analyticsTags

Home/Zonnebrillen/Serengeti

Grid banner

Geslacht

Merk

  • Serengeti

Glas Kleur

  • Blauw

  • Bruin

  • Goud

  • Grijs

  • Groen

  • Paars

  • Rood

  • Zwart

Montuur Materiaal

Maat

Glasbreedte

Prijs

Serengeti Zonnebrillen

(267)

Sorteer:
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP

1 nog op voorraad

-3%

Serengeti

Erice

1-59 van 267 Producten

Serengeti Zonnebrillen

Serengeti Zonnebrillen

Het merk Serengeti bestaat sinds 1982. Een Serengeti zonnebril is niet zomaar een zonnebril. Het bedrijf heeft vanaf haar start altijd al de drijfveer gehad om mensen beter te kunnen laten zien. Het motto van Serengeti is dan ook: onderzoek, perfectioneer en herhaal. Niet alleen het zien is erg belangrijk voor Serengeti, maar ook het oog. Het resultaat hiervan is dat Serengeti in de afgelopen jaren een zeer vooruitstrevende lens-technologieën heeft kunnen toepassen met de brillen die zij op de markt brengen. Het merk staat dus bekend om haar innovativiteit en kwaliteit glazen. Wat erg bijzonder aan Serengeti is, is dat zij speciale drivers lenzen hebben, voor mensen die autorijden. Het idee hierachter is dat uw ogen meer rust krijgen wanneer u auto rijdt. Een ander leuk feitje is dat zij ook een speciale collectie hebben voor piloten. Aan een officiële piloten bril moet namelijk aan veel strenge eisen voldoen. 

SmartBuyGlasses is een officiële dealer van Serengeti brillen en zonnebrillen. Bij aanschaf van een Serengeti zonnebril via SmartBuyGlasses koopt u dus gegarandeerd een authentieke Serengeti zonnebril. 

Populaire Serengeti modellen

Één van de meest populaire Serengeti zonnebrillen is de  Serengeti Nuvino 7317. Deze Serengeti zonnebril is sinds 2011 op de markt en ongekend populair. Daarnaast is de  Serengeti Bianca 7366 ook erg populair. Deze strakke zonnebril is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Deze dames zonnebril is ongekend populair en gepolariseerd. Een andere populaire Serengeti zonnebril is de  Serengeti Maestrale 7355

Bestellen bij SmartBuyGlasses

Bij SmartBuyGlasses kunt u terecht voor een ruim aanbod aan zonnebrillen, brillen en contact lenzen. Met keuze uit meer dan 10.000 verschillende zonnebrillen bent u bij ons dus ook aan het juiste adres voor een Serengeti zonnebril. Bestellen bij SmartBuyGlasses brengt verschillende voordelen voor u mee. Uw aankoop wordt namelijk gratis verzonden. Wanneer uw aankoop niet bevalt heeft u 100 dagen het recht om uw aankoop gratis te retourneren. Daarnaast ontvangt u ook nog eens 24 maanden garantie op uw aankoop. Weet u niet goed welke zonnebril bij u past? Maak dan gebruik van onze  Virtual Try On. Hier mee kunt u de zonnebril virtueel passen!