analyticsTags

Home/Brillen/SmartBuy Readers

Grid banner

Geslacht

Merk

  • SmartBuy Readers

Montuur Materiaal

Maat

Glasbreedte

Prijs

SmartBuy Readers Brillen

(104)

Sorteer:
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%

1-59 van 104 Producten

SmartBuy Readers Brillen

Het merk SmartBuy Readers online leesbrillen is ontworpen met eenvoud en functionaliteit in het achterhoofd, om moderne, hoogwaardige leesbrillen te creëren die betaalbaar zijn. Als u online een leesbril wilt kopen, is SmartBuy Readers een gemakkelijke optie.

 

Elk montuur is verkrijgbaar in het recept +1,00, +1,50, +2,00, +2,50, +3,00, +3,50, die u kunt selecteren op basis van uw behoeften. De collectie is verkrijgbaar in verschillende frame types, waaronder full-rim, semi-rimless en rimless. U kunt kiezen uit verschillende stijlen die bij uw gezichtsvorm passen, van rond tot rechthoekig, waarbij elk model verkrijgbaar is in een reeks montuur kleuren. De leesbril is ontworpen om slank en lichtgewicht te zijn, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig gebruik.

 

Blauw licht Leesbrillen

Het toevoegen van blauw licht blokkerende lenzen is een fantastische optie als u op zoek bent naar een leesbril waarmee u tekst op schermen kunt zien. Blauw licht is schadelijk voor het oog en veroorzaakt vroegtijdige oogveroudering en schade. Veelvoorkomende symptomen van hoge blootstelling aan blauw licht zijn hoofdpijn, vermoeidheid, vermoeide ogen en slaapproblemen. We raden aan om onze zFORT® blauw licht blokkerende coating aan uw lenzen toe te voegen bij het afrekenen om ervoor te zorgen dat uw ogen worden beschermd, ongeacht waar u van leest.

 

Computerbrillen zijn een verscheidenheid aan brillen die kunnen helpen bij dagelijks technisch gebruik. Computerbrillen en leesbrillen lijken opmerkelijk veel op elkaar, computerbrillen worden met tussenpozen gebruikt, vergelijkbaar met leesbrillen, maar om tussenliggende afstanden te zien. Als je een leesbril nodig hebt, heb je waarschijnlijk ook een computerbril nodig. Nog steeds nieuwsgierig naar computer leesbrillen, hier is een gids om u te helpen bepalen of ze geschikt voor u zijn.

 

Progressieve leesbril

Er zijn tegenwoordig verschillende leesbrillen op de markt. Een progressieve leesbril is een veelgebruikte oplossing als u al corrigerende lenzen voor afstands lenzen heeft. Progressieve lens kan tot drie sterktes bevatten op een enkele lens, afstands-, tussenliggende en closeup correctie. Als je merkt dat het wisselen tussen paren frames een gedoe is, dan zijn dit een geweldige optie voor jou. De meeste SmartBuy-lezers zijn gemaakt met afgeplatte, meer rechthoekige lenzen voor gemakkelijk transport en draaggemak. Het toevoegen van extra sterktes aan zo'n kleine lens vermindert de effectiviteit van multifocale lenzen. We raden u aan onze selectie progressieve brillen te bekijken, daar vindt u monturen die speciaal zijn geselecteerd omdat ze grotere lenzen kunnen bevatten, ideaal voor progressieve leesbrillen.

 

Aanbevelingen voor leesbrillen

Bent u ten einde raad als het gaat om het uitkiezen van het juiste paar? We hebben een paar opties voor leesbrillen voor dames en heren leesbrillen samengesteld. Laten we erin duiken!

 

SmartBuy Readers Elvi T-0023 018 - Dit is een geweldige goedkope leesbril optie voor mannen en vrouwen. Het frame is gemaakt van een lichte, maar duurzame kunststof wat zorgt voor een zeer elegante transparante frame-look. Deze lijsten zijn de perfecte optie als u uw lezers onderweg naar buiten wilt trekken, ze zien er goed uit bij elke look en voor elke gelegenheid waarin u zich bevindt.

 

SmartBuy Readers M0387 004 - Op zoek naar een paar opvallende lezers? Misschien zijn dit de perfecte monturen voor jou! Deze unisex lees frames zijn gemaakt van felrood en zullen zeker een flitsende toevoeging zijn aan elke look. Deze monturen hebben marine blauwe veren en een meer vierkante vorm, vergeleken met de klassieke dunne rechthoekige vorm van de meeste lezers. De monturen zijn gemaakt van lichtgewicht duurzaam plastic dat perfect gemakkelijk mee te nemen is en comfortabel is om te dragen.

 

SmartBuy Readers M0403 005 - Deze monturen zijn een trendy paar, met een slimme ronde vorm, u wilt deze nooit meer uitdoen! Verkrijgbaar in een verscheidenheid aan heldere en natuurlijke tinten, deze groene monturen zijn de meest flitsende van de lijn. Met een licht transparant plastic materiaal, perfect voor zowel mannen als vrouwen. Ideaal voor alle gelegenheden dankzij het lichtgewicht en iconische ontwerp.

 

SmartBuy Readers OR17 OR17B - Deze randloze lezers zijn de ultieme ingetogen leesbril. Als je lezers wilt die eenvoudig en stil hun werk doen, dan zijn deze voor jou. Deze monturen zijn elegant en hebben metalen pootjes die aan de zijkanten van de lenzen innerveren. Dit worden enkele van de meest comfortabele lees paren, ze hebben een verstelbare neusbrug, perfect voor alle neus- en gezichtstypes. Het ontwerp is erg dun en lichtgewicht, perfect voor onderweg. We raden ze aan voor alle gelegenheden, uit eten om een menu te lezen, op het werk schermen te lezen of thuis een boek te lezen. Deze frames kunnen het allemaal!

 

SmartBuyGlasses initiatief

SmartBuy Readers is een trotse partner van het World Vision Mother and Child-programma in Zambia. Voor elk paar SmartBuy-lezers dat we op smartbuyglasses.com hebben gekocht, hebben we een deel van de verkoop besteed aan het moeder- en kind gezondheidsprogramma in Zambia. Het doel van het programma is om tegen 2022 meer dan 40.000 vrouwen en kinderen onder de vijf jaar te bereiken om de morbiditeit, mortaliteit en groeiachterstand te verminderen.

 

Koop SmartBuy-lezers voor een beter zicht en geniet van 2 jaar garantie en een probleemloos retourbeleid van 100 dagen. Geïnteresseerd in hoe uw kozijnen eruit kunnen zien? Gebruik onze virtual try on tool terwijl u online een leesbril koopt en kijk hoe uw favoriete monturen passen. Welkom bij brillen gemakkelijk gemaakt!