• GRATIS VERZENDING
  • - Snelle verzending in binnen- en buitenland*
  • - Online uw bestelling volgen & verzending met DHL of UPS
  • - GRATIS VERZENDING voor bestellingen over €59
  • Meer info >
 • 100 DAGEN RETOURRECHT
  • - 100 dagen retourrecht of omruiling
  • - 2 jaar garantie op alle (zonne)brillen
  • - 2 jaar garantie op alle (zonne)brillen op sterkte
  • - 3 maanden garantie op alle contactlenzen
  • Meer info >
 • BESTE PRIJSGARANTIE
 • GRATIS GLAZEN
  • Wij bieden gratis lenzen op alle brillen op sterkte. Ook bieden wij mogelijkheden om te upgraden en functies toe te voegen tijdens het afrekenen. Wij maken het online winkelen voor uw bril eenvoudig, efficiënt en veilig.
Zonnebrillen | SmartBuyGlasses NL

Wat zijn zonnebrillen op sterkte? 

Ben je het zat om met vervelende contactlenzen om te gaan? Als u regelmatig contactlenzen draagt, weet u misschien niet dat uw normale zonnebril zonder recept uw ​​ogen mogelijk niet de best mogelijke bescherming biedt tegen de zonnestralen.

 

Laat je je afschrikken door lastige zonnebrilglazen met clip - en als je gewoonlijk clip-ons draagt, ben je dan ooit je lenzen kwijtgeraakt of gebroken, alleen om verblind te worden door de zon zonder ze?

 

Als een van deze problemen je aan het denken heeft gezet, is het misschien tijd om een ​​paar gloednieuwe zonnebrillen op sterkte uit te proberen - ook wel bekend als RX-zonnebrillen.

 

 

 

Voordelen van zonnebrillen op sterkte

Zonnebrillen op sterkte zijn een geweldige optie voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontvangen van uitstekende optica, evenals de hele dag UV-bescherming. Ze zijn niet alleen praktisch en betaalbaar, maar ook erg handig om bij de hand te hebben.

 

Neem even de tijd om deze scenario's voor te stellen...

 

- Genieten van een dagje strand zonder je contacten te irriteren met de gevreesde 'drie S's' - zonnebrandcrème, zand of zeewater.

 

- Geniet van een ontspannen rit door uw gebruikelijke bril af te doen en een strakke zonnebril op te zetten die u dezelfde geweldige zichtcorrectie geeft als uw lenzen op sterkte, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de zon in uw ogen.

 

- Je favoriete buitensporten kunnen beoefenen - of zelfs gewoon gaan hardlopen - zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je clip-on lenzen eraf vallen of breken.

Zonnebrillen op sterkte kiezen

Heb je al een favoriete zonnebril in gedachten? Nou, je hebt geluk. Ongeacht het merk of model, vrijwel elke zonnebril kan worden uitgerust met glazen op sterkte. Bovendien kan een zonnebril op sterkte worden gecombineerd met elk lens recept, inclusief bifocale en progressieve lenzen voor aandoeningen zoals presbyopie.

 

Ze zijn ook erg handig om buiten te lezen als u over het algemeen alleen een leesbril draagt.

 

Zonnebrillen op sterkte kunnen worden gemaakt met een grote verscheidenheid aan lensmaterialen, waaronder lenzen met een hoge index, lenzen van polycarbonaat, CR-39 plastic lenzen, Trivex-lenzen en zelfs glazen lenzen (hoewel moet worden opgemerkt dat hoewel glazen lenzen de beste optiek bieden, ze zijn meestal zwaarder en kwetsbaarder dan plastic lenzen.Als u op zoek bent naar een paar zonnebrillen voor buiten, raden we aan om wat lichtere kunststoffen te gebruiken).

 

Wanneer u lenzen op sterkte kiest voor uw buiten brillen, kunt u ook overwegen om een ​​fotochrome tint toe te voegen of om uw lenzen in kleur af te stemmen.

 

Meekleurende lenzen

Een meekleurende tint geeft uw lenzen een overgangseffect - wat betekent dat ze zich automatisch aanpassen aan veranderingen in het omgevingslicht (d.w.z. ze worden donkerder in de zon en worden binnenshuis helderder).

 

Het overgangseffect van meekleurende lenzen wordt alleen geactiveerd wanneer ze in direct contact komen met de UV-stralen van de zon, wat betekent dat ze niet donkerder worden in auto's - moderne voorruiten en ramen blokkeren een aanzienlijk deel van het UV-licht.

 

Color-Matching

Om de kleur van uw lenzen te matchen, proberen we de lenzen van uw zonnebril op sterkte af te stemmen op de originele lenskleur. Als uw lenzen licht van kleur zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken; UV-bescherming staat volledig los van de tint of dichtheid van de kleur in zonnebrilglazen. Zolang uw opticien bevestigt dat uw lenzen 100% UV-bescherming hebben, kunt u elke gewenste lenskleur kiezen!

 

Ik ben op zoek naar een paar gave nieuwe zonnebrillen op sterkte. Wat nu?

Gefeliciteerd. Je hebt de moeilijkste stappen uit de weg. Nu is het tijd om een ​​zonnebril te kiezen die bij je past. Bij SmartBuyGlasses zijn we er trots op een hele reeks luxe merken, waarde modellen, geavanceerde technologieën en meer te hosten. We hebben tal van merken die multifocale lenzen aanbieden - selecteer gewoon uw nieuwe sterkte bij het afrekenen. Als je een paar hebt gezien waarvan je het uiterlijk leuk vindt, maar niet zeker weet hoe ze er 'op het gezicht' uit zullen zien, waarom kijk je dan niet eens naar...

 

Virtual Try-On

De revolutionaire Virtual Try-On-tool van SmartBuyGlasses is een geavanceerde online oplossing voor het probleem dat u een bril niet in de hand kunt afrekenen. Het is eenvoudig en gratis! Bekijk in slechts 2 eenvoudige stappen hoe u eruitziet met verschillende designer zonnebrillen of brillen vanuit huis.

 

Stap 1: neem je selfie-video op. We leiden u door een eenvoudig proces en laten u zien hoe u uw desktop- of mobiele camera kunt gebruiken om een ​​snelle selfie-video van vijf seconden op te nemen.

 

Stap 2: bril online passen! Ga naar de merkpagina van een bril die je virtueel wilt passen. Filter vervolgens op 'virtuele try-on' in de optie speciale functies. Je kunt jezelf zien met een van de brillen die verschijnen! We hebben meer dan 5.000 brillen en 6.000 zonnebrillen die slechts een paar klikken verwijderd zijn van uw gezicht!

 

Gezien de huidige pandemie is het op dit moment niet zo eenvoudig om naar je plaatselijke opticien of brillenwinkel te gaan. Virtuele Try-On elimineert de stress van het persoonlijk beslissen, de tijdverspilling van en naar de winkel en de typisch hoge kosten van het bezoeken van een fysieke winkel. Het is echt de perfecte sociaal gedistantieerde try-before-you-buy!

 

Arise HD-lenzen op sterkte

SmartBuyGlasses biedt baanbrekende duurzaamheid, ongerepte helderheid en perfect zicht - allemaal in dezelfde lenzen. Arise HD Clarity-lenzen op sterkte zijn gemaakt voor de dagelijkse drager, maar bieden ook geavanceerde bescherming waardoor ze geschikt zijn voor elk avontuur.

 

De Arise Clarity Lens Collection zit boordevol beschermende elementen om u een onverslaanbare bril op sterkte te bieden. Van krasbestendig en anti reflecterende coatings tot UV400 en superhydrophobe bescherming, deze lenzen zorgen ervoor dat uw ogen in elke situatie comfortabel blijven.

 

Deze lenzen zijn ook asferisch, waardoor ze dunner en lichter zijn dan veel andere lenzen op sterkte. Deze hoogwaardige, duurzame lenzen zijn voorzien van een innovatieve lenstechnologie die optimale helderheid en comfort biedt in de stedelijke jungle.

 

Kies gewoon een montuur dat je leuk vindt, voer je sterkte in en selecteer Arise Collective voor je lens type. Laten we beginnen!

 

zFORT® Blauw Licht Blokkerende Bril

Blauw licht is een potentieel schadelijke vorm van licht. Hoewel het van nature door de zon wordt uitgestraald, zijn elektronische apparaten (waar we elke dag meer en meer tijd aan besteden) ook producenten van hoog niveau. Blauwe lichtstralen met een golflengte tussen 415 nm - 455 nm kunnen uw netvlies cellen beschadigen, wat in de toekomst kan leiden tot vroegtijdige oogveroudering en zichtproblemen.

 

Onze blootstelling aan deze schadelijke lichtstralen kan ook een reeks andere gezondheidsproblemen veroorzaken, waaronder slecht slapen (volgens een studie van de Harvard Medical School uit 2012). Lees meer over hoe u uw ogen kunt beschermen tegen blauw licht met een anti blauw licht bril van zFORT®.

 

Ontdek meer dan 180 designer brillenmerken en meer dan 80.000 zonnebrillen en brillen voor de beste prijzen online bij SmartBuyGlasses. Het aanbieden van baanbrekende technologie, het online kopen van een bril was nog nooit zo eenvoudig. Met behulp van onze Virtual Try-On-tool kunt u duizenden brillen uit ons assortiment virtueel uitproberen!

 

Bij SmartBuyGlasses bieden we een enorm assortiment zonnebrillen op sterkte, waaronder eeuwige favorieten zoals Ray-Ban Justin-zonnebrillen, Ray-Ban Wayfarer-zonnebrillen en Ray-Ban Clubmaster-zonnebrillen die op maat kunnen worden gemaakt met alle hierboven beschreven lens opties op sterkte.


Als je vragen hebt over zonnebrillen op sterkte, neem dan contact op met onze interne expert! Vraag ernaar bij de opticien!

Was dit artikel waardevol? Bedankt voor je feedback!

Meld u aan voor een gratis lidmaatschap

Register
OR
Sign in with Facebook

Exclusive Features

 • Order Tracking
 • Easy Re-Order
 • Saved Prescriptions
 • Express Checkout
 • Exclusive Discounts and Sales
By joining SmartBuyGlasses you agree to the Terms & Conditions

Meld u aan voor een gratis lidmaatschap

What is your gender?

When is your Birthday?

Meld u aan voor een gratis lidmaatschap

What is your gender?

When is your Birthday?

Subscribe to our Newsletter
By joining SmartBuyGlasses you agree to the Terms & Conditions

Dank u,

U bent klaar!
Naar uw lidmaatschap

Forgot Password

Please enter your email below. We'll send you a link to reset your password.
Send E-Mail

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

Forgot Password

We've sent an email with instructions on how to reset your password.

If you don't receive instructions within a few minutes, check your email's spam and junk filters.

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

Reset Password

Password must be at least 8 characters.
Save and Sign In

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

STIJL ZOEKER

Doe inspiratie op met onze stijl zoeker om uw perfecte paar te vinden.

Bent u een…

Dames

Heren