Home/Brillen/Persol
Grid banner
1-59 van 250 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Persol
Alle Merken
Collectie
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
45 mm58 mm
Prijs
€85€408

Persol® Brillen

Wilt u graag via ons een goede online bril kopen? Kijk dan niet verder! De brillen van Persol bijvoorbeeld, handgemaakt in Italië, zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit om verfijnde Persol-monturen voor mannen en vrouwen te creëren in een verscheidenheid aan stijlen, waaronder populaire retro-browline-stijlen .online bril . Persol-brillen dateren uit 1917 en zijn een van de oudste en meest succesvolle brillenmerken ter wereld. Dit is een bewijs van wat Giuseppe Ratti heeft gebouwd in Turijn, Italië. Elke bril van Persol is handgemaakt en de bril van Persol is gebouwd met precisie en stijl. Brillen van Persol zijn te herkennen aan de kenmerkende zilveren pijlversiering op elk paar. Wilt u dus graag een nieuwe, voordelige, multifocale bril online kopen? Of wilt u een nieuwe normale bril kopen? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres! Het online bril kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Authentieke Persol brilmonturen

Wat Persol-monturen uniek maakt, is de zorg en het detail dat Persol in elk onderdeel van zijn bril besteedt. Het gebruik van Italiaans acetaat om Persol-brillen te maken, betekent dat ze een prachtige combinatie van natuurlijke materialen en technologie gebruiken. Het gebruik van acetaat betekent ook dat Persol-brillen verkrijgbaar zijn in verschillende kleurencombinaties die je nergens anders vindt. Een ander aspect van Persol-monturen dat opvalt, zijn de hoogwaardige lenzen. Door gebruik te maken van hoogwaardige optische materialen, garandeert Persol superieure helderheid en duurzaamheid in al zijn brillen.

Bekijk alle Persol acetaat monturen bij SmartBuyGlasses Nederland en je zult zien wat ze uniek maken! Wilt u dus graag een nieuwe, voordelige, multifocale bril online kopen? Of wilt u een nieuwe normale bril kopen? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres! Het online bril kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Meest populaire Persol-bril

Als het om een Persol-bril gaat, zijn de mogelijkheden eindeloos. Enkele van de meest populaire stijlen zijn de Persol Havana-bril en de Persol- opvouwbare bril. Wilt u dus graag een nieuwe, voordelige, multifocale bril online kopen? Of wilt u een nieuwe normale bril kopen? Koop vandaag nog bij SmartBuyGlasses Nederland. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen als het gaat om onze Persol-brillen in Nederland. Hoewel je de mogelijkheid hebt om de nieuwste collecties te shoppen, kun je ook de eindejaarsstijlen voor minder kopen in onze Persol brillen sale-selectie. Bovendien kunt u met een gerust hart een Persol-bril online kopen, wetende dat we 24 maanden garantie geven op elke Persol-zonnebril of Persol-bril op sterkte die u koopt, zowel op het montuur als op de lenzen. Als u van gedachten wilt veranderen over uw nieuwe aankoop, kunt u dat eenvoudig doen met ons 100-dagen retourbeleid. Het online bril kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!