Home/Contactlenzen/Kleurlenzen
Grid banner
Filteren en sorteren
  • Kleurlenzen
Sorteer
Frequentie
Type glazen
Merk
Alle Merken
Fabrikant

Contactlenzen

Kleurlenzen

Met kleurlenzen komt u erachter hoe u er uit ziet met een andere kleur ogen. Kleurlenzen zijn namelijk gekleurde contactlenzen. Bij SmartBuyGlasses kunt u terecht voor gekleurde lenzen met sterkte en zonder sterkte. Kleurlenzen op sterkte zijn even goed als gewone contactlenzen. Deze gekleurde lenzen geven u de mogelijkheid om te kiezen voor een kleine verandering van kleur, maar u kunt ook helemaal kiezen voor een andere opvallende kleur. U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren zoals blauw, groen, violet en grijs. Per product zijn verschillende kleuren mogelijk.

Meest Populaire Gekleurde Lenzen

SmartBuyGlasses biedt kleurlenzen van verschillende leveranciers aan. Iedere leverancier beschikt over een eigen collectie en dus ook over verschillende kleuren. Een van de meest populaire producten in deze categorie is de Freshlook One Day 10 Pack. Dit type heeft 10 lenzen in de verpakking. Deze daglenzen van Alcon zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. U kunt zelf gemakkelijk uw sterktes aan geven op de productpagina. Daarnaast kunt u via Klarna gemakkelijk achteraf betalen voor uw aankoop. Naast daglenzen beschikt Freshlook ook over gekleurde maandlenzen. De Freshlook Colorblends 2 pack is zelfs in twaalf verschillende kleuren leverbaar. Het merk Air Optix biedt ook verschillende soorten kleurlenzen aan. Een van de meest populaire producten is de Air Optix Colors 2 Pack. Deze maandlenzen zijn ook leverbaar in vele verschillende kleuren.

Kleurlenzen Op Sterkte

Zoals hierboven al beschreven staat, biedt SmartBuyGlasses kleurlenzen op sterkte aan. Kleurlenzen op sterkte zijn net hetzelfde als gewone contactlenzen, maar dan gekleurd. Het gemak van bestellen bij SmartBuyGlasses is namelijk dat u voor zowel contactlenzen als kleurlenzen op iedere productpagina zelf de sterkte van de linker- en rechter lens kunt invullen. Gekleurde maandlenzen kunt u tot wel 30 dagen achtereen dragen, een vereiste is wel dat u de lenzen 's nachts in lenzenvloeistof plaatst.