Grid banner
Filteren en sorteren
  • Acuvue

Contactlenzen

ACUVUE® ® maakt deel uit van de Johnson & Johnson familie en werd in 1987 gelanceerd als 's werelds eerste maandelijkse vervangbare zachte contactlenzen. Het succes van het merk groeide met de lancering van 1-DAY ACUVUE® lenzen in 1995, 's werelds eerste daglenzen.

Niet enkel de onderneming evolueerde, ook hun technologie in contactlenzen evolueerde. Ze voegden steeds meer en meer nieuwe producten toe aan het Acuvue assortiment. Silicone Hydrogel in het bijzonder werd een belangrijk component in zowel de ACUVUE® ADVANCE® met HYDRACLEAR® technologie, als de ACUVUE® OASYS® met HYDRACLEAR® PLUS lenzen. Beide producten zijn gemaakt met ademende silicone hydrogel technologie voor een optimaal comfort en vocht te bieden voor de ogen. Een andere geweldige aanvulling op het assortiment waren de 1-DAY ACUVUE® MOIST daglenzen, zij zijn nu marktleider op vlak van oog hydratatie.

Acuvue heeft nu een reeks producten ontwikkeld om mensen te helpen die lijden aan astigmatisme, zo heb je bijvoorbeeld: ACUVUE® ADVANCE® voor ASTIGMATISME, ACUVUE® OASYS® voor ASTIGMATISME en 1-DAY ACUVUE® MOIST® voor ASTIGMATISME. Hun baanbrekende 1-DAY ACUVUE® TruEye, 's werelds eerste Silicone Hydrogel daglenzen, heeft de reputatie van het merk als een marktleider op het gebied van technologische innovatie van contactlenzen gevestigd.