Grid banner
Filteren en sorteren

Persol® Zonnebrillen

268
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 van 268 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Persol
Alle Merken
Collectie
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Paars
Rood
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
47 mm63 mm
Prijs
€143€527

Persol® Zonnebrillen

Persol Zonnebrillen

Persol werd in 1917 opgericht door Berry Giuseppe Ratti in Turijn, Italië. Het oorspronkelijke idee van Ratti was op veiligheidsbrillen te produceren. De nieuw ontworpen brillen voldeden direct aan de comfort- en veiligheidseisen van die tijd. Person focuste zich op kwaliteit en innovatie. Hierdoor werd viel het merk op in de pilotenkring. Toen de US Air Force Persol zonnebrillen begon te gebruiken ontging dat anderen niet. Toch brak het bedrijf pas in 1938 door. Persol is afgeleid uit het Italiaans. "Per il sole", wat "voor de zon" betekent zorgde uiteindelijk voor de naam Persol. SmartBuyGlasses heeft een ruim aanbod aan Persol zonnebrillen. Bij ons koopt u dan ook gegarandeerd uw ideale Persol zonnebril. Als reseller van Persol koopt u bij ons altijd authentieke Persol zonnebrillen. Ons assortiment bestaat uit Persol brillen voor zowel mannen als vrouwen. 

Populaire Persol zonnebril 

De  Persol PO9649S 96/56, die verkrijgbaar is in vier kleuren, is een erg populaire Persol zonnebril voor heren. Het model is sinds 2014 op de markt en erg geliefd. Het aanbod van Persol is erg breed. Een andere populaire Persol zonnebril is de  Persol PO3108S TYPEWRITER 960/S3 met prachtige ovalen glazen. Een populaire Persol zonnebril voor dames is de  Persol PO3019S 24/31 met rechthoekige monturen. 

Bestellen bij SmartBuyGlasses

Bij SmartBuyGlasses kunt u terecht voor een ruim aanbod aan zonnebrillen, brillen en contact lenzen. Met keuze uit meer dan 10.000 verschillende zonnebrillen bent u bij ons dus ook aan het juiste adres voor een Persol zonnebril. Bestellen bij SmartBuyGlasses brengt verschillende voordelen voor u mee. Uw aankoop wordt namelijk gratis verzonden. Wanneer uw aankoop niet bevalt heeft u 100 dagen het recht om uw aankoop gratis te retourneren. Daarnaast ontvangt u ook nog eens 24 maanden garantie op uw aankoop. Weet u niet goed welke zonnebril bij u past? Maak dan gebruik van onze  Virtual Try On. Hier mee kunt u de zonnebril virtueel passen! Persol heeft naast zonnebrillen ook gewone brillen. Bij SmartBuyGlasses kunt u ook terecht voor een  Persol bril