Home/Brillen/Nieuwe modellen
Grid banner
Filteren en sorteren

Computerbril

3,576
  • Blauw Licht Bril
  • Progressief
  • Budget collectie
  • Nieuwe modellen
  • Transparante monturen
Filteren en sorteren
  • Nieuwe modellen
Sorteer
Populaire Aanraders
Budget collectie
Nieuwe modellen
Op Voorraad
Geslacht
Dames
Heren
Kinderen
Acties
Outlet
Merk
Topmerken
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Blauw
Bordeaux
Bruin
Geel
Glitter
Goud
Grijs
Groen
Gunmetal
Oranje
Paars
Patroon
Rood
Roze goud
Tortoise
Transparant
Tweekleurig
Wit
Zilver
Zwart
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
XS
S
M
L
XL
39 mm69 mm
Prijs
€19€1110

Computerbril

De computer bril is dé oplossing voor vermoeide ogen! Heb jij het idee dat je zicht wazig is tijdens het werken achter je bureau? Leidt het af van je werkzaamheden? Als dit inderdaad het geval is, dan is het de tijd om een computerbril te overwegen.

Wat is een computerbril vs. beeldschermbril? Computerbrillen zijn hetzelfde als beeldschermbrillen en zijn ideaal als je laatste hebt van zichtproblemen op de gemiddelde afstanden. De meeste brillen corrigeren de bijziendheid of verziendheid, maar niet de gemiddelde afstand. Een computerbril verscherpt en verheldert het zicht specifiek op deze afstand. De computerbril is speciaal voor de afstand tussen je ogen en je beeldscherm, zo ongeveer 50 tot 65 centimeter. Wilt u dus graag een nieuwe, voordelige, multifocale bril kopen, kijk dan snel op onze website! Ook voor een computer bril natuurlijk!

De 20-20-20 Regel

De 20-20-20 regel is een makkelijke en manier om je ogen te kalmeren wanneer je ogen vermoeid zijn door het kijken naar een beeldscherm. Benieuwd wat de 20-20-20 regel inhoudt? 

20 minuten

Geef je ogen elke 20 minuten een pauze waarin je de volgende oefeningen doet.

20 seconden

Kijk weg van je beeldscherm voor 20 seconden. Knipper een paar keer en hou je ogen zelfs gesloten. Op deze manier bevochtig je je ogen en fris je ze op.

20 voet (6 meter)

Sta op en kijk naar iets wat op ongeveer 6 meter afstand staat. Op deze manier kunnen je ogen re-focussen op objecten die verder weg zijn, in plaats van voor een lange tijd op dezelfde afstand.

Schaf vandaag nog een computerbril aan! Wilt u u dus graag een nieuwe, voordelige, multifocale bril kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast het feit om een multifocale bril te kopen, hebben we nog veel meer opties! Zoals een computer bril natuurlijk!