Home/Brillen/Randloos
Grid banner
Filteren en sorteren

Randloze Bril

617
  • Blauw Licht Bril
  • Progressief
  • Budget collectie
  • Nieuwe modellen
  • Virtual Try On
  • Transparante monturen
1-59 van 617 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Budget collectie
Nieuwe modellen
Op Voorraad
Virtual Try On
Geslacht
Dames
Heren
Acties
Outlet
Uitverkoop
Merk
Topmerken
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Blauw
Bordeaux
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Gunmetal
Oranje
Paars
Rood
Roze goud
Transparant
Wit
Zilver
Zwart
roze
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Prijs
€19€5982

Randloze Bril

Brillen zonder montuur bieden een tijdloos, minimalistisch ontwerp dat je gezicht niet overweldigt met ingewikkelde ontwerpen of gedurfde functies en montuur ontwerpen. Elk type bril heeft zijn eigen plaats en matcht met verschillende mensen, dus zelfs als je niet wilt dat het kleurrijke, grote of opvallende montuur, kun je gaan voor de professionele, serieuze uitstraling van een randloze bril op sterkte.

 

Zijn randloze brillen cool?

Randloze brillen op sterkte zijn stijlvol en strak en blijven over de hele wereld aan populariteit winnen. Deze stijl van brillen geeft een strakke uitstraling, maar biedt ook een bevrijdend lichtgewicht ontwerp, wat leidt tot meer comfort. Vooral voor degenen die de hele dag hun bril dragen. Ze hebben de neiging om het gebruik van de lichtste moderne materialen zoals titanium te gebruiken om het hele ontwerp op één lijn te brengen.

 

Niets zegt zo cool als vertrouwen. Men denkt dat brillen zonder rand ervoor zorgen dat mensen zelfverzekerder lijken, omdat ze de aandacht vestigen op uw ogen in plaats van op de randloze monturen. Om dezelfde reden beschouwen sommige mensen een randloze bril om mensen betrouwbaarder te laten lijken.

 

Hoe maak je een randloze bril schoon?

Natuurlijk willen mensen ervoor zorgen dat hun montuurloze bril schoon blijft en niet vies wordt. Een deel van de aantrekkingskracht van een montuurloze bril op sterkte is immers een strakke uitstraling die niet wordt onderbroken door vegen en vlekken op de lenzen.

 

Het gemakkelijkste om de lenzen vuilvrij te houden, is door een microvezeldoek te gebruiken die geen krassen kan veroorzaken. U moet uw bril ook nooit eerst op de lenzen laten rusten en, indien mogelijk, in een betrouwbaar etui bewaren wanneer u ze niet gebruikt. Als er gruis op de lens zit dat het oppervlak beschadigt en u bekraste glazen achterlaat, moet u deze voor het afvegen onder koud water wassen.

 

Wie ziet er goed uit in een montuurloze bril?

Dankzij het minimalistische element van montuurloze brillen zijn ze een van de meest veelzijdige brillen die er zijn. In plaats van te botsen met je functies of outfits, hebben ze de neiging om op te gaan in en te morphen om bij elke stijl of outfit te passen. U kunt al ons assortiment randloze brillen op uw gezicht zien met de briljante virtual try-on-tool.