Lensaanpassingen versneld voor demonstratiedoeleinden

Wat zijn Transitions®-lenzen?

Simpel gezegd, Transitions® Light Intelligent Lenses™, ook bekend als meekleurende lenzen, worden donkerder in fel zonlicht en lichter in donkere binnenruimtes. In wezen veranderen ze binnen enkele seconden van bril naar zonnebril.

Het proces wordt geactiveerd door de UV-stralen van de zon die de lichtgevoelige moleculen in de lenzen activeren. De moleculen reageren om de lens donkerder te maken en uw ogen te beschermen. 'S Nachts of binnenshuis zorgt het gebrek aan UV-licht ervoor dat de moleculen terugkeren naar hun oorspronkelijke staat, waardoor de lenzen perfect helder blijven.

Bij SmartBuyGlasses bieden we de hoogste kwaliteit meekleurende lenzen van Transitions Optical, die experts zijn in licht intelligente lenzen.

U kunt kiezen tussen Transitions® Signature® GEN 8™ en Transitions® XTRActive® lenzen. Lees verder om te ontdekken welke het beste bij jou past.


DE PERFECTE LENS VOOR DAGELIJKS LEVEN

Zoals de naam al aangeeft, is dit de kenmerkende lens van Transitions Optical. Dit zijn hun snelst activerende meekleurende lenzen2, dus als je hem op doet, kun je sneller dan ooit een kristalhelder beeld verwachten.3 Dit is te danken aan hun baanbrekende Gen 8 technologie. Ze blokkeren ook 100% van de UV-stralen en helpen beschermen tegen blauw licht.4

Met zo'n revolutionaire innovatie is dit de perfecte lens voor dagelijks gebruik1, en je kunt hem vinden in grijze of bruine kleuren.


DE BESTE LENS VOOR EXTRA BESCHERMING, ZELFS IN DE AUTO

Wat deze lens bijzonder maakt, is dat hij zelfs in de auto donkerder wordt. De lens blijft donkerder achter de voorruit om te allen tijde top bescherming te garanderen.

Transitions XTRActive-lenzen zijn 100% effectief in het beschermen van de ogen tegen UV-stralen en helpen zelfs om blauw licht te blokkeren. Hierdoor blijven je ogen fris en gezond als je de hele dag achter een computer werkt!

Deze zijn verkrijgbaar in grijs en bruin en zijn speciaal ontworpen voor automobilisten op een heldere, zonnige dag. Vanwege hun hoogwaardige bescherming kunt u binnenshuis een lichte tint opmerken.


Blauw licht blokkering UV-licht bescherming Activering achter het voorruit Volledig helder binnenshuis

Transitions, Transitions Light Intelligent Lenses en het logo zijn handelsmerken en Transitions Signature en XTRActive zijn geregistreerde handelsmerken van Transitions Optical, Inc. die onder licentie worden gebruikt door Transitions Optical Limited. Fotochrome prestaties worden beïnvloed door temperatuur, UV-blootstelling en lensmateriaal.