Virtual Try-On

VIRTUAL TRY-ON

Zie jezelf in je favoriete monturen met onze gebruiksvriendelijke tool!

× Close webcam

ZIET ER GOED UIT!

Kijk nu hoe je eruit ziet in andere monturen uit ons uitgebreide assortiment designerbrillen en zonnebrillen en vind binnen enkele seconden het perfecte paar!

In een paar eenvoudige stappen kun je vanuit je luie stoel duizenden designerzonnebrillen en -brillen passen.

Hoe het werkt

How it Works

1. OPEN DE APPLICATIE

Heb je monturen gevonden die je wilt proberen? Klik op "Try me on" om de tool te openen en te kijken hoe ze eruit zien!

How it Works

2. NEEM EEN VIDEO OP

Volg de instructies om een ​​snelle selfie-video van vijf seconden op te nemen met je camera.

How it Works

3. PAS MONTUREN

Filter op de optie 'Virtual Try-On' op de merkpagina om jezelf in talloze modellen te zien!

Informatie en privacy

Info and Privacy

ONTHUL JE GEZICHTSVORM

Met behulp van face mapping identificeert onze tool jouw gezichtsvorm, zodat jij kan ontdekken welke bril het beste bij jou past.

Info and Privacy

SLA JE FAVORIETEN OP

Pas jouw beste brillenstijlen - maar vergeet ze niet! Sla ze op bij jouw favorieten vanop de productpagina.

Info and Privacy

PRIVACY

Jouw selfie is alleen van jou. Het wordt buiten deze tool nergens voor gebruikt en kan op elk moment worden verwijderd door jouw sitegegevens te wissen.

Veelgestelde vragen

Je kan een snelle selfie-video van vijf seconden maken met jouw pc of mobiele apparaat - we leiden jou doorheen de stappen. Ga vervolgens naar de merkpagina van elke bril die je virtueel wil passen en selecteer 'Virtual Try-On' uit de filteropties. Je kan zien dat je één van de brillen op sterkte of zonnebrillen draagt ​​die nu zichtbaar zijn! Niet alleen dat, maar de tool laat je ook weten wat je gezichtsvorm , breedte, pupilafstand is, en geeft jou suggesties voor de meest flatteuze look.

Nee, dit is alleen toegankelijk vanaf het apparaat waarop je het hebt aangemaakt. Je kan er zeker van zijn dat niemand anders jouw selfie kan zien en dat je deze op elk gewenst moment kan verwijderen.

Indien je jouw selfie uit de Virtual Try-On-tool wilt verwijderen, kan je jouw cookies en sitegegevens wissen in de zoekgeschiedenis van jouw browser. Je kan er zeker van zijn dat jouw selfie niet voor iets anders wordt gebruikt dan deze tool. De gegevens worden niet gebruikt om jou te identificeren en worden bewaard voor zo lang als nodig is, of 3 jaar, als dat korter is.

Het digitaliseren van de monturen is een technisch proces dat enige tijd in beslag kan nemen, maar we voegen steeds nieuwe stijlen toe. Ons doel is om jou de beste selectie van onze meest populaire monturen te geven!

Je kan onze Virtual Try-On-tool gebruiken om monturen van jouw favoriete merken te passen, waaronder Ray-Ban , Oakley , Tom Ford en nog veel meer! We breiden ons assortiment voortdurend uit met producten die je virtueel kan passen, zodat je nooit zonder opties komt te zitten!