Home/Zonnebrillen/Oh My Woodness!
Grid banner
Filteren en sorteren

Zonnebrillen

28
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%
1-28 van 28 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Geslacht
Acties
Merk
  • Oh My Woodness!
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Kleur glazen
Bruin
Grijs
Transparant
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
47 mm56 mm
Prijs
€49€224

Zonnebrillen

Oh My Woodness! Welkom bij onze collectie van houten zonnebrillen en monturen, elke zonnebril met een houten montuur staat gelijk aan geplante bomen over de hele wereld. In samenwerking met het Eden Herbebossingsproject, draagt Oh My Woodness! bij aan de financiering van boomplantacties in Haïti, Madagaskar en Nepal, om ontbossing tegen te gaan en middelen te verschaffen aan enkele van de werelds meest kwetsbare gemeenschappen.

De Oh My Woodness! Wooden tinten lijn is zorgvuldig ontworpen om natuurlijk hout en bamboe te transformeren in modieuze en unieke brillen. Het ambacht om prachtige natuurlijke materialen om te zetten in levendige, moderne ontwerpen wordt met deze collectie gemakkelijk gemaakt. Gedurfdheid en helderheid komen samen in een assortiment waarmee je serieuze karma punten kunt winnen. Hout als materiaal is van nature beter voor het milieu en Oh My Woodness! zet zich in om de wereld op alle niveaus te verbeteren.

 

Waarom kiezen voor houten monturen?

1- Ecologisch vriendelijk - Houten zonnebrillen zijn een ideale optie voor individuen die op zoek zijn naar manieren om hun ecologische impact te verminderen. Vergeleken met andere materialen opties kunnen zonnebrillen van hout en bamboe duurzaam worden geproduceerd en biologisch worden afgebroken. Andere zonnebrillen gemaakt van plastic, metaal, en acetaat zullen nog eeuwen blijven hangen.

2. Zeer duurzaam - Dit kan als een verrassing overkomen, maar hout is zeer duurzaam, ook al kan het degraderen. Het is opmerkelijk, we kunnen dit niet genoeg benadrukken! Met de juiste behandeling, zal uw houten zonnebril er nog jaren geweldig uitzien. Hout is bestand tegen hitte, water, en het is niet corrosief zoals sommige metalen. Bamboe is de koning van de duurzaamheid heuvel, het heeft een indrukwekkende treksterkte en wordt zeer duurzaam geteeld. Houten monturen vergen zeer weinig onderhoud, vergeleken met plastic dat na verloop van tijd broos wordt, of metalen frames die krom kunnen trekken - houten monturen komen perfect samen op het kruispunt van mode en functie.

3- Alle monturen zijn speciaal - We menen het als we zeggen dat elk montuur speciaal wordt gemaakt. Hout is uniek omdat geen twee monturen 100% hetzelfde zullen zijn, zelfs niet als ze van dezelfde boom komen. De details en nerven van de monturen zullen per paar verschillen, wat een kleine maar speciale manier biedt om op te vallen.

 

 Eden Herbebossings Project

The Eden Projects is er om bomen te planten en levens te redden door hun inspanningen. Ze zijn gestationeerd in 8 landen over de hele wereld en hebben als missie de ontbossing tegen te gaan en de directe gemeenschappen te helpen in regio's die door dit probleem worden geteisterd. Ze hebben een unieke focus en perspectief voor succes, het opbouwen van langdurige hechte relaties met de lokale bevolking is de enige manier om te zorgen voor echte impact. Ontbossing heeft vele kanten, maar het is van cruciaal belang dat de plaatselijke bevolking de praktijken begrijpt en erin gelooft. Vaak bevinden de mensen die van ontbossing afhankelijk zijn en erdoor gekwetst worden zich in onderontwikkelde, door armoede geteisterde gebieden, waardoor ze gedwongen zijn natuurlijke rijkdommen te vernietigen, gewoon om te overleven.

Gezinnen die voor de keuze staan om in hun levensonderhoud te voorzien of bomen te kappen voor de bouw, brandstof, warmte en niet-duurzame landbouw, zullen uit wanhoop gebruik maken van deze slechte praktijken. Het gebruik van deze praktijken is op korte termijn nuttig voor deze gemeenschappen, maar de gevolgen op lange termijn zullen nog jaren merkbaar zijn in de rest van de wereld. Deze ecologische effecten zijn nu al duidelijk, verwoesting is te zien in ernstige overstromingen, erosie, en woestijnvorming.

Het Eden Project bereidt gemeenschappen voor op succes door middel van twee belangrijke componenten. Ten eerste financiering door donoren, subsidies, en partners zoals Oh My Woodness! Dan het meest belangrijk door de gemeenschappen zelf. Om een project voor jaren, en hopelijk decennia, te laten duren. De mensen die deze projecten uitvoeren en uitvoeren moeten begrijpen en verlangen naar het herstel en onderhoud van hun bossen. Er moet een geloof zijn in de voordelen van herbebossing. Dit is niet altijd een eenvoudige weg, aangezien deze gemeenschappen meestal verarmd zijn. De Eden Projecten nemen de plaatselijke bevolking in dienst bij hun plantwerkzaamheden, waardoor een stabiel inkomen wordt gecreëerd dat voorziet in de dagelijkse behoeften van hun familie, zoals voedsel, onderdak en medicijnen.

 

Virtueel passen terwijl je winkelt

Online winkelen is niet altijd even eenvoudig, daarom zijn wij hier! Wij willen het online winkelen voor zonnebrillen zo eenvoudig mogelijk maken. Probeer onze virtuele probeer-optie eens uit, hiermee krijgt u een oor-tot-oor perspectief van hoe uw nieuwe montuur eruit zal zien. Dit is een grote stap voorwaarts ten opzichte van andere online apps, met onze tool hoeft u alleen maar een selfie video van vijf seconden op te nemen en u kunt honderden monturen bekijken, niet alleen Oh My Woodness! Met de tool, krijgt u een 180-graden uitzicht en een gevoel van hoe u eruit zal zien en pasvorm, koop met plezier!

 

Winkelen met SmartBuyGlasses

Zodra u de perfecte houten heren of dames zonnebril heeft uitgezocht is het tijd om naar de kassa te gaan. Daar kan uw Oh My Woodness! zonnebril worden aangepast aan uw exacte behoeften. Als u lenzen op sterkte wilt, vul dan uw gegevens in en selecteer het type lenzen dat u wilt. Plus, u kunt extras   toevoegen aan uw zonnebril, misschien een gepolariseerde toevoeging of een gespiegelde afwerking? Als u tijdens het proces vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij kunnen u helpen.

We houden onze klanten graag op de hoogte dat al onze monturen die ter plaatse worden verkocht een garantie van twee jaar krijgen en een retourbeleid van 100 dagen hebben. Dus als je niet enthousiast bent over je nieuwe houten zonnebril, heb je genoeg tijd om hem probleemloos terug te sturen.

Mis niets van de laatste inhoud op onze Blog en optisch centrum, blijf op de hoogte van de laatste stijlen en artikelen over ooggezondheid. Wij hebben u gedekt op alle optische dingen, Welkom bij brillen gemakkelijk gemaakt!