Nazorggidsen

  • HOME /
  • Nazorggidsen

Schoonmaak & zorg

We willen ervoor zorgen dat uw nieuwe bril zo lang mogelijk in goede staat blijft, en er zijn een paar dingen die we u aanraden te doen:
Reinig uw bril met een microvezeldoek, lensreiniger voor brillen of optische doekjes.
Als u uw bril niet draagt, zorg er dan voor dat u deze met de lenzen naar boven plaatst of bewaar ze bij voorkeur in de harde koffer.
Gebruik altijd beide handen om ze aan en uit te trekken.
Laat ze niet achter op plaatsen met extreme warmte, zoals in de buurt van een verwarming of in een hete auto, omdat dit uw lenzen kan vervormen of ervoor kan zorgen dat speciale coatings loslaten.
Vermijd het reinigen van uw bril met kleding, tissues, papierproducten, zeep of handdesinfectiemiddelen, aangezien deze de lenscoatings afbreken.
Draag uw bril nooit op uw hoofd, dit kan het montuur dwingen uit te zetten en de armen kunnen kromtrekken en van vorm veranderen.

Montage & Afstellingen

Jij verdient de perfecte pasvorm. Iedereen is anders, dus het is niet meer dan normaal dat uw monturen misschien wat aangepast moeten worden wanneer u ze ontvangt.
Als je bril van je neus glijdt:

Wireframe bril

Duw met uw duimen de neuskussentjes voorzichtig naar binnen en breng ze dichter bij elkaar totdat ze goed tegen weerszijden van uw neus passen.

Kunststof bril

Laat de oortips onder heet water lopen om het materiaal iets los te maken.

Buig de punt voorzichtig naar binnen voor een strakkere pasvorm achter het oor.

Als je bril in je neus graaft:

Wireframe bril

Duw met uw duimen de neuskussentjes voorzichtig naar buiten totdat ze prettig aanvoelen op uw neus.

Kunststof bril

Laat de oortips onder heet water lopen om het materiaal iets los te maken.

Buig de punt voorzichtig naar boven voor een lossere pasvorm achter het oor.

Als een van de lenzen hoger zit dan de andere:

Als de linkerlens hoger is dan de rechterlens, buigt u de rechterslaaparm naar beneden.

Wanneer de rechterlens hoger is dan de linkerlens, buigt u de linkerslaaparm naar beneden.

Als de bovenstaande tips niet voor u werken, of als u gewoon bang bent om uw bril thuis af te stellen, maak u dan geen zorgen, wij staan ​​voor u klaar!

We bieden gratis aanpassing in de winkel voor onze gewaardeerde klanten. U kunt uw monturen naar elke brillenkzaak brengen om ze voor u af te laten stellen. Als ze u kosten in rekening brengen voor de aanpassingsservice, e-mail ons dan een kopie van het ontvangstbewijs en we vergoeden u tot €15

Voorwaarden:

  • Aanvragen moeten binnen 30 dagen na aankomst van het item worden ingediend.
  • Houd er bovendien rekening mee dat deze polis alleen betrekking heeft op aanpassingen aan het frame, niet op wijzigingen (bijv. het installeren van nieuwe lenzen is niet gedekt).

Aanpassen aan uw multifocale brillenglazen

Als het de eerste keer is dat u multifocale lenzen draagt ​​of als u moeite heeft met het aanpassen aan een nieuw paar, onthoud dan de volgende tips::
  • Het oog en de hersenen moeten leren zich aan te passen aan de verschillende brekingssterkten van de lenzen, dus multifocale lenzen kunnen er langer over doen dan andere soorten lenzen om eraan te wennen.
  • Als je naar iets probeert te kijken, denk er dan aan om je hoofd te bewegen, niet je ogen, en richt je neus naar het object.
  • Het is normaal dat u een lichte vervorming ervaart aan de randen van uw lenzen.
  • Verhoog geleidelijk de draagtijd van uw nieuwe bril gedurende de eerste paar dagen, bijvoorbeeld een halve dag dragen. Probeer te voorkomen dat u tussen uw oude en nieuwe bril gaat, aangezien uw ogen tijd nodig hebben om aan de nieuwe te wennen.