• GRATIS VERZENDING
  • - Snelle verzending in binnen- en buitenland*
  • - Online uw bestelling volgen & verzending met DHL of UPS
  • - GRATIS VERZENDING voor bestellingen over €59
  • Meer info >
 • 100 DAGEN RETOURRECHT
  • - 100 dagen retourrecht of omruiling
  • - 2 jaar garantie op alle (zonne)brillen
  • - 2 jaar garantie op alle (zonne)brillen op sterkte
  • - 3 maanden garantie op alle contactlenzen
  • Meer info >
 • BESTE PRIJSGARANTIE
 • GRATIS GLAZEN
  • Wij bieden gratis lenzen op alle brillen op sterkte. Ook bieden wij mogelijkheden om te upgraden en functies toe te voegen tijdens het afrekenen. Wij maken het online winkelen voor uw bril eenvoudig, efficiënt en veilig.
Zonnebrillen | SmartBuyGlasses NL

Hoe u een online oogtest kunt doen

Opgericht in 1985, heeft Serengeti het aanzien van de markt voor zonnebrillen voor autorijden veranderd en is daarbij de pionier geworden in het produceren van precisie brillen die specifiek ontworpen zijn voor het autorijden. Serengeti wordt geprezen om hun impact op de rijervaring en pronkt met het feit dat ze Aston Martin's enige zonnebrillen leverancier is!

 

Als een van de meest geavanceerde brillen fabrikanten combineert Serengeti drie industrie bepalende technologieën in hun lenzen, waaronder fotochrome technologie, Spectral Control®-technologie en Polarisatie technologie om ultra-superieure lenzen te vervaardigen. Als gevolg hiervan staan ​​Serengeti-zonnebrillen en Serengeti-zonnebrillen op sterkte altijd voorop in de branche vanwege hun uitstekend niveau van innovatie en kwaliteit.

 

Fotochrome Technology

 

De fotochrome technologie wordt moleculair in elke Serengeti-lens toegevoegd. Deze fotochrome glazen zijn ontworpen om zich automatisch aan te passen aan het omgevingslicht. Wanneer ze op een zonnige dag aan fel licht worden blootgesteld, reageren moleculen in de lens en worden ze donkerder om bescherming te bieden tegen de straling van de zon en om te voorkomen dat uw ogen overbelast raken. Naarmate het lichtniveau afneemt, keren de moleculen terug naar hun oorspronkelijke staat en worden ze weer transparant. Fotochrome glazen reageren alleen wanneer ze direct worden blootgesteld aan UV-licht, wat betekent dat ze op het werk of thuis helder blijven. Daarom worden fotochrome glazen in elke Serengeti bril ontwikkeld om in elke situatie een optimaal zicht en bescherming tegen UV-straling te garanderen.

 

Spectral Control® Technologie

Als de tweede technologie die Serengeti in hun lenzen heeft verwerkt, fungeert Spectral Control®-technologie als een equalizer filter dat golflengten regelt, kortegolf blauw licht elimineert en rood, groen en geel verhoogt voor een betere verzadiging. Het resultaat is dat de Serengeti-lenzen het detail en de kleur vergroten en beelden scherp en helder maken, zodat landschappen er levendiger uitzien.

Polarisatie Technology

Tenslotte is polarisatie technologie de derde technologie die door Serengeti wordt gebruikt. Serengeti gepolariseerde zonnebrillen worden anti-glare zonnebrillen genoemd, omdat ze schittering helpen elimineren die op veel oppervlakken wordt weerkaatst. Deze speciale lenzen maken het gemakkelijk om te zien in zonnige omstandigheden en beschermen je ogen tegen schadelijke UV-stralen. Met de technologie in elke Serengeti-zonnebril is schittering die wordt weerkaatst door wegen, water of sneeuw niet langer een probleem. Dragers kunnen volledig genieten van hun dag, waar ze ook zijn, zonder verblinding en met de mogelijkheid om zonder compromis helderheid te zien.

 

Materiaal

Polar PhD ™ 2.0 NXT® sunlens: Elke lens is ontworpen om schokken en temperatuurveranderingen te weerstaan. In plaats van polycarbonaat te gebruiken waarmee de fotochrome elementen gemakkelijk kunnen slijten, zijn NXT® Sun lenzen gemaakt van Trivex-materiaal, waardoor ze licht van gewicht zijn en hun levensduur en duurzaamheid verlengt. Bovendien worden dankzij de NXT-technologie de optische kwaliteit en visuele helderheid verbetert in de NXT® Sun Lens. Bovendien, uitgerust met een anti condensatie behandeling, kan de NXT® Sun Lens uw zicht helder houden, zelfs als er een snelle temperatuurverandering is.

Ultralichte minerale lens: Dit glas is 20% dunner en lichter dan de beste visuele optica in de optische industrie. Elke Serengeti Mineral Lens is gefuseerd met de Spectral Control®-technologie die de tint van de lens bepaalt op basis van verschillende temperaturen.

 

8 Glastinten en Technologie

 

 • Drivers: Dit is de originele en symbolische lens van de Serengeti Drivers-zonnebril. De lens geeft een amberkleur, geeft het gevoel van warmte en versterkt rood, groen en geel om ze te laten opvallen. De Serengeti Drivers-lens is een ideale optie voor alledaags gebruik en in het bijzonder is hij geweldig om te dragen tijdens het rijden, omdat hij het contrast versterkt alsook de kleuren en de beelddefinitie verbetert.

Ideaal voor: autorijden en dagelijks gebruik

 

 • Drivers Gold: Vergelijkbaar met de Drivers-lens, is Drivers Gold gecoat met een goud-flits spiegel. Deze spiegel geeft je extra bescherming terwijl je er stijlvol uitziet.

Ideaal voor: zeer heldere lichtomstandigheden, autorijden en dagelijks gebruik.

 • Drivers Gradient: Als de derde ideale lens voor autorijden, is Drivers Gradient niet alleen voor bestuurders maar ook voor piloten. De kap van de lens wijkt van boven naar beneden zodat de bovenkant van de lens het donkerst is en de onderkant het lichtst. Driver Gradient helpt piloten en chauffeurs om details van grote afstanden vast te leggen.

Ideaal voor: bewolkt tot gemiddeld licht, autorijden en dagelijks gebruik

 

 • 555NM: De ogen zien het beste bij een golflengte van 555 nanometer waar het grootste aantal kegeltjes van het oog wordt gestimuleerd. De lens verhoogt het oogcomfort bij weinig licht door de hoeveelheid gele en groene tinten die de lens doorlaat te vergroten.

Ideaal voor: zeer heldere lichtomstandigheden, autorijden, dagelijks gebruik, watersport (gepolariseerd)

 

 • 555NM Blue: Vergelijkbaar met de 555NM maar met een blue-flash spiegelcoating, biedt de Serengeti-lens betere bescherming, groter contrast en vermindert schittering.

Ideaal voor: bewolkt tot gemiddeld licht, dagelijks gebruik.

 

 • Sedona: De Sedona-lens is een roze lens met een zilveren spiegel reflecterende coating. De gepolariseerde zonnebril lens van Serengeti Sedona verbetert de beelddefinitie en vermindert schittering.

Ideaal voor: zeer heldere lichtomstandigheden, varen en activiteiten in de bergen

 • Sedona Bi-Mirror: Een mooie variant van de Sedona, de Sedona bi-spiegel is gecoat met een zilveren bi-spiegel die de bescherming aan de boven- en onderkant versterkt en de helderheid in het midden vergroot.

Ideaal voor: zeer heldere omstandigheden, varen en activiteiten in de bergen

 • CPG (Cool Photo Grey): De lens biedt een fantastische bescherming tegen verblinding in alle weersomstandigheden en gebruikt geen kunstmatige kleurverbetering.

Ideaal voor: bewolkt tot gemiddeld licht, dagelijks gebruik.

 

Shop Serengeti zonnebrillen vandaag nog bij SmartBuyGlasses, waar er verschillende opties zijn om uit te kiezen in zowel onze Serengeti zonnebrillen voor dames als Serengeti zonnebrillen voor heren. Naast de mogelijkheid om te winkelen in de nieuwste collecties, kun je ook eindejaars stijlen tegen een gereduceerde prijs vinden in onze Serengeti zonnebrillen aanbieding selectie. Bovendien kun je Serengeti zonnebrillen veilig online kopen met de kennis dat wij 24 maanden garantie bieden op elke zonnebril die zowel het montuur als de lenzen dekt. Bovendien kunt u, als u van gedachten wilt veranderen over uw nieuwe aankoop, dit eenvoudig doen met ons 100-dagen retourbeleid.

 
Was dit artikel waardevol? Bedankt voor je feedback!

Meld u aan voor een gratis lidmaatschap

Register
OR
Sign in with Facebook

Exclusive Features

 • Order Tracking
 • Easy Re-Order
 • Saved Prescriptions
 • Express Checkout
 • Exclusive Discounts and Sales
By joining SmartBuyGlasses you agree to the Terms & Conditions

Meld u aan voor een gratis lidmaatschap

What is your gender?

When is your Birthday?

Meld u aan voor een gratis lidmaatschap

What is your gender?

When is your Birthday?

Subscribe to our Newsletter
By joining SmartBuyGlasses you agree to the Terms & Conditions

Dank u,

U bent klaar!
Naar uw lidmaatschap

Forgot Password

Please enter your email below. We'll send you a link to reset your password.
Send E-Mail

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

Forgot Password

We've sent an email with instructions on how to reset your password.

If you don't receive instructions within a few minutes, check your email's spam and junk filters.

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

Reset Password

Password must be at least 8 characters.
Save and Sign In

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

STIJL ZOEKER

Doe inspiratie op met onze stijl zoeker om uw perfecte paar te vinden.

Bent u een…

Dames

Heren