Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Op Voorraad
Virtual Try On
Geslacht
Dames
Heren
Merk
  • Ray-Ban
Topmerken
Alle Merken
Collectie
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Goud
Tortoise
Zwart
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Grijs
Groen
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
M
L
49 mm57 mm
Prijs
€137€208

Ray-Ban Clubmaster

Als het om designer zonnebrillen gaat, is Ray-Ban een van de populairste merken en dat al tientallen jaren, zonder tekenen van vertraging of aan populariteit inboeten. Ze zijn erin geslaagd om consequent producten uit te brengen waar mensen dol op zijn vanwege hun trendsettende stijl en tijdloze kwaliteit. Sinds de opkomst van het bedrijf in de wereld van brillenmode, hebben ze enkele van 's werelds meest gemakkelijk herkenbare modellen ooit ontworpen en geproduceerd, waarbij ze voorop liepen in trends die een leven lang hebben geduurd. Het bedrijf werd in 1936 in New York opgericht en valt nu onder de eigendom van Luxottica, een gerespecteerd boegbeeld onder de top brillen bedrijven.

 

Ray-Ban's Clubmaster mag dan later op het feest zijn geweest nadat Ray-Ban's meest iconische model, The Aviator, de wereld stormenderhand veroverde, maar het is soortgenoten geworden van de gedistingeerde eerste zonnebril van Ray-Ban. Ondanks dat ze niet de eerste brillen waren die dit montuur ontwerp gebruikten, hebben clubmasters een revolutie teweeggebracht in de wenkbrauw lijnstijl. De browline-zonnebrilmonturen die in de Ray-Ban Clubmaster-klassiekers worden gebruikt, helpen om de ogen te omkaderen en bootsen uw wenkbrauwen na die uw ogen omlijnen vanwege het gedurfde uiterlijk van het bovenste deel van het montuur.

 

Een van de dingen waardoor de Ray-Ban Clubmaster boven zoveel andere uitsteekt, is het gestroomlijnde ontwerp dat bijdraagt aan je algehele strakke look. Ze gebruiken een semi-randloos frame dat geliefd is vanwege zijn dynamische en strakke uiterlijk. Veel mensen beschouwen een semi-randloze bril als een intelligente en slimme look. Afgezien van het uiterlijk, zijn semi-randloze monturen ook licht in gewicht en daarom comfortabeler dan sommige andere ontwerpen om gedurende langere tijd te dragen.

 

Wat is de standaardmaat voor Ray-Ban Clubmaster?

De Ray-Ban Clubmaster is verkrijgbaar in twee verschillende maten, een erg leuke toevoeging van Ray-Ban om hun klanten de juiste pasvorm te bieden die niet alleen comfortabel is, maar ook goed blijft zitten. Een te kleine zonnebril kan veel ongemak veroorzaken door de druk van de slaap armen die tegen de zijkanten van uw hoofd knijpen. Omgekeerd blijft een te grote maat niet op je gezicht zitten en glijdt het waarschijnlijk van je neus en valt het van je gezicht. Een makkelijke manier om je kostbare tinten te beschadigen.

 

Bij SmartBuyGlasses bieden we de Ray-Ban Clubmaster aan in beide momenteel verkrijgbare lensbreedtes van 49 mm en 51 mm. De 49 mm-optie heeft een lenshoogte van 41,3 mm, een tempel armlengte van 140mm en een brug van 21 mm. De grotere 51 mm-optie heeft een lenshoogte van 43,9 mm, een tempel armlengte van 145mm en een brug van 21 mm. Als uw gezichtsstructuur niet overeenkomt met een van de genoemde maten, en u hogere jukbeenderen en een kleinere neusbrug heeft, is onze Asian fit bril wellicht de perfecte maat waar u naar verlangde. Ray-Ban Clubmasters hebben de afmetingen van het model aan de binnenkant van de slaaparm gedrukt, dus als je al een paar hebt dat goed past, zorg er dan voor dat je de afmetingen controleert en ze matcht met het nieuwe paar waarin je geïnteresseerd bent. de pasvorm die u gewend bent.

 

Hoe draag je een Ray-Ban Clubmaster?

Voordat je beslist hoe je Ray-Ban Clubmasters gaat dragen, moet je eerst bepalen of ze wel goed bij je gezichtsvorm passen en hoe ze je natuurlijke kenmerken kunnen accentueren. Bepaalde montuurvormen zijn geweldig voor sommige mensen en vreselijk voor anderen, hoeveel je er ook van houdt. Gebruik onze gezichtsvorm gids om te begrijpen welke monturen wonderen voor je zullen doen. U hoeft ons ook niet op ons woord te geloven. Zeker, sommige algemene regels zijn van toepassing op de massa, maar dat wil niet zeggen dat er geen anomalieën bestaan. Je kunt het zelf uitproberen en Ray-Ban Clubmasters op je gezicht zien dankzij onze virtuele pastool die je kunt gebruiken vanuit het comfort van je eigen huis of zelfs onderweg, zo gemakkelijk is het!

 

Als je eenmaal hebt vastgesteld dat Ray-Ban Clubmasters de look voor jou zijn, moet je weten hoe je ze moet dragen om hun opvallende kracht te maximaliseren. Houd er rekening mee dat u de modellen in verschillende kleuren kunt vinden en daarom kunt u zelf degenen vinden die het eerst in uw stijl smaken. Zwarte Ray-Ban Clubmasters zijn de beste optie voor veelzijdigheid omdat ze passen bij de meest uiteenlopende outfits. Als je uit het subtiele licht van de Black Ray-Ban Clubmasters stapt, waarom kies je dan niet voor iets gedurfder en opvallender, zoals monturen met schildpad patroon. Deze optie is fantastisch om een luider element toe te voegen aan een verder neutrale outfit.

 

Zijn Ray-Ban Clubmaster uniseks?

Misschien is een van de belangrijkste redenen, naast hun bewonderenswaardige vakmanschap, dat Ray-Ban Clubmasters op indrukwekkende wijze de tand des tijds hebben doorstaan, te danken aan het feit dat ze unisex zijn en als dames- of heren zonnebril kunnen worden gebruikt! Je kunt de accessoirecollectie van zowel jezelf als je vrouwelijke of mannelijke belangrijke anderen uitbreiden en de liefde delen door je Ray-Ban Clubmasters te delen. Ray-Ban is niet het enige merk dat unisex-brillen aanbiedt op onze website en u kunt een hele reeks toonaangevende merken ontdekken, zoals Oakley en meer betaalbare assortimenten zoals onze SmartBuy collection. Wat het geslacht ook is, u moet rekening houden met extra functies voor uw lenzen en eens kijken naar Ray-Ban Clubmaster gepolariseerde zonnebrillen om heldere reflecties en verblinding te verminderen, en om uw zicht in heldere omgevingen te verbeteren.