Grid banner
Filteren en sorteren

Kinderzonnebril

974
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 974 Producten
Filteren en sorteren

Kinderzonnebril

Kinderzonnebrillen zijn niet alleen een leuke mode om mee bezig te zijn. Ze zijn ook niet alleen maar zodat ze kunnen matchen met hun favoriete oudere broer of zus of ouder. Kinderzonnebrillen zijn aantoonbaar nog belangrijker dan zonnebrillen voor mannen of vrouwen, vanwege het grotere risico dat kinderen schade aan hun ogen oplopen door zonlicht. We begrijpen het belang van de bescherming die UV-zonnebrillen voor kinderen bieden. We begrijpen ook dat om ze te overtuigen om ze op de meest cruciale momenten aan te houden, ze cool en leuk moeten zijn met spannende kleuren.

 

Of je kind nu streeft naar de volgende grote stap in alpineskiën of het op het strand wil proberen om de weg van de golven te leren, ons assortiment designer zonnebrillen voor kinderen heeft de perfecte pasvorm voor iedereen! Vooral als uw kind actief is, moet u de beschikbare merken controleren en er een kiezen die het beste bij de levensstijl van uw kind past.

 

Je kunt kiezen uit enkele van de meest indrukwekkende merken die zonnebrillen voor kinderen aanbieden, waaronder Ray-Ban Kids, een van de meest stijlvolle zonnebrillen die beschikbaar zijn voor kinderen. Ze hebben de verwachte ontwerpkwaliteit van Ray-Ban en bieden kinderen tegelijkertijd een accessoire dat alles aankan en er fris uit blijft zien. Ons SmartBuy Kids-assortiment biedt een fantastische oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar betaalbare brillen die geen concessies doen aan kwaliteit. We zijn er trots op dat onze collectie de nodige bescherming biedt aan kinderen, terwijl we ervoor zorgen dat deze bescherming behouden blijft dankzij de duurzaamheid van het product. Oakley-zonnebrillen voor kinderen worden, net als hun tegenhangers voor volwassenen, geleverd met een verscheidenheid aan lenskleuren en betekenen dat een actieve ouder kan matchen met hun kind terwijl ze hun actieve levensstijl blijven leiden. Als u erop vertrouwt dat Oakley uw eigen ogen beschermt, is dit een geweldige plek om te beginnen bij het kiezen voor uw kind.

 

Is het slecht voor kinderen om een zonnebril te dragen?

Het antwoord op deze vraag lijkt misschien voor de hand liggend voor anderen, maar voor sommigen is het een oprechte twijfel. Het antwoord is in ieder geval absoluut niet. Het is het tegenovergestelde. Het is slecht voor kinderen om geen zonnebril te dragen. We weten van de schade die UV-stralen kunnen veroorzaken aan de ogen van een volwassene, dus waarom zouden de ogen van een kind anders zijn? Kinderen zijn gevoeliger voor zonlicht dan iemand die volgroeid is, en dat maakt het voor hen nog belangrijker om een zonnebril te dragen als ze worden blootgesteld aan de zon.

 

Een belangrijke overweging die vaak onopgemerkt blijft, is dat kinderen de neiging hebben om veel meer tijd buitenshuis door te brengen dan de gemiddelde volwassene vanwege school speeltijd, sport en algemeen gerommel in de tuin of het park. Dit betekent dat ze dagelijks aan meer UV-licht worden blootgesteld dan volwassenen en dus misschien nog meer bescherming nodig hebben. De huid van kinderen rond de ogen, evenals hun oogleden, is gevoeliger en veel kwetsbaarder voor UV-stralen. Deze schade kan zich in de loop van de tijd ophopen en leiden tot oogproblemen op de lange termijn, zoals staar en maculaire degeneratie, waardoor het zicht en doffe kleuren kunnen vervagen. Bijwerkingen op korte termijn zijn ook een meer directe zorg en omvatten fotokeratitis die wordt vergeleken met zonnebrand op uw oog.

 

Hoe kies je een zonnebril voor kinderen?

Als je alle bovenstaande punten in overweging neemt, is het duidelijk dat wanneer je een zonnebril voor kinderen kiest, je ervoor moet zorgen dat je bepaalde kenmerken controleert, zodat ze de moeite waard zijn. Het belangrijkste, vóór de look, is functie. De belangrijkste functie is zonder twijfel de UV-bescherming. Dat zou het eerste moeten zijn dat u moet controleren en alle zonnebrillen uitsluiten die niet voldoende bescherming bieden tegen UV-licht, zelfs als ze er goed uitzien.

 

Ten tweede, zorg ervoor dat de zonnebril duurzaam is. Actieve kinderen zullen licht werk maken van een zonnebril die niet goed in elkaar zit. Ze moeten slagvast zijn en gemaakt zijn van een materiaal dat lang meegaat, zoals acetaat, plastic en metaal. Kies een lenscoating zoals een anti kras coating om de levensduur van de lenzen te verlengen en hinderlijke vlekken te voorkomen. Je moet ook nadenken over het soort activiteiten waarvoor deze kinderzonnebril zal worden gebruikt, en een tint kiezen die bepaalde aspecten van het gezichtsvermogen verbetert, zoals contrast en scherpte. Als dit is waar je focus op ligt, kun je je zoekopdracht verfijnen en direct naar onze sport zonnebrillen voor kinderen kijken.

 

Het is allemaal leuk en aardig om de juiste UV-zonnebril voor kinderen te hebben, maar je moet er ook voor zorgen dat ze deze willen dragen! Door uw kinderen bij het selectieproces te betrekken, kunt u ervoor zorgen dat ze enthousiast zijn over de zonnebril en dat ze ze eerder aan zullen houden op de momenten die er toe doen. Zorg ervoor dat ze je ook in je zonnebril zien, want een voorbeeld stellen is een van de krachtigste manieren waarop we kinderen kunnen overtuigen om gezonde gewoontes aan te nemen.

 

Welke UV-bescherming moet een kinderzonnebril hebben?

Het UV-beschermingsniveau van kinderzonnebrillen wordt begrepen door de categorie waarin ze vallen. De categorieën lopen van 0 tot 4, waarbij 4 het hoogste beschermingsniveau is. Zonnebrillen voor kinderen die in het 0-2-bereik vallen, zijn geweldig voor stijl en bieden een minimale bescherming tegen UV-licht, maar zijn niet de juiste keuze als uw kinderen zich in een omgeving bevinden met aanzienlijke blootstelling aan de zon. Zie het op deze manier - misschien vind je een lagere SPF-zonnecrème voor je kind oké als ze niet in fel zonlicht staan, maar op het moment dat ze in een andere, meer zonnige omgeving zijn, zou je ze van top tot teen in de hoogste SPF zonnecrème die je in de kast kunt vinden, toch? Je ogen hebben dezelfde zorg nodig en helaas is zonnebrandcrème niet oog veilig, dus kinderzonnebrillen zijn de oplossing! Kies voor een optimale bescherming een zonnebril die in categorie 3 of 4 valt.