Home/Brillen/Outlet
Grid banner
Filteren en sorteren

Goedkope bril

13,385
  • Blauw Licht Bril
  • Progressief
  • Budget collectie
  • Nieuwe modellen
  • Virtual Try On
  • Transparante monturen
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Budget collectie
Nieuwe modellen
Op Voorraad
Virtual Try On
Geslacht
Dames
Heren
Kinderen
Acties
Goedkope Brillen
Outlet
Uitverkoop
Merk
Topmerken
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Blauw
Bordeaux
Bruin
Geel
Glitter
Goud
Grijs
Groen
Gunmetal
Oranje
Paars
Patroon
Regenboog
Rood
Roze goud
Tortoise
Transparant
Tweekleurig
Wit
Zilver
Zwart
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
XS
S
M
L
XL
39 mm69 mm
Prijs
€19€558

Goedkope bril

Het ervaren van vermoeide ogen en digitale vermoeidheid van de ogen is de laatste jaren een groeiende zorg voor mensen, om als oplossing een goedkope bril te dragen die ook nog eens dit symptoom bestrijdt is natuurlijk perfect! Om de symptomen van digitale vermoeidheid van de ogen te bestrijden, is er een reeks verschillende uitvindingen geweest, waaronder een blauwlichtfilterscherm dat is ontworpen voor computerschermen en andere digitale schermen waar we veel naar staren. Deze schermen zijn in de loop van de tijd geëvolueerd en worden steeds beter in het filteren van kunstmatig blauw licht, en nu is de speciale coating op deze schermen beschikbaar voor gewone brillen. Blauwlichtbrillen zijn een gewone bril zoals een leesbril met de extra bescherming van een filter dat blauw licht vermindert van schermen waar we lang naar kijken, maar die niet anders aanvoelen dan gewone brillen. Wilt u dus graag een nieuwe, voordelige, multifocale bril kopen, kijk dan snel op onze website! Naast het feit om een multifocale bril te kopen, hebben we nog veel meer opties! Als u naar een goedkope bril zoekt is ons assortiment ook uiterst geschikt voor u!

Werken blauwlichtglazen echt?

We weten dat kunstmatig blauw licht schadelijk blauw licht kan zijn dat het natuurlijke slaapritme van onze hersenen beïnvloedt en het vermogen van onze hersenen om melatonine te produceren, het hormoon dat automatisch wordt aangemaakt als reactie op duisternis, verstoort. Het is meestal 's nachts dat we veel schermtijd besteden, waarbij we ons wenden tot applicaties zoals Netflix om onze favoriete programma's te bekijken en te surfen op onze favoriete sociale mediaplatforms voordat we naar bed gaan. Dat blauwe licht van schermen waar we naar kijken of op internet surfen, vermindert de duisternis waaraan we van nature worden blootgesteld als de zon ondergaat en vertraagt zo het vermogen van ons lichaam om natuurlijke niveaus van melatonine te produceren die ons naar een rustgevende en natuurlijke slaapcyclus. Het doel van blauwlichtglazen is zowel om uw ogen te beschermen als om het blauwe lichtspectrum te blokkeren dat het natuurlijke afwikkelingsproces van het lichaam beïnvloedt de uren voordat we naar bed gaan, waardoor we 's nachts beter kunnen slapen, met name dat we sneller en comfortabeler in slaap kunnen vallen! Mensen die veel met computerschermen werken, kunnen een blauwlichtbril ook een computerglas noemen, waarvan wordt aangenomen dat de anti-reflectiecoating de vermoeidheid van de ogen helpt verminderen na lange perioden van blootstelling aan elektronische schermen.

Er is onderzoek beschikbaar dat suggereert dat de meest voorkomende soorten vermoeidheid van de ogen die worden ervaren door mensen die gedurende langere tijd een computerscherm gebruiken, in feite lijden aan het droge-ogen-syndroom en niet alleen aan de effecten van blootstelling aan blauw licht. Wanneer we computerschermen gebruiken, knipperen we van nature minder dan ooit tevoren en als we onze ogen niet regelmatig bevochtigen, kan dit bijdragen aan de vaak gemelde symptomen van oogvermoeidheid, roodheid en pijn. Combineer dat met de verlaagde niveaus van natuurlijke melatonine die we gebruiken om van nature een avond af te sluiten om in een lange en rustgevende slaap te gaan en de combinatie kan een zeer vermoeiende en ongemakkelijke ervaring zijn. Door een blauwlichtbril te kiezen, kunt u langdurige blootstelling aan kunstlicht comfortabeler. Wilt u dus graag een nieuwe, voordelige, multifocale bril kopen die ook nog eens blauwlicht filtert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een goedkope bril vinden kan bij ons ook makkelijk én snel!