Grid banner
Filteren en sorteren

Zonnebrillen

30
  • Virtual Try On
  • Nieuwe modellen
  • Op sterkte
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-30 van 30 Producten
Filteren en sorteren
Sorteer
Populaire Aanraders
Budget collectie
Nieuwe modellen
Op Voorraad
Virtual Try On
Geslacht
Dames
Heren
Acties
Outlet
Uitverkoop
Merk
Alle Merken
Eigenschappen
Vorm
Gezichtsvorm
Kleur montuur
Blauw
Bruin
Grijs
Groen
Kleur glazen
Blauw
Bruin
Grijs
Groen
Montuurtype
Type glazen
Materiaal montuur
Maat
S
M
L
XL
47 mm61 mm
Prijs
€49€450

Zonnebrillen

Houten zonnebrillen zijn fashionable en milieuvriendelijk tegelijkertijd, aangezien ze biologisch afbreekbaar zijn.
SmartBuyGlasses biedt verschillende topmerken aan die op z'n minst één houten zonnebril in hun collectie hebben, zo zijn er de populaire merken als Ray-Ban, Hackett, Prada en Wear Panda. Daarbij, in samenwerking met Eden Reforestation Projects, werd het merk Oh My Woodness! gecreëerd. Het doel van het project is om ontbossing tegen te gaan. Voor elke houten zonnebril die verkocht wordt, wordt een boom geplant. Elk montuur is zorgvuldig gedesigned om natuurlijk hout en bamboe te transformeren in een stijlvolle zonnebril.
Een zonnebril uit hout is iets wat je niet veel ziet, daarom is het zo speciaal en uniek. Een houten zonnebril is een spectaculaire blikvanger en zal ongetwijfeld een gesprek op gang krijgen. Ze zijn wel in opmars, dus als je de trend nog voor wilt blijven is nu je kans!
De zonnebrillen in de houten collectie zijn allemaal gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen. Een houten zonnebril is licht, maar stevig net door die sterke materialen die gebruikt worden. De merken bieden verschillende modellen en kleuren. Je kan er zwarte, bruine, maar ook gekleurde houten zonnebrillen vinden. De modellen variëren van ronde en ovale monturen tot rechthoekige en piloot monturen. Vergeet niet dat hier ook de trendy cat-eye monturen tussen zitten en ook het populaire wayfarer model neemt deel aan de houten collectie. 

Populairste Houten Zonnebrillen

De populairste houten zonnebrillen in onze collectie zijn ongetwijfelde de Oh My Woodness! Sagarmatha zonnebril en deze houten zonnebril van Ray-Ban: de Ray-Ban Clubmaster zonnebril. Maar ook de Ray-Ban RB4246M zonnebril valt in de smaak bij ons publiek.
Koop nu jouw houten zonnebril op SmartBuyGlasses en pronk met je nieuwe blikvanger! Bij SmartBuyGlasses profiteert u van 2 jaar garantie op uw brillen en zonnebrillen, gratis verzending vanaf €59 en 100 dagen om uw aankoop te retourneren en omruilen.