Wat zijn Transitions® Light Intelligent Lenses™?

Simpel gezegd, Transitions® Light Intelligent Lenses™ passen zich naadloos aan veranderende lichtsituaties aan. Deze lenzen reageren op het licht om je heen en veranderen op intelligente wijze van helder naar donker wanneer je naar buiten gaat en terug naar helder wanneer je naar binnen gaat.

  • SEAMLESS FABULOUS

    Transitions®-lenzen reageren op het licht om u heen en veranderen op intelligente wijze van helder naar donker wanneer u naar buiten gaat en terug naar helder wanneer u naar binnen gaat.

  • ALWAYS-ON PROTECTION

    Alle Transitions-lenzen blokkeren 100% van de UVA- en UVB-stralen en helpen beschermen tegen bronnen van schadelijk blauw licht*, waaronder digitale apparaten, schermen en vooral de felle zon. Door de hoeveelheid licht die uw ogen ontvangen te optimaliseren, helpen Transitions-lenzen ook de schittering te verminderen, voor een moeitelozer zicht.

  • STIJLBOOSTER

    Transitions® biedt een keuze aan producten die zijn afgestemd op uw behoeften op het gebied van oogzorg en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlvolle lenskleuren, zodat u uw eigen persoonlijke stijl kunt uitdrukken. Stel jezelf in staat om de controle over je licht te nemen en altijd en overal te genieten van altijd-aan bescherming - binnen en buiten.

*"schadelijk blauw licht" wordt berekend tussen 380 nm en 460 nm.

Bij SmartBuyGlasses bieden we de hoogste kwaliteit meekleurende lenzen van Transitions Optical, die experts zijn in licht intelligente lenzen.

U kunt kiezen tussen Transitions® Signature® GEN 8™ en Transitions® XTRActive® lenzen. Lees verder om te ontdekken welke het beste bij jou past.


DE PERFECTE LENS VOOR DAGELIJKS LEVEN

Ontworpen om uw ogen een betere zichtervaring en bescherming** te bieden, het zijn onze helderste en snelste lenzen.

Voordelen

Verkrijgbaar in bruin en grijs.

Het beste voor mensen die erg lichtgevoelig zijn of vaak worden blootgesteld aan fel licht

Transitions XTRActive-lenzen bieden de beste extra duisternis en de beste extra lichtbescherming tegen intens licht binnen en buiten, zelfs in de auto.

Voordelen

Verkrijgbaar in grijs.


Blauw licht blokkering UV-licht bescherming Activering achter het voorruit Volledig helder binnenshuis

Transitions®, Transitions® Light Intelligent Lenses™ en het logo zijn handelsmerken en Transitions Signature en XTRActive zijn geregistreerde handelsmerken van Transitions Optical, Inc. die onder licentie worden gebruikt door Transitions Optical Limited. Fotochrome prestaties worden beïnvloed door temperatuur, UV-blootstelling en lensmateriaal.