming waardoor ze geschikt zijn voor elk avontuur.

De Arise Clarity Lens Collection zit boordevol beschermende elementen om u te voorzien van een onovertroffen bril op sterkte. Van krasbestendige en ontspiegelde coatings tot UV 400 en superhydrofobische bescherming, deze lenzen houden uw ogen gegarandeerd comfortabel in elke situatie. 

Deze hoogwaardige, duurzame lenzen zijn voorzien van een innovatieve lenstechnologie die zorgt voor optimale helderheid en comfort in de stadsjungle. Deze lenzen zijn ook asferisch, waardoor ze dunner en lichter zijn dan veel andere lenzen op sterkte. Kies gewoon een montuur naar keuze, voer uw recept in en selecteer Arise Collective voor uw type lens.

Virtueel passen

Zodra u uw perfecte zonnebril op sterkte hebt geselecteerd, kunt u hem virtueel passen met de ingenieuze Virtueel pashokjel! 

Gezien de huidige pandemie is het momenteel niet zo gemakkelijk om naar uw plaatselijke optiek- of brillenzaak te gaan. De tijd die verloren gaat met van en naar de winkel gaan en de typische hoge kosten van een bezoek aan een fysieke winkel. Het is de perfecte sociaal verantwoorde probeer-voordat-je-koopt! Virtueel passen elimineert de stress van het beslissen in persoon

Conclusie

Met een klik op de knop kunt u nu uw recept toevoegen aan uw gekozen zonnebril online bij SmartBuyGlasses, evenals alle eerder genoemde voordelen van het hebben van een gepersonaliseerd paar van uw eigen behouden!

Nu heb je het leren uit de weg. Het is tijd om een zonnebril op sterkte te kiezen die bij u past. SmartBuyGlasses biedt een hele reeks luxe merken, goedkope modellen, en de meest gevraagde collecties zoals pilotenzonnebrillen op sterkte, designer collecties van hoge kwaliteit, en zonnebrillen op sterkte voor kinderen, allemaal met de beste prijsgarantie! Welk paar gaat u kiezen?

 

Zonnebrillen op sterkte (alles wat u moet weten)

Ask the Optician

ASK NOW

Hebt u wel eens dat vreselijke gevoel in uw achterhoofd wanneer u weet dat u naar het strand gaat en dat u uw zonnebril zonder sterkte op moet houden? Alleen maar om je ogen te beschermen tegen de zon en om je gespannen ogen te verbergen voor je vrienden. Geloof het of niet, maar de meeste dragers van een zonnebril op sterkte hebben dit gevoel elke zomer of wanneer ze in de zon zijn. De ergernis van het overstappen van een zonnebril naar een bril op sterkte is echt, en de meeste mensen lijden in stilte!

Uw jarenlange probleem zal eindelijk voorbij zijn met een zonnebril op sterkte! Ontdek waarom u baat zult hebben bij een zonnebril op sterkte, hoe u een zonnebril op sterkte kunt laten maken en waar en hoe u een zonnebril kunt kopen die klaar is voor de zon. Lees verder om alles te weten te komen wat u moet weten!

Wat zijn zonnebrillen op sterkte?

Zonnebrillen op sterkte zijn letterlijk uw gewone glazen op sterkte in een zonnebril. Ja, u kunt uw oogrecept toevoegen aan een zonnebril! Zonnebrillen op sterkte zijn een uitstekende optie voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontvangen van uitstekende optica, evenals de hele dag UV-bescherming. Niet alleen zijn ze praktisch en betaalbaar, maar ze zijn ook zeer handig om bij de hand te hebben.

We zouden niet elke dag rondlopen zonder onze bril op sterkte, dus waarom doen we dat wel met onze zonnebril?! Bent u het beu om uw ogen te belasten achter een zonnebril en in stilte te lijden zonder uw bril op sterkte? Zijn contactlenzen niets voor u? Zou u een zonnebril meer ‘voor u’ vinden dan clip-on zonnebrilglazen?

Als één van deze zaken je aan het denken heeft gezet, zou het wel eens tijd kunnen zijn om een splinternieuwe zonnebril op sterkte uit te proberen! 

Geloof het of niet, maar mensen met een zwakkere sterkte kunnen hun ogen verbergen achter een zonnebril zonder sterkte, maar kunnen last krijgen van vermoeide ogen, hoofdpijn, wazig zicht en nog veel meer door het niet dragen van hun glazen op sterkte. Deze irriterende symptomen, in combinatie met zon, zee, zand en zonnecrème, zijn een no-go! Degenen met sterke brilrecepten zouden gewoon niet zonder een zonnebril op sterkte kunnen, omdat ze er net zo afhankelijk van zijn als van hun dagelijkse bril op sterkte.

Met een zonnebril op sterkte kunt u naar buiten gaan en van de zon genieten terwijl u uw gewone bril thuis laat! Zonnebrillen op sterkte corrigeren uw zicht namelijk op dezelfde manier als uw gewone bril of contactlenzen dat zouden doen, met het extra voordeel van UV-bescherming en het afschermen van intens en fel licht.

Hoe een Recept aan zonnebrillen toe te voegen

Wilt u een zonnebril op sterkte? Als u een zonnebril op sterkte hebt, dan zult u blij zijn te weten dat dat kan! U kunt uw sterkte automatisch toevoegen bij het online afrekenen wanneer u een zonnebril op sterkte koopt. Bijvoorbeeld, bij SmartBuyGlasses, alles wat u hoeft te doen is:

1. Selecteer eenzonnebrildie u wilt kopen

2. Voeg toe aan uw winkelmandje – selecteer ‘kopen op recept 

3. U wordt doorverwezen om uw recept toe te voegen bij het afrekenen

4. U hebt de mogelijkheid om uw voorschrift handmatig of later via e-mail aan het Optical Center toe te voegen

U zult ook de optie hebben om het type lenzen te selecteren dat u aan uw zonnebril op sterkte wilt toevoegen, zoals antireflecterende lenzen die hydrofoob zijn en UV400 bescherming bieden. U zult deze pakketten kunnen zien bij het afrekenen, evenals de optie hebben om Transitions® licht intelligente lenzen, de populaire gespiegelde zonnebrillen op sterkte, of polarisatie aan uw zonnebril toe te voegen. Later in het artikel zullen we de rest van de geavanceerde lens opties doornemen om U te helpen de perfecte zonnebril op sterkte te vinden.

Is het de moeite waard een zonnebril op sterkte te kopen?

Neem even de tijd om je deze scenario’s voor te stellen…

• Genieten van een dagje strand zonder uw contactlenzen te irriteren aan de gevreesde ‘drie Z-en’: zonnebrandcrème, zand of zeewater

• U hoeft uw ogen niet te verrekken en samen te knijpen in de zon, want u hebt uw zonnebril op sterkte!

• Geniet van een ontspannen autorit door uw gebruikelijke bril af te zetten en een chique zonnebril op te zetten die u dezelfde geweldige zichtcorrectie geeft als uw brillen glazen op sterkte, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de zon in uw ogen

• Uw favoriete buitensporten kunnen beoefenen – of zelfs gewoon gaan hardlopen – zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw clip-on lenzen afvallen of breken

Uw dagelijkse levensstijl in de zon zal zeker veranderen zodra u investeert in een zonnebril op sterkte, zoals vermeld door tevreden klanten bij SmartBuyGlasses. Zodra u besluit een zonnebril op sterkte te gebruiken, zult u nooit meer teruggaan naar een gewone zonnebril!

Waar koop ik een zonnebril op sterkte?

Het zou geen uitdaging moeten zijn om aan een zonnebril op sterkte te komen. U kunt online of bij uw opticien een zonnebril op sterkte kopen. Afhankelijk van waar u winkelt, kunnen de kosten echter van plaats tot plaats verschillen.

Zoals u misschien zelf heeft gemerkt, is winkelen in de winkel of bij uw opticien meestal iets duurder dan online winkelen voor een zonnebril op sterkte. U bent ook gebonden om uw zonnebril op sterkte binnen een sneller tijdsbestek te ontvangen dan wanneer u in de winkel of bij een opticien winkelt.

De echte vraag is, wie biedt u de beste prijzen met meer voordelen? Bij SmartBuyGlasses, kunt u winkelen voor een zonnebril op sterkte met de beste prijsgarantie, waarover u kunt lezen op onze website, evenals met GRATIS verzending en een 100 dagen retourbeleid. U zult ook in staat zijn om alles te vinden wat u moet weten over ons bedrijf op onze pagina, die informatie bevat over wie we zijn, waar we voor staan, operationele locaties en contactinformatie. 

Zijn zonnebrillen op sterkte duurder?

Om voor de hand liggende redenen zijn zonnebrillen op sterkte duurder dan zonnebrillen zonder sterkte. Voor diegenen met een meer gedetailleerd voorschrift, zoals progressieve, kan het een beetje meer kosten, maar over het algemeen is het echt de moeite waard. Zoals eerder vermeld, kunt u vinden dat het toevoegen van uw voorschrift in de winkel of bij een opticien duurder is dan online winkelen. 

Waarom zou het meer kosten om te maken? 

De wetenschap achter de manier waarop polarisatie aan lenzen wordt toegevoegd is behoorlijk interessant, en daarom wordt er een extra vergoeding voor gevraagd. Of ze nu gepolariseerd zijn of getint, de productie van zonnebrilglazen vergt meer tijd en middelen.

Een technicus zal beginnen met het maken van uw zonnebril op sterkte met een blanco glas. De technicus zal er dan voor zorgen dat de unieke lenskromming overeenkomt met het voorschrift van de klant. Dit gebeurt met de hand en met geavanceerde machines, met veel aandacht voor detail en strikte richtlijnen die te allen tijde moeten worden gevolgd. 

Het kiezen van een zonnebril op sterkte

Heb je al een favoriete zonnebril in gedachten? Nou, dan heeft u geluk. Ongeacht het merk of model, vrijwel elke zonnebril kan worden voorzien van glazen op sterkte. Bovendien kunnen zonnebrillen op sterkte worden aangepast aan elk brilvoorschrift, inclusief bifocale en progressieve lenzen voor aandoeningen zoals presbyopie. Ze zijn ook zeer nuttig voor het lezen buitenshuis als u over het algemeen een leesbril draagt.

Zonnebrillen op sterkte kunnen worden gemaakt met een grote verscheidenheid aan lensmaterialen, inclusief hoge-index lenzen, polycarbonaat lenzen, CR-39 kunststof lenzen, Trivex lenzen, en zelfs glazen lenzen (hoewel het moet worden opgemerkt dat hoewel glazen lenzen de beste optiek bieden, ze zwaarder en breekbaarder zijn dan kunststof lenzen. Als u op zoek bent naar een zonnebril voor buiten, raden wij u aan het bij lichtere kunststoffen te houden).

Wanneer u brillen glazen op sterkte voor uw zonnebril kiest, kunt u ook overwegen om uw brillenglazen een fotochromische tint te geven of de kleur ervan aan te passen.

Fotochromische lenzen

Een fotochrome tint geeft uw brillenglazen een overgangseffect – wat betekent dat ze zich automatisch aanpassen aan veranderingen in de omgevingslichtomstandigheden (d.w.z. ze worden donkerder in de zon en worden helderder binnenshuis).

Het overgangseffect van fotochrome brillenglazen wordt alleen geactiveerd bij direct contact met de UV-stralen van de zon, wat betekent dat ze niet donkerder worden in de auto – moderne voorruiten en ramen houden een aanzienlijk deel van het UV-licht tegen (met uitzondering van Transitions® XTRActive® brillenglazen).

Arise HD Lensen op sterkte

SmartBuyGlasses bieden baanbrekende duurzaamheid, ongerepte helderheid en perfect zicht – allemaal in dezelfde glazen. Arise HD Clarity Lenzen op sterkte zijn gemaakt voor de alledaagse drager en bieden ook geavanceerde bescherming waardoor ze geschikt zijn voor elk avontuur.

De Arise Clarity Lens Collection zit boordevol beschermende elementen om u te voorzien van een onovertroffen bril op sterkte. Van krasbestendige en ontspiegelde coatings tot UV 400 en superhydrofobische bescherming, deze lenzen houden uw ogen gegarandeerd comfortabel in elke situatie. 

Deze hoogwaardige, duurzame lenzen zijn voorzien van een innovatieve lenstechnologie die zorgt voor optimale helderheid en comfort in de stadsjungle. Deze lenzen zijn ook asferisch, waardoor ze dunner en lichter zijn dan veel andere lenzen op sterkte. Kies gewoon een montuur naar keuze, voer uw recept in en selecteer Arise Collective voor uw type lens.

Virtueel passen

Zodra u uw perfecte zonnebril op sterkte hebt geselecteerd, kunt u hem virtueel passen met de ingenieuze Virtueel pashokjel! 

Gezien de huidige pandemie is het momenteel niet zo gemakkelijk om naar uw plaatselijke optiek- of brillenzaak te gaan. De tijd die verloren gaat met van en naar de winkel gaan en de typische hoge kosten van een bezoek aan een fysieke winkel. Het is de perfecte sociaal verantwoorde probeer-voordat-je-koopt! Virtueel passen elimineert de stress van het beslissen in persoon

Conclusie

Met een klik op de knop kunt u nu uw recept toevoegen aan uw gekozen zonnebril online bij SmartBuyGlasses, evenals alle eerder genoemde voordelen van het hebben van een gepersonaliseerd paar van uw eigen behouden!

Nu heb je het leren uit de weg. Het is tijd om een zonnebril op sterkte te kiezen die bij u past. SmartBuyGlasses biedt een hele reeks luxe merken, goedkope modellen, en de meest gevraagde collecties zoals pilotenzonnebrillen op sterkte, designer collecties van hoge kwaliteit, en zonnebrillen op sterkte voor kinderen, allemaal met de beste prijsgarantie! Welk paar gaat u kiezen?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *