Home/Contactlenzen
Grid banner
Filteren en sorteren

Contactlenzen

110
Contact lenses Banner
1-59 van 110 Producten
Filteren en sorteren

Contactlenzen

Dag lenzen voor eenmalig gebruik zijn perfect geschikt voor mensen die altijd onderweg zijn en geen tijd hebben om hun lenzen elke nacht te verwijderen, schoon te maken en op te bergen voordat ze gaan slapen. Deze lenzen zijn ook de ideale oplossing voor mensen die af en toe lenzen dragen, maar niet elke dag, misschien alleen in het weekend of voor specifieke activiteiten. Bij ons kunt u de beste en voordeligste multifocale lenzen bestellen!

Daglenzen zorgen voor een fris en helder zicht en zijn tevens een zeer hygiënische optie, aangezien u elke dag een nieuw paar lenzen gebruikt. Ze kunnen het risico op ooginfecties helpen verminderen, omdat er geen risico is dat lensafzettingen zich ophopen, omdat het paar aan het einde van elke dag wordt weggegooid.

Enkele van de meest populaire wegwerplenzen die we hier bij SmartBuyGlasses aanbieden, zijn onder meer 1-Day Acuvue Moist , Dailies AquaComfort Plus en Dailies Total 1 . De laatste tijd is de populariteit van Silicone Hydrogel-contactlenzen enorm toegenomen omdat ze comfortabeler, beter ademend en hydraterend zijn. Dailies Total 1 en Acuvue TruEye zijn enkele van onze bestverkopende Silicone Hydrogel lenzen.

 

Maandelijkse contactlenzen

Maandlenzen voor eenmalig gebruik zijn de meest economische keuze voor contactlenzen, omdat ze elke nacht in de oplossing kunnen worden bewaard en de volgende dag tot 30 dagen kunnen worden gedragen. Voor de meeste mensen kunnen maandlenzen comfortabeler aanvoelen dan daglenzen, omdat ze dikker zijn. Ze zijn speciaal ontworpen om gedurende lange tijd te worden gedragen en kunnen de drager als zodanig maximaal comfort bieden. Bij ons kunt u de beste en voordeligste multifocale lenzen bestellen!

Na zoveel technologische vooruitgang zijn maandlenzen tegenwoordig zeker geavanceerder en dankzij Silicone Hydrogel zijn er nu opties die 's nachts niet hoeven te worden verwijderd. Air Optix Aqua , PureVision2 HD en Biofinity van CooperVision zijn allemaal contactlenzen voor langdurig gebruik die slechts één keer per maand vervangen hoeven te worden. Air Optix Night en Day Aqua zijn een uitstekende keuze voor langdurig comfort. Zorg ervoor dat u uw opticien raadpleegt om te zien of deze geschikt is voor uw behoeften.

Maandlenzen kunnen ook worden gebruikt als u astigmatisme , verziendheid en bijziendheid heeft , evenals presbyopie . Bij SmartBuyGlasses vindt u gegarandeerd de juiste soort lenzen die u nodig heeft.

 

Gekleurde contactlenzen

Als u uw oogkleur wilt veranderen, kunt u ook goedkope kleurlenzen kopen waarmee u veilig de kleur van uw ogen kunt veranderen voor een frisse, nieuwe look. U kunt kiezen voor de Freshlook One Day die een daglenzen zijn en kiezen tussen grijze, blauwe, groene of hazelnootkleuren. Of waarom kiest u niet voor de Freshlook Colorblends die een unieke 3-in-1-technologie bieden, waarbij drie kleuren in één worden gemengd om de subtiele, natuurlijke diepte van mooie ogen te creëren. Er zijn verschillende kleuren om uit te kiezen. U kunt uw kleurlenzen in plano-vorm (bijvoorbeeld zonder recept) of als contactlenzen op sterkte krijgen. Bij ons vindt u het meest uitgebreide assortiment om gekleurde multifocale lenzen te bestellen!