analyticsTags

Home/Brillen/diesel

Grid banner

Merk

  • diesel

Montuur Materiaal

Maat

Glasbreedte

Prijs

diesel Brillen

(316)

Sorteer:

1-59 van 316 Producten

diesel Brillen

Een Diesel bril laat u er fris en fantastisch uitzien. Deze collectie brillen is ontworpen met een stadsgevoel in het achterhoofd, een draagbare stijl. Volg de allernieuwste trends met de Diesel bril. Immers, bekende mensen zoals Gwen Stefani en Brad Pitt willen niets anders en nu kunt u ook voor minder geld dan in de gewone winkel bij SmartBuyGlasses een Diesel bril online kopen. Diesel heeft de vinger aan de pols van de mode sinds 1978.

Oprichter Renzo Rosso maakte ontwerpen voor een jonger publiek, die met zowel modieuze stijlen als een geweldige prijs favoriet zijn bij jonge en fantastische mensen. Gekenmerkt door grote oversized monturen, zijn de Diesel zonnebrillen verkrijgbaar in een verscheidenheid van vormen en stijlen, alsook in verschillende kleuren. Duurzame glazen bieden 100% UV-bescherming en zijn speciaal behandeld om krassen te voorkomen, zodat uw glazen als nieuw blijven.

Als een product van Italiaanse vindingrijkheid met Amerikaanse invloed en Duits vernuft, zijn de Diesel aviator zonnebrillen een voorbeeld voor andere merken brillen. Een vleugje volmaaktheid, finesse en vakmanschap maken de brillen tot een sieraad om te dragen met een cultstatus en zorgen dat er iemand binnenkomt, als u uw favoriete club betreedt. Uw stadse outfit is gewoon niet compleet zonder een moderne bril, dus koop vandaag uw favoriete bril. Een bril online kopen is simpel en snel, dankzij SmartBuyGlasses.

Deze tijden is het veel gemakkelijker om online te shoppen, dus waarom niet een bril online kopen? Het kan een gek gegeven zijn, maar een zonnebril wordt al heel lang online bestelt, dus waarom geen gewone bril? Een online bril kopen is gemakkelijk dankzij het SmartBuyGlasses 100-dagen teruggavebeleid. Benadruk uw trotse houding met de heldere levendigheid van de Diesel zonnebril en bespaar op verzendkosten, terwijl u een 24 maanden garantie heeft. Bovendien kunt u met het virtuele 3D TryOn programma uw keuze maken voor de bril die het best bij u past.