Home/Brillen/Volledige Rand
Grid banner
Filteren en sorteren

Bril Met Volledige Rand

48,069
  • Blauw Licht Bril
  • Progressief
  • Budget collectie
  • Nieuwe modellen
  • Virtual Try On
  • Transparante monturen
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Budget collectie
Nieuwe modellen
Op Voorraad
Virtual Try On
Geslacht
Dames
Heren
Kinderen
Acties
Goedkope Brillen
Outlet
Uitverkoop
Merk
Topmerken
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Blauw
Bordeaux
Bruin
Geel
Glitter
Goud
Grijs
Groen
Gunmetal
Oranje
Paars
Patroon
Regenboog
Rood
Roze goud
Tortoise
Transparant
Tweekleurig
Wit
Zilver
Zwart
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Prijs
€10€1380

Bril Met Volledige Rand

Bril met een volledige rand zijn een van de meest populaire montuur types aller tijden en zijn een absolute klassieker onder de brillentrends. Brilmonturen met volledige rand zijn de ideale keuze om uw prachtige ogen te accentueren! Een volle uitstraling trekt de meeste aandacht.

 

Brillen met volledige rand betekenis

Brillen met een volledige rand hebben een frame van metaal, kunststof of polycarbonaat dat de lenzen volledig omsluit. Ze hebben een volledige lichaamsstijl die de aandacht trekt en vaak opvallend en gedurfd is. Het dikke frame geeft je persoonlijkheid meer karakter en scherpte en laat je serieuzer overkomen.

 

Brillen met volledige rand zijn er in verschillende vormen en maten, variërend van slanke metalen monturen tot dikke acetaat monturen.

 

Bril met volledige rand versus halfrand

Het belangrijkste accessoire is een bril. Ze geven een eerste indruk voordat je ook maar iets zegt. Hoewel het kiezen van een bril op sterkte die past bij uw gezichtsvorm uw uiterlijk kan verbeteren, zal het ontwerp van het montuur dat u draagt van invloed zijn op hoe anderen u zien.

 

Wanneer u op zoek bent naar een bril, is een van de meest voorkomende zorgen of u een bril met een volledige of een halve rand moet kopen. Als u niet zeker weet welke u moet kiezen, lees dan verder om een weloverwogen beslissing te nemen.

 

Brillen met een volledige rand zijn iets zwaarder dan brillen met een half montuur of randloos, en dat is een gebied waar ze tekortschieten. Het gewicht van uw full-rim brilmontuur zal echter geen probleem zijn als deze van titanium is gemaakt.

 

Aan de andere kant hebben brillen met een halve rand een dikke bovenframe met zichtbare glazen aan de onderkant, zoals de beroemde vorm van het browline-frame. De half-frame heeft de verfijnde uitstraling van full-frames maar is ideaal in een casual setting. Mensen beschouwen ze als een flexibel accessoire dat geschikt is voor elke situatie.

 

Nu u meer weet over beide stijlen, kunt u uw beslissing nemen en met vertrouwen winkelen!